Máte doma svůj ideál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7626
11.5.13 23:16

@LydaM boooze to je srdicek :palec: tak klape to, klape!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
11.5.13 23:17

Mam :srdce:
Pockala jsem si na nej az do 33, ale stalo to za to :-)
Vime co chceme, rodina je u nas na prvnim miste, doplnujeme se, takze super! Snad jsem to ted nezakrikla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
11.5.13 23:26

Na rovinu rikam, ze nemam. Ideal je pro me muz s noblesnim chovanim, pracovity, doma uklizejici, ochotny, obetavy, peclivy, vzdelany a s velkym zajmem o kulturu. Muj chlap je zdrave drzy, obcas ale z prace doooost arogantni a jeste doma si neuvedomuje, s kym mluvi a ponozky haze pod stul, „aby nebyly videt“, nejvic mi vadi to jeho obcasne stupidni chovani, to se s nim stydim jit i do kramu, do placeni nutnych vydaju (najem atd.) aby ho clovek kopal, ale jinak ho miluju a nevymenila bych ho. Myslim, ze idylka ve vztahu nevychazi z toho, jestli nekdo je nebo neni ideal, ale z toho, jestli ja dokazu prijmout a tolerovat jeho chyby. Ja taky nejsem ideal, zvlast ne co jsem doma s ditetem :)

• Citovat
  • Upravit
12.5.13 00:06

Úplný ideál to není, i když povahou i vzhedem se mu blíží. :) Ale já bych ideál snad ani nenašla, zvlášť v tom vzhledu-mám dost vyhraněnej vkus(a takový chlapi se viděj málokdy :D ). Každopádně bych ho nevyměnila, nedokážu si představit zlatějšího chlapa! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
12.5.13 00:14

„Ideální“ znamená „myšlený, v reálu neexistující“ :)
Mám doma svého tatínka :lol: O některých shodných rysech jsem věděla už na začátku, ale že je jich tolik… A oba jsou to naprosto skvělí chlapi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
22.5.13 13:53

Já jsem zjistila takový paradox, že o kom bych řekla, že je vzhledově můj typ (že se mi prostě líbí a vždycky jsem si vedle sebe tekového představovala), tak na mě ve skutečnosti až na výjimky nepůsobil přitažlivě. Prostě když jsem okolo někoho takového prošla, tak jsem často zjistila, že tam není takové to zachvění se :) No a naopak jsem zjistila, že přitažlivě na mě působí nejsrůznější typy kteří si vzhledově nejsou ani trochu podobní. Takže asi to vážně bude hlavně o charizmatu konkrétního člověka.
Jinak já mám co se týká společných zájmů a povahy (tedy z větší části) svůj naprostý ideál, o které jsem vždy snila. No a co se týká vzhledu? Jak jsem psala, spíš než o konkrétní podobě je to o nějakém charizmatu, přitažlivosti či jiskře, která prostě přeskočí, takže můj nejdražší je téměř opak onoho vysněného „typa“, ale přesto mě neuvěřitelně přitahuje a jsem nejšťastnější člověk na světě, že mám právě jeho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
22.5.13 20:49

No ja mam vyzorovo ideal, tmave vlasy, modre velke oci, sice postava tak 70%, ale to i moje :-)
Zaujmy mame stejne i odlisne a po spolecnych 17 letech a prozitej nevere uz si tak ista nejsem :roll: (je mi 32) ale stara sa, deti miluje… Az to zkousnu tak to snad zas bude 100% ideal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
20.8.13 14:29

Mám doma vysněného muže

Tak já jsem svůj ideál asi našla. Vzhledově se mi vždy líbili muži jako je můj přítel- sportovní postava, tmavé vlasy, hnědé oči, krásný úsměv a povahově je to ten nejúžasnější chlap, kterého jsem v životě potkala. Hodný, inteligentní, spolehlivý, upřímný, myslím, že i věrný, pracovitý, zábavný, máme velmi podobné zájmy a plány do budoucna, nekouří, pije jen příležitostně, rodinný typ. Samozřejmě nikdo není 100% dokonalý, ale jeho špatné vlastnosti v porovnání s těmi dobrými skoro ani nevnímám. Je to chlap, se kterým chci strávit zbytek života a s nikým jiným už šťastnější nebudu a udělám vše pro to, aby byl šťastný i on :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
20.8.13 14:32

Jako zamilované byl pro mě každý bývalý ideál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
20.8.13 14:34

Můj chlap má do mého ideálu daleko, ale má nás rád a my jeho :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Jemys
20.8.13 14:35

Ideál nemám a myslím, že ani já nejsem ideálem. Ale je to chlap se kterým není nuda, má smysl pro humor, máme spoustu společnýho a stojí mi za to, abych na sobě a našem vztahu „makala“.

Příspěvek upraven 20.08.13 v 14:35

• Citovat
  • Upravit
9867

Můj muž vypadá úplně jinak než můj ideál. A přesto je pro mě ideálem. :) Díkybohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186

To je dobrá diskuze :) Já teda vizuálně určitě ne, ale jsem tak šŤastná, jak jsem nikdy v životě nedoufala a to je pro mě nejdůležitější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
20.8.13 14:39

@Jemys něco takového jsem chtěla napsat, ale nevěděla jsem jak se vyjádřit :)

• Citovat
  • Upravit
20385
20.8.13 14:39
@avm3 píše:
To je dobrá diskuze :) Já teda vizuálně určitě ne, ale jsem tak šŤastná, jak jsem nikdy v životě nedoufala a to je pro mě nejdůležitější :)

ja mam to same. Nikdy bych nerekla, ze zrovna s timto chlapem, co jsem, jednou budu (znam ho uz cca 10let), ale je to pro me ideal v tom smyslu, ze vyznavame stejne hodnoty, ze mame spolecne cile a plany do budoucna a ze se podporujeme ve vsech smerech. Neni s nim nuda, pomaha mi (a ja jemu), stara se o nasi rodinu a hlavne „snad“ nebude neverny… ;) (nema to v povaze, ale clovek nikdy nesmi nic rikat dopredu)… ;)

Takze ano, v podstate mam svuj ideal, ale jinak nez to asi myslis ty… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí