Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tvůj chlap vypadá, že je nezodpovědný a ty budeš pěkná stíhačka. Jestli chceš jeho pozornost, seber se a odejdi. Neustálým vyvoláváním mu akorát polezeš víc a víc na nervy
@Jennýsek píše:
Tak to já si počkám na odpověď, mám doma něco podobného..
Vždyť jste se nedavno brali ![]()
Přečetla jsem jedním dechem, ale co ti na to napsat
,když to nechceš slyšet. Ale jseš mu asi docela volná, tak proč o něj chceš bojovat?
@Lenka512 píše:
Vždyť jste se nedavno brali
No právě, o to víc mi to vrtá hlavou ![]()
Zakl.
O jeho nezodpovědnosti bych pomlčela, to on zas co se všeho týče, vyřídí, dokonce kdybych měla sestavit pyramidu tak to je takhle práce, kamarádi, sport, 10 metrů hnoje a já
Že já su stíhačka… no, nebyla jsem, ale v posledním půl roku asi jsem, ale to až po tom co s emi dostalo anonymních emailů o tom že tam kde dělá má druhou rodinu
a mě má jen na to abych se mu starala o barák ![]()
Já být chlap, sedět s kámošema v hospodě a moje drahá mě nahánět v hodinových intervalech, taky se šprajcnu a domů půjdu co nejpozději
A kámoši mě budou litovat, co mám doma za megeru, když mi chvíli klidu nedá ![]()
Můj názor je, že čím víc si ho snažíš přitáhnout, tím víc on utíká..začarovanej kruh
Asi bych začala tím, že bych se zamyslela nad sebou. Z toho jak to popisuješ mi přijde, že ho pěkně dusíš..volat mu skoro každou hodinu mi přijde divné..asi se cítí, že je tebou pronásledovaný a jde radši s chlapama na to pivo.Zkus to jinak, změn postoj. Nevolej mu, nepiš mu, dělej, že tě nezajímá. Už jenom tím, že k němu změníš postoj bude plus jak pro něho, tak pro tebe.
@Anonymní píše:
Zakl.
O jeho nezodpovědnosti bych pomlčela, to on zas co se všeho týče, vyřídí, dokonce kdybych měla sestavit pyramidu tak to je takhle práce, kamarádi, sport, 10 metrů hnoje a jáŽe já su stíhačka… no, nebyla jsem, ale v posledním půl roku asi jsem, ale to až po tom co s emi dostalo anonymních emailů o tom že tam kde dělá má druhou rodinu
a mě má jen na to abych se mu starala o barák
Mluvilas s ním o tom? Ty tomu věříš?
Mě to přijde jako mnohem větší průšvih než to že se netulí a nevyznává lásku..
@Etcetera78 píše:
Já být chlap, sedět s kámošema v hospodě a moje drahá mě nahánět v hodinových intervalech, taky se šprajcnu a domů půjdu co nejpozdějiA kámoši mě budou litovat, co mám doma za megeru, když mi chvíli klidu nedá
@Anonymní píše:
Zakl.
O jeho nezodpovědnosti bych pomlčela, to on zas co se všeho týče, vyřídí, dokonce kdybych měla sestavit pyramidu tak to je takhle práce, kamarádi, sport, 10 metrů hnoje a jáŽe já su stíhačka… no, nebyla jsem, ale v posledním půl roku asi jsem, ale to až po tom co s emi dostalo anonymních emailů o tom že tam kde dělá má druhou rodinu
a mě má jen na to abych se mu starala o barák
A vy se o děti snažíte a nejde to? Nebo ještě ne?
Nebo jste už postoupili nějaký zákrok na otěhotnění?
Ptám se, protože tohle může být pro dost párů náročné období a chlapi to těžce nesou…a pak se můžou začít odcizovat.. ![]()
@teta 278 píše:Zakl.
Přečetla jsem jedním dechem, ale co ti na to napsat,když to nechceš slyšet. Ale jseš mu asi docela volná, tak proč o něj chceš bojovat?
Tak, předem se chci omluvit za svou anonymitu, ale jsem tady každý den a lidi mě znají, proto nepotřebuji aby věděli co řeším, takže děkuji za uchování anonymity
Čím bych začla 
, o svatbě se bavíme jen letmo. Ale čím chci začít…Hrozně moc toho muže miluji, víc než cokoliv jiného, ale nevím jak je na tom on. Že mě má rád mi řekl naposledy před dvěma roky na moje narozeniny 

, když ho políbím tak nastaví víceméně líce

Že by měl jinou pochybuji, to bych asi poznala i když je fakt že mě to někdy napadne 

´Volám zas v osm kde jako je, a že ještě posedí..
a on nic, no, tak jsem mu napsala 2-3 sms, o tom jak mě to mrzí a bla bla bla.. jaks e chová a pod. a nic,
, já o něj hodlám bojovat, proto uvítám jen užitečné rady 
a ještě jednou omluvte mo anonymitu 
Mám přítele se kterým jsme už několik let, stavíme barák, plánujeme rodinu, ale jsme bohužel zrovna neplodný pár
Když mu já řeknu že ho mám ráda, že ho miluji, ta mi řekne buď to „ehm“, nebo " noo"…
To je jeden můj problém…
Dále:-, když ho obejmu, tak se nechá, ale to tak že po vteřině se odtrhává
Sex máme skvělý, akorát to, že hned po sexu mě zas nezná, to si myslím že jsem mu dobrá, jen když si chce zaš*kat
mazlení po sexu už neznám roky
Dále…posledně jsme se hádali, tedy spíš já se hádala, on jen dělal že mě poslouchá, ptala jsem se ho proč se mnou vlastně je a odpovědi se mi dostalo že neví
Síla teda
Včera jsme seděli na terase s mojím a jedním jeho kamarádem a ten jeho kamarád mi vyčetl že mojemu jen nadávám, že můj se mu stěžoval a bla bla bla,
Je fakt že nadávám, ale jen tehdá když nedojde dom, když na mě sere, když mě ignoruje…ale proč sakra kamarádům neřekne důvod prčo mu nadávám?
Proč neřekne aj to dobré co dělám? jen si ztěžuje?
Dále.. dnes od rána bycl na baráku… kolem půl jedné mu volám nech si dojde na oběd a on že hned dojde… volám mu ve tři, kde jako je, a on že nemá hlad
a že jde na fotbal..OK, říkám si,, šak to je na neděli klasika.. tak mu volám v sedm večer že kdy dojde dom, a on že je na pivě že hned dojde..
BTW-nevidíme se celý týden, dělá mimo domov, takže mám šanci být s ním je o víkendech…
samosebou nedošel, tak zas volám v devět, nebral, volám zas, opakuje se to, dp pětice se povede, a že ještě posedí, tak sjem mu řekla že jsme se nevideli dneska celý den, opravdu celý den!
došel asi před půl hodinou a co.. ani bů, ani mů, lehl a spí.
A já se ptám co mám dělat, jak si získat jeho pozornost? Jak dosáhnout toho aby byl se mnou rád?
Prosím, řeči tipu že s takovým by jste nebyli si nechte pro sebe
Chci se poděkovat každému kdo došel až do konce