Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chybí mi nadhled, tak jsem přemýšlela, že se zeptám tady Vás, co si o tom myslíte…Poznala jsem super kluka, ještě když jsem chodila s bývalým, je chytrý, krásný, zajištěný a moc fajn. Máme rádi stejné knížky, filmy…Párkrát jsme spolu byli venku i s dalšími kamarády, jednou i s ostatníma a pak jsme odešli do jiné hospody sami dva, ptal se mě pak, jestli nechci jít k němu, ale já jsem měla bývalého a i tak by to na mě bylo rychlé, no ale zase se se mnou rozloučil u svého baráku a dál mě neodprovodil, jinak když jsme byli spolu dvakrát mě zval a kupoval mi pití. Myslíte, že má zájem? Nechci se znova zklamat… protože třeba to byl pro něj jen flirt, když mě hned zval k sobě domů atd.? Měl předtím vztah, myslím, že snad 7 let a není to asi typ na nezávázný sex, ale nevím. Na druhou stranu nemusel hned počítat se sexem, i když v dnešní době.. Moc zkušeností s klukama (aspon těch dobrých) nemám, takže nevím…Navíc jsem to zkazila tím, že na mě bylo předtím vidět, jak chci bývalého a tím jsem ho možná odradila. Takže nevím, jestli se na to vykašlat a nebo se snažit dál, vím, ale nedá mi to, co si o tom myslíte vy? Byla bych ráda, za 100 procentně upřímné odpovědi, i když se mi třeba nebudou líbit. Ne za takové, že řeším blbosti, jen chci vědět, na čem jsem a zbytečně se nezamilovat do někoho, kdo to nebude myslet vážně, tak mě zajímá, co si o tom myslíte Vy, když máte od té situace odstup. Děkuju ![]()
Příspěvek upraven 12.05.13 v 14:02
Mozna by pomohlo, kdybys napsala kolik Vam je let, abychom se zkusily vzit
Takhle to fakt vypada spis na reakci: proboha tvoje starosti bych chtela mit ![]()
Hele, já to ale taky brala v nácti hrozně akčně ![]()
Jestli má o tebe zájem, to netuším..on je nějakej starší, než ty? ![]()
Tak na rovinu, myslím, že se s tebou chce vyspat. Manželství z toho asi nebude.. Jo a nezapomeň na kondom ![]()
Ne mě je přes 20, on je o 3 roky starší, ale prostě mám za sebou špatný vztah, ve kterém jsem se jen trápila a už to nechci zažít znova…
Nejprve si ho pořádně proklepni, a pak teprve přemýšlej o „vážné známosti“. MMch, to že Tě pozval k sobě, není nic proti ničemu, já bych k němu klidně šla už proto, že bych si ho chtěla proklepnout v posteli, jestli mě bude vyhovovat jeho nádobíčko.
U mě by netratil body tím, že má jiný názor na jinou věc. U mě by ztratil body v tom, že mu nestojím za to, aby mě vyprovodil. Vyprovázení pouze k jemu vchodu není zrovna gentlemanské gesto. Já osobně si na to dost potrpím, podle toho se pozná, jestli chlap myslí na mě nebo jen na sebe.
Pozor na takovýto týpky, já v 19ti byla taky hotová z toho, když mi frajer lichotil atd. Byla jsem naivka, která měla pak něco s 30ti letým chlapem, který měl doma rodinu..strašný štěstí že se na to tehdy nepřišlo..a myslíš, že chtěl vztah? Ano, taky mě zval domů, ale ukázat sbírku CD mi nechtěl ![]()
Věta Tím jsem u Tebe ztratil body a podobně…hraje si.. je to zatím nezávazný flirt podle mě ![]()
Pokud se chceš pobavit, proč ne, ale zatím si od toho moc neslibuj…
Ten teda ví jak zapůsobit na holčinu…jako na vařenou nudli…
@gabriela82 píše:
Tak na rovinu, myslím, že se s tebou chce vyspat. Manželství z toho asi nebude.. Jo a nezapomeň na kondom
To mě taky hned napadlo ![]()
Jdi do toho, říká se, že lepší je lásku ztratit, než ji nikdy nepoznat. Když to nezkusíš, tak budeš litovat. Třeba to bude fajn, třeba to nebude stát za nic, ale když to nezkusíš, tak nebudeš vědět. A jestli to bude vážný vztah nebo ne, s tím si zatím nedělej hlavu a užívej života.
![]()