Jak má ze vztahu ven?

14.5.13 21:04

jak ma z toho ven'?

Ma kamaradka ma problem… stale to spolu resime, ja ale nevim jak ji poradit- co vy si o tom myslite??

Tak nejak ve zkratce od zacatku… Poznala kluka- o 11let starsiho, strasne moc zvlastni, naldovy… a dva roky spolu pospavali a ona se bezmezne zamilovala, on vztah nechtel, kdyz ji seznamil se svym kamaradem, neco si s nim zacala. Ten prvni rikejme mu Jan- vse mu doslo a najednou se ni byt chtel. Vztah, ale prestal fungíoval, protoze jsou oba tvrdohlavi atd. Byl to ale z jeji strany ukonceno. Vratila se tedy zpet za tim druhym- Tomem. Planovali dite a stale se nedarilo. Po 4 mesicich co cert nechtel, se s Janem spolu vyspali a po mesici zjistila, ze je tehotna… S Tomem se odstehovali a cekali na narozeni miminka. Doted nevi ci malicka je:/ A to uz vi take oba. Ale tohle resit nechci… to ma vyresene. Nejhorsi na tom vsem je, ze Jana stale miluje i kdyz vi, ze ho nemuzu mit a ze to nejde… Ted ho potkala a po dvou letech nebaveni spolu stravili patecni noc… a nejen to i sobotni odpoledne a to uz za strizliva. Bylo to pry nadherne…ale ted se strasne moc trapi. S Tomem spolu stale ziji, ale neklape jim to to vi oba. Nechci aby jsteji odsoudili, nadavali na ni…proto to tady nepisu… Jen me zajima co si o tom myslite a jestli jste nekdo neco takovehol zazila… a jak z toho sakra ven:( Je mi ji lito a zajima me vas nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1505
14.5.13 21:11

Co třeba zjistit, kdo je otec? ;) Tím bych začala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
14.5.13 21:11

Něco podobnýho měla moje kamrádka taky, ale teda bez dítěte, musí si ona udělaj jasno v hlavě, jinak se s tim nikdy nesrovná a bude to pořád stejný, budou se víceméně trápit všichni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.13 21:14

Na zjisteni otce nema penize… a na to mi rekla, ze se boji co by bylo dal. Ona si neda rict, ja verim, ze to musi byt hrozne, nevim jak ji poradit… ale boli me jak ji vidim, jak chodi jak teo bez duse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
14.5.13 21:14

@xxxkattyxxx a já ji to přeju, jen ať se trápí, za blbost se platí!

• Citovat
  • Upravit
14.5.13 21:16

V cem blbost??? Jestli nrazis na jeji dceru- tak v tom problem neni… ale v citech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
14.5.13 21:17

Jedině dospět, srovnat si v hlavě priority a nechovat se jak puberťačka. Zajímalo by mě, jak si pánové vyřešili to otcovství, ptž ať mi neříká, že dva chlapi jsou tak zblbý do jedný ženský a nechají si dobrovolně nasazovat parohy.

Jinak asi vybodnout se na oba a začít žít normální nezávislý život

• Citovat
  • Upravit
3396
14.5.13 21:18

A ten Tom ví, že je malá možná toho Jana? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
14.5.13 21:19
@Ariadne píše:
Jedině dospět, srovnat si v hlavě priority a nechovat se jak puberťačka. Zajímalo by mě, jak si pánové vyřešili to otcovství, ptž ať mi neříká, že dva chlapi jsou tak zblbý do jedný ženský a nechají si dobrovolně nasazovat parohy.Jinak asi vybodnout se na oba a začít žít normální nezávislý život

nebo ještě chvíli počkat a vybodnou se oba na ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.13 21:20

Já jí docela chápu, taky jsem se ocitla mezi dvěma chlapama, ale naštěstí jsem v tu dobu spala jen s jedním, tak jsme si otcem mého dítěte naprosto jistá..jen že vím, že to nemá jednoduchý, a přeju jí, jen aby se to co nejdřív a nejmíň bolestivě vyřešilo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14.5.13 21:21

Pry vi, ale Jan to nejak neresi- co i ja ho znam tak se do veci moc nehrne je resit. A Tom ji na to rekl, ze malou ma tak rad, ze je mu to fuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
14.5.13 21:22
@xxxkattyxxx píše:
V cem blbost??? Jestli nrazis na jeji dceru- tak v tom problem neni… ale v citech

nenarážím na dceru, proč? jen že kamarádka se chovala jak blbka tak má co chtěla.

• Citovat
  • Upravit
30408
14.5.13 21:22

Co napsat a nebýt u toho za moralistku…Chudák holčička. Oba vztahy jsou poznamenané nedůvěrou, nevěrou a nedospělostí. Podle mě jsou oba o ničem. Věnuj se malé, od obou pánů si dej pohov. Tedy ta kamarádka vlastně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
14.5.13 21:23

@xxxkattyxxx kolik je kamarádce let? jestli to není tajný.

• Citovat
  • Upravit
1211
14.5.13 21:25

Hup sem hup tam…jak má potom to dítko vyrustat, když máti neví kde má koleje. Nejlíp udělá, když bude vědět čí je decko, a když jí to s jedním neklape a schází se s druhým, tak taky se může stát, že se bude tak dlouho rozhodovat, že ju nebude chtít ani jeden, at zustane s tím pravým, pokud je zájem, to snad musí vedet koho miluje, a stejnako s otcem dítěte se tak i tak bude setkávat, pokud to teda nebude ten vyvolený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí