Má mě rád?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.5.13 23:43
@Jasněnkaa píše:
to nemění nic na tom, že zítra očekávám hlášení, protože nevěřím tomu, že nenapíšeš nebo nezavoláš ;) :mrgreen:
Zakl.
tak já vám slibuji že, mu akorát ráno řeknu nech sa ozve až dojde do práce a pak mu nezavolám, jedině v případě že sa neozve až dojde na místo :andel:
budu vás informovat :lol:
  • Citovat
  • Upravit
K-Black
12.5.13 23:45
@Anonymní píše:
Zakl.
tak já vám slibuji že, mu akorát ráno řeknu nech sa ozve až dojde do práce a pak mu nezavolám, jedině v případě že sa neozve až dojde na místo :andel:
budu vás informovat :lol:

já už to vidím :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.13 23:54
@Jasněnkaa píše:
já už to vidím :zed: :mrgreen:
Zakl.
co visíš :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1091
12.5.13 23:55
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@teta 278 píše:
Zakl.: Když budeš mít nutkání mu volat nebo psát, tak radši napiš sem ;).
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
13.5.13 01:24

Tyale to je fakt nejaky magor, ne?? Jako, ze ti nedokaze rict ani blbe " ja tebe taky"?! A navic te asi pred kamosema pomlouva, kdyz se do tebe ten jeden pustil… No jestli ti na nem tak strasne zalezi, tak bych asi zacla od znova :think: jako proc se do tebe zamiloval a na to bych se zamerila…pak by to chtelo nejak travit ten cas spolu… Ty tam s nim nemuzes na to pivo? Tam chodi jenom ti chlapi, jo?
A uprimne, prestala bych ted chodit do toho caru, bud se uklidnite a zacnete pak znova a budete vedet proc, nebo to stejne nezachranite :nevim: vsak mas jeste casu na decko, cas vas netlaci, tak co :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.5.13 02:29
@Jasněnkaa píše:
Nebuď takhle vlezlá, přestaň ho ocicmávat, přijde, nedej pusu, buď mu to začne chybět, nebo taky ne, protože ne každý na to je.Jako proč mu voláš 5×, proč mu pak píšeš sms(několik), mě by jsi pěkně štvala, nesnáším když někde jsem aby mi volali z domu, můžou jen když by stříkala krev až do stropu.
.E
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
13.5.13 07:57

Já si myslím, že bys mu měla říct, že s ním být nemusíš, pokud nemá zájem.
Podle toho, co jsi napsala, seš dost zoufalá a je z Tebe stíhačka. Promiň, prostě to tak vidím…Myslím si, že s Tebou být nechce. Ale to je můj subjektivní názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
13.5.13 08:00
@Jasněnkaa píše: :mrgreen: :mrgreen: hele humor ti nechybí, to dáš :mrgreen:
:cert: :cert: :cert: :cert: Co si to dovoluješ? :cert: :cert: :cert: ten je můj, koukej si tu profilovku hoooodně rychle změnit :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
13.5.13 08:04
@quinny píše: .E

I

• Citovat
  • Upravit
K-Black
13.5.13 08:06

@araw a proč je u mě ve vaně? :think: http://nd04.jxs.cz/…35993_o2.jpg

• Citovat
  • Upravit
13141
13.5.13 08:07
@Anonymní píše:
Zakl.
To mám právě strach, že se seberu a odejdu :?
Nechci zahodit ta léta za hlavu :( Jemu když řeknu aby se nedivl až s ejednoho dne seberu a pudu tak mi řekne--- :„běž“ :(

No a přítel je v klidu, protože ty jenom vyhrožuješ, ale své sliby neplníš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
13.5.13 08:33
@Jasněnkaa píše:
@araw a proč je u mě ve vaně? :think: http://nd04.jxs.cz/…35993_o2.jpg

CCCCCCCcccccc, tu jsem ti poslala posledně, že ti není stydno, takhle ji vydávat za vlastní… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
13.5.13 08:41

@araw http://wetmen.provocateuse.com/…eanaz_06.jpg prosimtě :roll: smiř se s tím, že tě nechce!

• Citovat
  • Upravit
1748
13.5.13 09:35
@Troj píše:
Tyale to je fakt nejaky magor, ne?? Jako, ze ti nedokaze rict ani blbe " ja tebe taky"?! A navic te asi pred kamosema pomlouva, kdyz se do tebe ten jeden pustil…

proč hned magor :think: každý to takhle nemá, a jak drbou/stěžují si chlapi radši nechtěj vědět ;) zvlášť když mu před nimi furt volá a píše sms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
13.5.13 09:41

@Jasněnkaa : Ty není on gay, když @araw nechce? :mrgreen:

Jsem se lekla, že zakladatelka poslala foto přítele a ono prd!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí