Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.detektivni-kancl.cz/…polozka-p398
holky musím se s vámi o to podělit
já tedy nikdy s nevěrou od svého muže problém neměla ale tohle na mě vykouklo když sem hledala něco na stránkách. Možná by to pomohlo těm kteří už jsou opravdu zoufalí. Ale na co dneska ty lidi nepřijdou ![]()
Obávám se, že většina nevěrných mužů nemá po příchodu domů na prádle extra moc spermatu.
Jo, a nechápu to s tím zjištěním zpětně do 2 let - to jako i po vyprání a umytí?
![]()
Už to vidím jako s testama..
Budou se sem vkládat fotky spodního prádla, vložek atd a zkoumat jak je to zbarvené a světle modrá bude asi nevěra, ale bude lepší pár dní počkat zdali ztmavne pak to bude jasné
nevěra
@beručka já jsem koukala a nesedí mi to…představ si, že nějaká to zkusí svýmu na slipech, výsledek bude pozitiv a on si třeba jen vyhonil brko…za mě nee ![]()
Neumim si představit kdo da tolika peněz jen proto aby potají někde zkoumal mužovo spodky
ale je fakt že ty fotky by mohli být fajn
a my to tu už vyřešíme zda je to pozitivní či ne!
pokud ste četli dál dájí se koupit i štěnice (to aby sme dámy věděli co si muži povídají)
a pokud i to je málo dáme je rovnou sledovat proč ne že
a taková kamerka v obýváku přímo na monitor počítače taky neuškodí co kdyby náhoudou koukal na žensky
![]()
@Prcek88 píše:![]()
Budou se sem vkládat fotky spodního prádla, vložek atd a zkoumat jak je to zbarvené a světle modrá bude asi nevěra, ale bude lepší pár dní počkat zdali ztmavne pak to bude jasnénevěra
Blbý bude, když se to sperma najde vzadu.
Ježiš, to je ale pitomost non plus ultra… to jako sperma na prádle značí nevěru ![]()
Ale fotečky by mohly zajímavé
![]()
@j.a.n.i1 píše:
Ježiš, to je ale pitomost non plus ultra… to jako sperma na prádle značí nevěru
Ale fotečky by mohly zajímavé![]()
![]()
Tak pokud se najde na prádle ženy, tak by se z toho teoreticky něco vyvozovat dalo.
Fotečky? Mám ti nafotit chlapovy použitý trenky?
Mohla bych na ně máznout trochu mýdlového slizu a něčím polejt, aby to vypadalo autenticky, že jsi to ty.
beručka píše:
http://www.detektivni-kancl.cz/…polozka-p398
holky musím se s vámi o to podělitjá tedy nikdy s nevěrou od svého muže problém neměla ale tohle na mě vykouklo když sem hledala něco na stránkách. Možná by to pomohlo těm kteří už jsou opravdu zoufalí. Ale na co dneska ty lidi nepřijdou
Naštěstí na chlapy to nefunguje, stačí manželce přiznat, že jsem si s ním v práci na záchodě pohrál.
![]()
Horší je to u holek, když mají na prádle stopy spermatu, to je pak opravdu prekérka, která se těžko vysvětluje.
![]()
@Heineken píše:
Naštěstí na chlapy to nefunguje, stačí manželce přiznat, že jsem si s ním v práci na záchodě pohrál.![]()
![]()
Horší je to u holek, když mají na prádle stopy spermatu, to je pak opravdu prekérka, která se těžko vysvětluje.![]()
![]()
Jenže zodpovědná holka souloží mimo jen s kondomem a stejnak pak žárlivec pozná prd.
Já bych ty testy klidně 10× zdražila být výrobcem. Stejnak si to koupí jen blbec a ten si stejnak nespočítá, že ho někdo natáhnul
![]()
@Heineken píše:
Naštěstí na chlapy to nefunguje, stačí manželce přiznat, že jsem si s ním v práci na záchodě pohrál.![]()
![]()
Horší je to u holek, když mají na prádle stopy spermatu, to je pak opravdu prekérka, která se těžko vysvětluje.![]()
![]()
To je přece stejný, stačí se přiznat, že si s ním v práci na záchodě pohrála, ne? ![]()
No já bych fotky proprděných slipů navíc místy zbarvených do modra klidně oželela ![]()
@Prcek88 píše:![]()
Budou se sem vkládat fotky spodního prádla, vložek atd a zkoumat jak je to zbarvené a světle modrá bude asi nevěra, ale bude lepší pár dní počkat zdali ztmavne pak to bude jasnénevěra