Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zeny,
jak si tady tak procitam temata o problemech z chlapem…Napada me, mate doma ideal chlapa? ten o kterem jste „snily?“ At uz vzhledove ci povahove?
Ja jsem treba vzdycky milovala holohlavy chlapy, potetovany, drsny..zkratka divocejsi typy..No a provdana jsem za hodneho, netetovaneho, trosku holohlaveho(
),temer abstinenta. Ikdyz se uplne lisi od meho typu, presto je vsechno OK a jsem stastna ![]()
A jak jste na tom vy?
Povahově ano, vzhledově nikoliv a mám pravý opak. Mám tmavovlasého, tmavookého a v létě se hned do sněda opalujícícho manžela a vždycky jsem si vedle sebe představovala světlého a modrookého blonďáka.
Ale jsem spokojená, neměnila bych.
![]()
@svycarka I když si občas zabrblu, tak mám skvělého chlapa! Já zase snila o chlapovi tipu Viggo Mortensen a mám chlapa s koutama
ale je potetovanej
a jezdí na motorce
! Je pro mě ten nejdokonalejší už 4 roky a snad jsem i já pro něj ta nej a zůstane nám to tak!
Úplný ideál to není, občas bych ho nejradši vzala něčím po hlavě, ale to asi každý, ale nemá žádné vážné vady na kterých by se nedalo pracovat, já taky nejsem dokonalá ![]()
Nemám, ale mám co jsem chtěla
a uklidňuje mě, že ani on nemá svůj dokonalý ideál
Aspoň není nuda a je pořád co zlepšovat
![]()
Jo jo…mám doma ideál…Suzuki GSX 1400…žere jen 5-6l/100Km…neremcá…nedělá bordel… ![]()
Původně jsem si představovala modrookého blonďáka, mám hnědookého tmavovlasého a je to pro mě ten nejlepší chlap na světě. Jasně mouchy nějaké má, ale nic, co by se nedalo skousnout.
@ivana-domca Hezky řečeno. Jak píšeš já taky nejsem dokonalá, a říkám si že s mojí povahou je zázrak že mám takové štěstí s takovým chlapem. Některé ženské mají smůlu a mají doma chlapi co nechcou makat, ještě jim ženský dávají na pivo z mateřské a to jsou ty slabší kalibry, nemluvím o alkoholicích, kriminálnících…
Taky mám
holohlavého, potetovaného, modrookého
ikdyž mě občas pěkně s*re, ale neměnila bych
Zamilovala jsem se do něho kdysi, snad ve 12-nácti
___ a teď jsme spolu 6 let, máme krásnou půlroční dcerku.
Mám doma to, co jsem si vybrala. Nestěžuji si, i když bych ho občas nejraději přetáhla pánvičkou po hlavě ![]()
@svycarka jo občas mě vyvezl, a teď mi to s těhupupkem chybí, jen když ji nastartuje tak mám husí kůži a svezla bych se!