Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@teta 278 píše:
V tom případě ale může být singl. Na co partnera, když „žít svůj život“.
Myslím si, že partnerský život neznamená vzájemnou závislost na sobě. A myslím si, že u zakladatelky je naučit se žít svůj život, dělat aktivity i bez něj nutnost.
@Anonymní píše:
Zakl.
tak já vám slibuji že, mu akorát ráno řeknu nech sa ozve až dojde do práce a pak mu nezavolám, jedině v případě že sa neozve až dojde na místo
budu vás informovat
Další chyba, aby Ti hlásil, až dojede do práce. Nezlob se, ale tohle by vadilo snad každému. Ty mu musíš ukázat, že Ti je jedno, tzn. neříkat mu, ať se Ti ozve, jelikož já bych se Ti neozvala ani omylem.
Jednoduše, nechat ho dejchat, moc ho dusíš…nepsala bych mu. nevolala..nebyla abych na něm závislá..žij sama pro sebe a chlapa měj jako bonus, něco navíc..nečetla jsme diskuzi, ale chová se trochu divně, to uznávám..ale můj přítel má sem tam taky ty stavy, a já parodoxně nedělám nic, nevyptávám se, jsem usměvavá, věnuju se svym věcěm..přece nebudu plácat energii, když o to teď zrovna nestojí. Hlavně nebrečet, neptat se..atd…a nepeskovat!!!zkus obrácenou taktiku, buď v pohodě a milá, dej mu najevo, že za to stojíš. ženská, která jen nadává za to fakt nestojí…
@mati no protoze i uplne totalni citovy invalida by ze sebe aspon jednou za ty dva roky dostal „mam te rad“ nebo minimalne „ja tebe taky“ i kdyby to stokrat bylo ze slusnosti
takze to proste neni normalni ![]()
A s chlapem co me pomlouva pred kamosema bych teda pekne vybehla!! Taky si muze ten mobil vypnout a ne si tam teatralne vylivat srdce, jak mu furt vola… No s takovym mit dite, tak to je duvod pro plac do polstare… Fakt bych ho nechala jit, si na Zakl. bude furt honit ego, protoze se nedokaze smirit s tim, ze je skoro neplodny, tak radsi dela kravu z ni…magor nevyzraly (teda pokud je to vsechno tak, jak pise Zakl.) ![]()
@Troj no jo aspon občas nějaké vyznání být musí
ale to jde nejen slovy, a ze slušnosti někomu říkat, že ho mám ráda ![]()
a ona ho tady nebo před kamarádkami „pomlouvat“ může??? ![]()
@Yvonne píše:Zakl.
Další chyba, aby Ti hlásil, až dojede do práce. Nezlob se, ale tohle by vadilo snad každému. Ty mu musíš ukázat, že Ti je jedno, tzn. neříkat mu, ať se Ti ozve, jelikož já bych se Ti neozvala ani omylem.
Zakl.
Holky, ale jako tyhle fotky my sem cpát
tohohle herce já miluji a tady ho vidět je ve vaně
![]()
JInak tedy k tématu máte všechny pravdu, já se nad sebou zamyslím a jak mi bylo řečeno včera, i kdybych měla lozit po stropě tak mu nezavolám kým se sám neozve a to si ještě rozmyslím jestli mu to zvednu ![]()
Opravdu by to chtělo trochu ubrat, tak se prostě ozve, když bude chtít, jestli s emu něco stane, tak to stejně nijak z tý dálky neovlivníš..neni to tvoje dítě..myslim, že ho opravdu dusíš..chlap musí o ženskou trochu bojovat..zkus prostě bejt chvilku nad věcí a uvidíš, jestli tě má rád, tak zbystří a začne se snažit, pokud ne…tak nemás smysl život zahazovat s někym takovym, žiješ jen jednou!!!
@Anonymní píše:
Zakl.
Tak to já myslím dycky jen prozvonit abych věděla že dobře dojeli, přeci jenom jezdí daleko do práce, takže tohle je zas jen o strachu aby dobře dojeli na místo
Aby ozval, to je snad normální. Přece jen je daleko. Kdybys vypátrala, že tam kde pracuje má nějakou jinou, tak bys to musela řešit. Teď nic nevíš, nemusíš řešit nic. Mimochodem, vlastníky toho domu jste oba? Příště až půjde na barák, tak se ho zeptej, jestli přijde na oběd, ať nevaříš zbytečně. Ta hospoda je daleko? Já bych se nahodila a šla do tý hospody za ním. S milým úsměvem a políbením na tvář bych si sedla k němu a bavila bych se. Kdyby mě to zam zas tak nebavilo, tak bych si dala dvojku a on ještě nechtěl jít domů, tak bych se s úsměvem rozloučila a šla domů hajat. Venku bych se třeba vzteky kousla do prd… ale před ním bych byla milá. Můžeš zkusit něco, co on od tebe nečeká. Asi víš, kde pracuje, ne? Nemůžeš tam za ním na pár dní zajet? Zdůvodni to tím, že bys taky chtěla vědět jako to tam vypadá. Nepátrej tam po ničem, jen si to užijte třeba v hotelu. Zkus prostě něco jiného, třeba to pak někdy krachne kvůli dětem, ale škodsa to zahodit hned. Na mě někdo takhle viset, tak fakt mu budu asi dělat naschvály, protože by mi to lezlo na mozek. ![]()
Ty jo, tak to si odvážná, já bych teda za nim nikam nejela a ani nešla:-//milá bych byla to jo a jako nad věcí, usmívala bych se, dělala bych si svoje věci, a le nikam bych za nim nejezdila, to bych si přišla jak stíhačka..
Ale asi bych měla vítr z toho anonymu, to neni normální, aby ti někdo takhle psal, zjišťoval tvůj email a jen tak se tim bavil, a na základě jeho chování, bych si spíš myslela, že na tom asi něco bude..tak by mi to nějak do sebe zapadalo a já dám většinou na svojí intuici, ta neklame…
@Jasněnkaa píše:
I
pardoon jsem chtěla napsat u nočního kojení něco děsně objevnýho a vytuhla jsem s mobilem v ruce, jako trochu jsem doufala, že se nic neodeslalo, ale opak je pravdou
![]()
@Minimaksik píše:
Ty jo, tak to si odvážná, já bych teda za nim nikam nejela a ani nešla:-//milá bych byla to jo a jako nad věcí, usmívala bych se, dělala bych si svoje věci, a le nikam bych za nim nejezdila, to bych si přišla jak stíhačka..
Když lidi spolu žijou a mají se rádi, tak mi to přijde normální. Ženský u nás chodí normálně za svýma manželama do hospůdky a pokecají a pak třeba jdou domů a je to v pohodě. Dokud nejsou děti, tak to jde. A já bych opravdu chtěla vědět, kde můj manžel pracuje. Když by mi pak doma něco říkal, dovedla bych si to pak lépe představit, nehledě k tomu, že chlapovi udělá dobře, když se partnerka zajímá o jeho práci. Alespoň se může trochu vytáhnout. Nevidím na to nic špatného. Co si bude říkat on, to už nemůže být horší než to je u zakladatelky teď.
Zakl.
No sem tam se stane že idu s ním, ale já se zas takhle umím zabavit a to on pak odejde dom a já sedím s kamarádama dál ![]()
Za ním do práce bych ani nejela, to bych se cítila trapně ![]()
Tomu anonymu důraz nechci klást, tady nás lidi pomlouvají,
to můj mě nedávno řekl že mu kdosi řek že spím se svým kolegou
takže
se asi nudí jedna a ta sama osoba nebo co ![]()
@teta 278 holka nevím, ale jako gay se nechová
co ti mám povídat? divočina