Rada na nevěru :-D

1403
13.5.13 21:19

Rada na nevěru :-D

http://www.detektivni-kancl.cz/…polozka-p398
holky musím se s vámi o to podělit :mrgreen: já tedy nikdy s nevěrou od svého muže problém neměla ale tohle na mě vykouklo když sem hledala něco na stránkách. Možná by to pomohlo těm kteří už jsou opravdu zoufalí. Ale na co dneska ty lidi nepřijdou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10905
13.5.13 21:22

Obávám se, že většina nevěrných mužů nemá po příchodu domů na prádle extra moc spermatu.
Jo, a nechápu to s tím zjištěním zpětně do 2 let - to jako i po vyprání a umytí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
13.5.13 21:24

:mrgreen: :mrgreen:
Už to vidím jako s testama..
Budou se sem vkládat fotky spodního prádla, vložek atd a zkoumat jak je to zbarvené a světle modrá bude asi nevěra, ale bude lepší pár dní počkat zdali ztmavne pak to bude jasné :mrgreen: nevěra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
13.5.13 21:24

@beručka já jsem koukala a nesedí mi to…představ si, že nějaká to zkusí svýmu na slipech, výsledek bude pozitiv a on si třeba jen vyhonil brko…za mě nee :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
13.5.13 21:25

No tak to mě pobavilo i překvapilo zároveň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
13.5.13 21:34

Neumim si představit kdo da tolika peněz jen proto aby potají někde zkoumal mužovo spodky :lol: :lol: ale je fakt že ty fotky by mohli být fajn :pankac: a my to tu už vyřešíme zda je to pozitivní či ne! :lol: pokud ste četli dál dájí se koupit i štěnice (to aby sme dámy věděli co si muži povídají) :-D a pokud i to je málo dáme je rovnou sledovat proč ne že :lol: a taková kamerka v obýváku přímo na monitor počítače taky neuškodí co kdyby náhoudou koukal na žensky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
13.5.13 21:35
@Prcek88 píše: :mrgreen: :mrgreen:
Budou se sem vkládat fotky spodního prádla, vložek atd a zkoumat jak je to zbarvené a světle modrá bude asi nevěra, ale bude lepší pár dní počkat zdali ztmavne pak to bude jasné :mrgreen: nevěra

Blbý bude, když se to sperma najde vzadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101683
13.5.13 21:44

Ježiš, to je ale pitomost non plus ultra… to jako sperma na prádle značí nevěru :zed:
Ale fotečky by mohly zajímavé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
13.5.13 21:45

@Knihomyš Aaaaa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
13.5.13 21:50
@j.a.n.i1 píše:
Ježiš, to je ale pitomost non plus ultra… to jako sperma na prádle značí nevěru :zed:
Ale fotečky by mohly zajímavé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak pokud se najde na prádle ženy, tak by se z toho teoreticky něco vyvozovat dalo.
Fotečky? Mám ti nafotit chlapovy použitý trenky? 8o Mohla bych na ně máznout trochu mýdlového slizu a něčím polejt, aby to vypadalo autenticky, že jsi to ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
13.5.13 21:51
beručka píše:
http://www.detektivni-kancl.cz/…polozka-p398
holky musím se s vámi o to podělit :mrgreen: já tedy nikdy s nevěrou od svého muže problém neměla ale tohle na mě vykouklo když sem hledala něco na stránkách. Možná by to pomohlo těm kteří už jsou opravdu zoufalí. Ale na co dneska ty lidi nepřijdou :mrgreen:

Naštěstí na chlapy to nefunguje, stačí manželce přiznat, že jsem si s ním v práci na záchodě pohrál. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Horší je to u holek, když mají na prádle stopy spermatu, to je pak opravdu prekérka, která se těžko vysvětluje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.5.13 21:59
@Heineken píše:
Naštěstí na chlapy to nefunguje, stačí manželce přiznat, že jsem si s ním v práci na záchodě pohrál. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Horší je to u holek, když mají na prádle stopy spermatu, to je pak opravdu prekérka, která se těžko vysvětluje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jenže zodpovědná holka souloží mimo jen s kondomem a stejnak pak žárlivec pozná prd.
Já bych ty testy klidně 10× zdražila být výrobcem. Stejnak si to koupí jen blbec a ten si stejnak nespočítá, že ho někdo natáhnul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
13.5.13 22:00
@Heineken píše:
Horší je to u holek, když mají na prádle stopy spermatu, to je pak opravdu prekérka, která se těžko vysvětluje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je přece stejný, stačí se přiznat, že si s ním v práci na záchodě pohrála, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
13.5.13 22:09

No já bych fotky proprděných slipů navíc místy zbarvených do modra klidně oželela ;)

• Citovat
  • Upravit
581
13.5.13 22:12
@Prcek88 píše: :mrgreen: :mrgreen:
Budou se sem vkládat fotky spodního prádla, vložek atd a zkoumat jak je to zbarvené a světle modrá bude asi nevěra, ale bude lepší pár dní počkat zdali ztmavne pak to bude jasné :mrgreen: nevěra
:palec: :potlesk: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria