Máte doma svůj ideál?

7626
11.5.13 21:13

Mate doma svuj ideal?

Ahoj zeny,
jak si tady tak procitam temata o problemech z chlapem…Napada me, mate doma ideal chlapa? ten o kterem jste „snily?“ At uz vzhledove ci povahove?
Ja jsem treba vzdycky milovala holohlavy chlapy, potetovany, drsny..zkratka divocejsi typy..No a provdana jsem za hodneho, netetovaneho, trosku holohlaveho( :mrgreen: ),temer abstinenta. Ikdyz se uplne lisi od meho typu, presto je vsechno OK a jsem stastna ;)
A jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
11.5.13 21:16

Mám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
11.5.13 21:18

Mám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.5.13 21:19

Povahově ano, vzhledově nikoliv a mám pravý opak. Mám tmavovlasého, tmavookého a v létě se hned do sněda opalujícícho manžela a vždycky jsem si vedle sebe představovala světlého a modrookého blonďáka. :mrgreen: Ale jsem spokojená, neměnila bych. :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
11.5.13 21:19

@svycarka I když si občas zabrblu, tak mám skvělého chlapa! Já zase snila o chlapovi tipu Viggo Mortensen a mám chlapa s koutama :lol: ale je potetovanej :lol: a jezdí na motorce :P :mrgreen:! Je pro mě ten nejdokonalejší už 4 roky a snad jsem i já pro něj ta nej a zůstane nám to tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
11.5.13 21:20

Úplný ideál to není, občas bych ho nejradši vzala něčím po hlavě, ale to asi každý, ale nemá žádné vážné vady na kterých by se nedalo pracovat, já taky nejsem dokonalá ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
11.5.13 21:20

Mam.. na 100% :dance: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.5.13 21:22

Nemám, ale mám co jsem chtěla :pankac: a uklidňuje mě, že ani on nemá svůj dokonalý ideál :jazyk: Aspoň není nuda a je pořád co zlepšovat :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
11.5.13 21:22

@nicolle24 ooo motorku tise zavidim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
11.5.13 21:23

Jo jo…mám doma ideál…Suzuki GSX 1400…žere jen 5-6l/100Km…neremcá…nedělá bordel… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
314
11.5.13 21:24

Původně jsem si představovala modrookého blonďáka, mám hnědookého tmavovlasého a je to pro mě ten nejlepší chlap na světě. Jasně mouchy nějaké má, ale nic, co by se nedalo skousnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
11.5.13 21:25

@ivana-domca Hezky řečeno. Jak píšeš já taky nejsem dokonalá, a říkám si že s mojí povahou je zázrak že mám takové štěstí s takovým chlapem. Některé ženské mají smůlu a mají doma chlapi co nechcou makat, ještě jim ženský dávají na pivo z mateřské a to jsou ty slabší kalibry, nemluvím o alkoholicích, kriminálnících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
11.5.13 21:26

Taky mám :srdce: holohlavého, potetovaného, modrookého :srdce: ikdyž mě občas pěkně s*re, ale neměnila bych :lol: Zamilovala jsem se do něho kdysi, snad ve 12-nácti :D ___ a teď jsme spolu 6 let, máme krásnou půlroční dcerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
11.5.13 21:26

Mám doma to, co jsem si vybrala. Nestěžuji si, i když bych ho občas nejraději přetáhla pánvičkou po hlavě :hug:

• Citovat
  • Upravit
2383
11.5.13 21:27

@svycarka jo občas mě vyvezl, a teď mi to s těhupupkem chybí, jen když ji nastartuje tak mám husí kůži a svezla bych se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí