Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zakl.
tak já vám slibuji že, mu akorát ráno řeknu nech sa ozve až dojde do práce a pak mu nezavolám, jedině v případě že sa neozve až dojde na místo
budu vás informovat
já už to vidím
![]()
Tyale to je fakt nejaky magor, ne?? Jako, ze ti nedokaze rict ani blbe " ja tebe taky"?! A navic te asi pred kamosema pomlouva, kdyz se do tebe ten jeden pustil… No jestli ti na nem tak strasne zalezi, tak bych asi zacla od znova
jako proc se do tebe zamiloval a na to bych se zamerila…pak by to chtelo nejak travit ten cas spolu… Ty tam s nim nemuzes na to pivo? Tam chodi jenom ti chlapi, jo?
A uprimne, prestala bych ted chodit do toho caru, bud se uklidnite a zacnete pak znova a budete vedet proc, nebo to stejne nezachranite
vsak mas jeste casu na decko, cas vas netlaci, tak co ![]()
@Jasněnkaa píše:.E
Nebuď takhle vlezlá, přestaň ho ocicmávat, přijde, nedej pusu, buď mu to začne chybět, nebo taky ne, protože ne každý na to je.Jako proč mu voláš 5×, proč mu pak píšeš sms(několik), mě by jsi pěkně štvala, nesnáším když někde jsem aby mi volali z domu, můžou jen když by stříkala krev až do stropu.
Já si myslím, že bys mu měla říct, že s ním být nemusíš, pokud nemá zájem.
Podle toho, co jsi napsala, seš dost zoufalá a je z Tebe stíhačka. Promiň, prostě to tak vidím…Myslím si, že s Tebou být nechce. Ale to je můj subjektivní názor…
@Jasněnkaa píše:![]()
hele humor ti nechybí, to dáš
@Anonymní píše:
Zakl.
To mám právě strach, že se seberu a odejdu
Nechci zahodit ta léta za hlavuJemu když řeknu aby se nedivl až s ejednoho dne seberu a pudu tak mi řekne--- :„běž“
No a přítel je v klidu, protože ty jenom vyhrožuješ, ale své sliby neplníš ![]()
@Jasněnkaa píše:
@araw a proč je u mě ve vaně?http://nd04.jxs.cz/…35993_o2.jpg
CCCCCCCcccccc, tu jsem ti poslala posledně, že ti není stydno, takhle ji vydávat za vlastní… ![]()
@araw http://wetmen.provocateuse.com/…eanaz_06.jpg prosimtě
smiř se s tím, že tě nechce!
@Troj píše:
Tyale to je fakt nejaky magor, ne?? Jako, ze ti nedokaze rict ani blbe " ja tebe taky"?! A navic te asi pred kamosema pomlouva, kdyz se do tebe ten jeden pustil…
proč hned magor
každý to takhle nemá, a jak drbou/stěžují si chlapi radši nechtěj vědět
zvlášť když mu před nimi furt volá a píše sms…
@Jasněnkaa : Ty není on gay, když @araw nechce? ![]()
Jsem se lekla, že zakladatelka poslala foto přítele a ono prd!
tak já vám slibuji že, mu akorát ráno řeknu nech sa ozve až dojde do práce a pak mu nezavolám, jedině v případě že sa neozve až dojde na místo
budu vás informovat