Partner a boubelka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Safrane
25.12.14 10:42
@Petramatka píše:
to samé můj otec, dnes jedeme k našim a ačkoliv normálně jsem se svou postavou spokojená(170cm/64kg), tak tu lítám, vybírám oblečení, ve kterém budu vypadat štíhlejší, rvu se do stahovacího prádla :roll: ne, že bych se otci chtěla nějak líbit, ale nechci u každého chlebíčku poslouchat průpovídky, jak jsem přibrala….on je schopný do mě i rýpnout prstem do špeku na boku a zeptat se: co to je? tos tam neměla 8o

když jsem zase ve 20ti vážila 50 kg, tak do mě ryl, že jsem vychrtlá a že nemám žádný prsa

nechápu, jsem ráda, že 15 let ho vídávám jen párkrát do roka, to významně zlepšilo mé sebevědomí :mrgreen:

Tak ten počet návštěv zmenši ještě o polovinu a uděláš pro své sebevědomí daleko více, než dietou.Mohl by tak do mě někdo strčit prstem a říci, že jsem špekoun. Poslal bych ho do prd…ele tak rychle, že by si to příště rozmyslel. Udělej to také tak. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
26.12.14 14:48

Mám ve svém okolí dvě boubelky a obě jsou v pohodě se svými chlapy - ti jsou z nich na větvi a přesně, koukají na ně jako na svatý obrázek :)
Jedna z nich si dokonce našla ještě k manželovi, co ji tak obdivuje, i milence, což je na ránu, ale píšu to tu jen z toho důvodu, že to NENÍ překážka ke spokojenému a sebevědomému stavu!!! Pokud se partnerovi nelíbíš taková, jsou si tě vybral a jsi pořád cca stejná, tak TĚ NEMÁ RÁD, promiň :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.14 14:50

Mimochodem, tady se opravdu bavím o boubelkách s mírami výška cca 170 cm, váha někde přes sto kg bych si tipla… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí