Stanovení styku otce s dítětem

566
14.5.13 17:57

Stanovení styku otce s dítětem

Ahoj. Chtěla jsem se poradit. Včera jsme měli soud ohledně určení styku dítěte (5M)s otcem a výši výživného. On chtěl malého 3× týdně po 3 hodinách. Soud vyšel vstříc mě, a to lichý týden úterý a pátek, sudý týden neděle. Já jsem tedy původně spíše chtěla po dvou hodinách, ale nakonec je to po třech hodinách. Teď tak přemýšlím jestli jsem to trochu nepřehnala. Malej byl do dneška plně kojený, dnes jsme začali dávat příkrmy na oběd. Otec ho bude mít vždy po obědě. To by mohl ty tři hoďky s ním vydržet ne? Se mnou teda vydrží i 4 hodiny bez jídla, ale já vím jak na něj… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
14.5.13 18:01

@Naty12 dítě bych dala po nakojení, oběd by dal otec a tím pádem 3h rozhodně vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
14.5.13 18:02

Ale on ho má od 14,00 a v neděli od 15,00… to se mi jako čas na oběd zdá pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.5.13 18:08

No tak snad ho nepoveze nikam daleko, ne? Přinejhorším se vrátí malinko dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.5.13 18:11
@Naty12 píše:
Ale on ho má od 14,00 a v neděli od 15,00… to se mi jako čas na oběd zdá pozdě

no tak buď si to posunete tak, aby to vyhovovalo dítěti, nebo to bude mít takto pozdě, já to zpočátku taky dávala podle plotu, jak mi vycházel čas v kombinaci s bdělostí dítěte, kolikrát mělo mimino zeleninu ve 4 odpoledne a ještě stále žije :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
14.5.13 18:11

No o to ho hodlám poprosit, aby toho malýho netrápil a přivezl mi ho. Snad bude soudnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
14.5.13 18:12

On je problém v tom, že s otcem není žádná domluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
14.5.13 18:13

Pokud bude malý zabavený a nebude se nudit tak si ani na to jídlo nevzpomene a doma Ti pak bude hezky jíst :) Horší bude, pokud si s ním nebude otec vědět rady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.5.13 18:13

Moje malá se dodnes nejlíp nají až po návratu z procházky.. No a chlapi špatně snáší dětský pláč, myslím, že jak začne, tak s ním pomaže za tebou.. A časem se nějak sladíte, dáš mu ho nakojenýho a ať s jídlem bojují sami ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.5.13 18:14

A nešlo by se domluvit, aby si ho třeba bral o hoďku dřív. Jinak OT, ale přijde mi, že má malýho hodně málo často a nedivila bych se, kdyby ti ho nechtěl vozit kvůli mlíku dřív a něco by mu dal on.

• Citovat
  • Upravit
566
14.5.13 18:17

Má co si zasloužil. A moc dobrý otec to zatím nebyl. Styk má za přítomnosti jeho matky, tak jí prostě poprosím, ať mi ho přivezou, když bude plakat hlady a uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
14.5.13 18:18

Až bude mít malej odpolední svačinky, tak už tohle řešit nebudu a bude dostávat s sebou sváču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.5.13 18:19
@lucenka píše:
A nešlo by se domluvit, aby si ho třeba bral o hoďku dřív. Jinak OT, ale přijde mi, že má malýho hodně málo často a nedivila bych se, kdyby ti ho nechtěl vozit kvůli mlíku dřív a něco by mu dal on.

souhlas, taky mám pocit, že na tak malý mimino je to málo, zajímalo by mě, zda měla zakladatelka nějaký rozumný důvod, proč se nemůže otec s dítětem stýkat jak navrhoval on :nevim:

jinak já už jsem asi okoralá, ale kdyby si tatínek vzal třikrát týdně na 3h malou přísavku, tak hodim nohy na stůl a budu odpočívat. Ale vím, že u prvního dítěte si člověk připadá pro mimino nepostradatelný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
14.5.13 18:21

Tak mu můžeš dát zeleninu/odstříkaný mlíko sebou, ne? Myslím, že u 5 měsíčního dítěte je stejně jedno jestli dostane příkrm v době oběda nebo odpoledne.

• Citovat
  • Upravit
566
14.5.13 18:21

V šestinedělí mě bil a vyhrožoval mi, že mi absolutně znemožní kontakt s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí