Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jo, když je ten vztah normální funkční, tak mi to příjde normální, ale v tomhle vztahu, bych si přišla jako stíhačka..ale zas máš pravdu, že tím asi nic neztratí
@Anonymní píše:
Zakl.
No sem tam se stane že idu s ním, ale já se zas takhle umím zabavit a to on pak odejde dom a já sedím s kamarádama dál
Za ním do práce bych ani nejela, to bych se cítila trapně
Tomu anonymu důraz nechci klást, tady nás lidi pomlouvají,
to můj mě nedávno řekl že mu kdosi řek že spím se svým kolegoutakže
se asi nudí jedna a ta sama osoba nebo co
Taky ti to mohl říct schválně, aby zakryl svoje zálety. To se tak dělá. A lidi jsou svi… Přemýšlena jsi někdy nad tím, co bys dělala, kdyby ten anonym byl pravda?
A co tak změnit taktiku? Zakladatelko máš nějakou kamarádku se kterou bys šla třeba na třískotéku
nebo u ní jen přespala?
Já bych vyčkala, až dojede z práce, mezitím bych skočila k holičce, koupila nový hadry a jak by přijel, tak bys se čmrkla, oblíkla a šla. Klidně i do druhého dne
Prostě bych otočila, aby si všiml, že se něco děje. Že nemáš zvedat tel. a tak, to je snad jasný ![]()
A hlavně to nesmí vypadat jako naschvál, ale miláčku jdu ven, běž si za kamarády
Třeba se ti to zalíbí ![]()
Protože čekat, až se hne sám, to bys taky mohla do smrti ![]()
Že bys byla stíhačka nemyslím, mně tohle chování taky vadí, navíc když je chlap doma jen na víkend. A s tou další rodinou bych pátrala, něco na tom smrdí ![]()
Držím pěsti ![]()
Ale do tý práce bych asi nejela..nevim..nejsem ta nátura, bylo by mi to nepříjemný..tak pomluvy ok. když je to takhle, tak bych to neřešila..i když já osobně bych to řešila-dokud nevyřešila:-))já nevim,chjoo.tak když snad vidí, že tě to trápí, tak jestli tě má rád, tak to bude chtít vyřešit..můj chlap neni rád, když s etrápim, zeptá se, co mi je, co se stalo..ale je pravda, že když štěkám a hádáme se, tak je mu to taky jedno, ono záleží jak to vidí on, co mu vadí, třeba děláš něco, co tě od něj oddaluje..tobě to příjde jako hloupost, on se přesto nemůže dostat…
@Anonymní píše:
Zakl.
To mám právě strach, že se seberu a odejdu
Nechci zahodit ta léta za hlavuJemu když řeknu aby se nedivl až s ejednoho dne seberu a pudu tak mi řekne--- :„běž“
Já myslím, že je to buran
Buď jdi nebo na něj zkoušej různé strategie(od promluvy do duše až po ignorování a lhostejnost, třeba budeš mít štěstí a něco zabere)anebo se smiř s tím, jaký je. Není sám, zrovna nedávno jsme si o tom povídali s kámoškama, hodně chlapů má svoje koníčky(fotbal, hospoda, v lepším případě sport a kultura)před ženskou(a někdy i rodinou, dětmi) a jí chtějí vidět jen večer v posteli nebo když jsou nemocní a potřebují utěšit a uvařit čaj. Prostě takový domácí inventář ![]()
Tak, taky bych to zkusila..ono to funguje:-)na základě vlastní zkušenosti ![]()
@Minimaksik
Jasně taky záleží na tom, kde pracuje a co dělá. Kdyby to bylo v nějakým krásným městě třeba v Bruselu
tak to bych za ním jela hned. Ale kdyby montoval elektrický vedení po celý republice, tak by to asi význam nemělo. Záleží na situaci.
@Kobliha51 píše:Zakl.
Taky ti to mohl říct schválně, aby zakryl svoje zálety. To se tak dělá. A lidi jsou svi… Přemýšlena jsi někdy nad tím, co bys dělala, kdyby ten anonym byl pravda?
@Anonymní píše:
Zakl.
Holky, ale jako tyhle fotky my sem cpát![]()
![]()
![]()
tohohle herce já miluji a tady ho vidět je ve vaně
![]()
JInak tedy k tématu máte všechny pravdu, já se nad sebou zamyslím a jak mi bylo řečeno včera, i kdybych měla lozit po stropětak mu nezavolám kým se sám neozve a to si ještě rozmyslím jestli mu to zvednu
kecáš
![]()
@quinny píše:
pardoon jsem chtěla napsat u nočního kojení něco děsně objevnýho a vytuhla jsem s mobilem v ruce, jako trochu jsem doufala, že se nic neodeslalo, ale opak je pravdou![]()
to neva, jsem po ránu aspoň přemýšlela, co to jééé ![]()
Zakl.
Tak včil jedu na za rodinou do rodného kraje, tož tam až budu tak mu za celý čas nevezmu tel. kdyby volal a třeba si i něco vymyslím, každopádně navštívím nejlepší kámošku a do zapaříme určitě
tady to je na prd, to neznám nikoho tady ![]()
@Anonymní píše:
Zakl.
Tak včil jedu na za rodinou do rodného kraje, tož tam až budu tak mu za celý čas nevezmu tel. kdyby volal a třeba si i něco vymyslím, každopádně navštívím nejlepší kámošku a do zapaříme určitětady to je na prd, to neznám nikoho tady
Ten tel. mu neber hned ale třeba napodruhý jo. Protože to samé chceš po něm a tak ať jsi lepší než on. Ale stačí jeden za den. Kdyby vyvolával často, tak mu jen večer brnkni, že jsi mobil nechala třeba (vymysli si kde) ale velký naschvály nedělej. Já s tím nemám dobrý zkušenosti. To se pak dostanete do kolotoče naschválů a nic z toho.
@Jasněnkaa píše:
to neva, jsem po ránu aspoň přemýšlela, co to jééé