Partner a boubelka

173
15.5.13 02:55

Partner a nadvaha

Vzhledem k tomu, ze problemy s vahou jsou u spousty zen na kazdodennim poradku, zajimalo by me - co na vase telesne proporce partner?

Jsem postavy normalni zenske, ovsem spousta mych expartneru si velice casto rado, ryplo'…

Tak co, boubelky, co na to vas drahy? Zazivate take obcas, poznamky'???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
15.5.13 06:51

Od partnera nee, ten mi pořád říká, že mi to sluší :srdce:, já si tohle užívám od táty, koukne na mě a jééééé, ty jsi zase přibrala, ty máš kejty a pod :zed: vzhledem k hormonálním léčbám (po kterých fakt přiberu za měsíc klidně 5 kg), bych mu to nejradši někdy omlátila o hlavu, hrozný… A zajímavé je, že jak zhubnu, tak si toho nikdy nevšimne a poznámku neutrousí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
15.5.13 06:58

Vidím na něm, jak mi nechce ublížit a říct mi na rovinu, že jsem tlustá, a že se na mě nedá koukat. Musím neco ze sebou dělat to je jasný, ale ta jeho dá se říct ohleduplnost mi moc motivace nedodá. Ale zase když by mi řekl, jsi tlustá jako prase, by byl silnej odvar :mrgreen: nicméně měl by pravdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
15.5.13 07:08

Můj manžel to udělal jednou, když jsem si pořád stěžovala na váhu, tak mi řekl jo jsi vyžraná jak pr.se 8o 8o 8o To jsem fakt zírala, ale účinek to mělo zhubla jsem přes 60kg. Uplně mě tím vyšokoval. Jinak od okolí to bylo opravdu dost často, jsem ráda, že už to nemusím zažívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
15.5.13 07:10
@Adelinne píše:
Vzhledem k tomu, ze problemy s vahou jsou u spousty zen na kazdodennim poradku, zajimalo by me - co na vase telesne proporce partner?

Jsem postavy normalni zenske, ovsem spousta mych expartneru si velice casto rado, ryplo'…

Tak co, boubelky, co na to vas drahy? Zazivate take obcas, poznamky'???

od manzela nikdy. jen by chtel abych nosila vic sexy obleceni, ale na to ja se ted momentalne necitim. jinak bych rekla, ze se mu moje speky libi… :srdce:
problem je ve mne. protoze po tehtenstvi mam porad jeste spoustu kil nahore a ja sama se v tom necitim dobre. ale chlap s tim asi problem nema.

jo a muj kamarad mi kdysi davno rekl, ze by radsi bral me nez nejakou vychrtlinu, protoze u me by mel pocit, ze picha on me, a ne ja jeho… :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.5.13 07:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
15.5.13 07:12

Ten můj mi tvrdí, že mu to nevadí, ale po zkušenostech s ním mu už nevřím nos mezi očima, takže jak je to doopravdy, to netuším :-( Ale kdyby mu to vadilo, tak se může sbalit a jít ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
15.5.13 07:15
@Koblížek21 píše:
Ten můj mi tvrdí, že mu to nevadí, ale po zkušenostech s ním mu už nevřím nos mezi očima, takže jak je to doopravdy, to netuším :-( Ale kdyby mu to vadilo, tak se může sbalit a jít ne?

presne tak… ja chlapovi taky obcas neverim, ale tohle me nejak netrapi. dokud se mu u me postavi, rad si sahne a je z toho na vetvi a kouka na me jak na svaty obrazek… tak to neni tak spatne, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
15.5.13 07:20

Muj manzel mi rekl, ze me miluje takovou, jaka jsem, tak me i poznal :-) a ze pokud chci zhubnout, tak ok, je to moje vec, ale p*del si mam nechat takovou, jaka je :-D :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
15.5.13 07:22

@tanik1912 jéje, tak to u nás dááávno není, aby na mě koukal jak na svatý obrázek, postavit se mu postaví, ale jestli si sáhne rád, těžko říct, kromě toho když to chce tak na mě nesahá, ale my to posledních pár let už lepíme jak se dá a teď je to už fakt na spadnutí, ale je to krásný jak jsi to napsala:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Loll
15.5.13 07:25
@Melody 4 píše:
Můj manžel to udělal jednou, když jsem si pořád stěžovala na váhu, tak mi řekl jo jsi vyžraná jak pr.se 8o 8o 8o To jsem fakt zírala, ale účinek to mělo zhubla jsem přes 60kg. Uplně mě tím vyšokoval. Jinak od okolí to bylo opravdu dost často, jsem ráda, že už to nemusím zažívat.

Zhubla jsi přes 60kg? 8o Jak se to dělá? Jinak tedy klobouk dolů! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
8935
15.5.13 07:31

Když jsi zhubla přes 60 kg-daří se váhu držet? Jak dlouho jsi po zhubnutí? Také jsem zhubla-i když jen polovinu toho co ty-a každý mě varuje, že udržet váhu je těžší, než jí schodit.Tak proto se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
15.5.13 07:32
@lasička1 píše:
Když jsi zhubla přes 60 kg-daří se váhu držet? Jak dlouho jsi po zhubnutí? Také jsem zhubla-i když jen polovinu toho co ty-a každý mě varuje, že udržet váhu je těžší, než jí schodit.Tak proto se ptám.

myslim, ze to je pravda, ze udrzet to je o hodne tezsi nez shodit… :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
15.5.13 07:39

@tanik1912 Právě že mě by zajímalo, kde číhají ty nástrahy, proč člověk lehce přibere zpět. Zatím si váhu držím přes půl roku, v pohodě, nepřibírám, nemám pocit že bych byla nějak hodně omezená-ale ráda bych věděla, na co si dát pozor. Protože nechci opět přibrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
15.5.13 07:40
@nepřihl. Loll píše:
Zhubla jsi přes 60kg? 8o Jak se to dělá? Jinak tedy klobouk dolů! :potlesk:
Jídlo 5× denně každé 3 hodiny, menší porce a pohyb, nic jiného nefunguje.
@lasička1 píše:
Když jsi zhubla přes 60 kg-daří se váhu držet? Jak dlouho jsi po zhubnutí? Také jsem zhubla-i když jen polovinu toho co ty-a každý mě varuje, že udržet váhu je těžší, než jí schodit.Tak proto se ptám.

17. června to bude rok co jsem přestala držet dietu, ted se pořád pohybuju +-2 kg v závislosti na hormonech :) Takže ano držím si váhu a nějak výrazně se neomezuji, každopádně teda už nejím tolik jako když jsem tloustla, on si člověk musí najít svojí míru jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí