Máte doma svůj ideál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
medvidek
11.5.13 22:21

@svycarka mám :palec:.Sice bych ho někdy „ráda něčím po hlavě bacila“,ale ano je to ideál(pro mě)…je spolehlivý, pracovitý.
A vzhledově? Vysoký, udělaný, zelenoký ;) :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
1040
11.5.13 22:22

Já mám doma ideál, řekla bych :D Navíc je to tzv. lokální celebrita, manžel je totiž učitel na střední škole, žačky i kolegyne po něm šílí, no prostě oblíbený tělocvikář. Je to fešák a extrovert. No a já teda úplný opak, introvertní typ :mrgreen: A funguje nám to skvěle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
11.5.13 22:28

@valkil jsi nikdy nemela takove to - jedinne blondak, dlouhe vlasy, nekurak, milionar? :mrgreen: To divci sneni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
11.5.13 22:30

Tak chlap je i idealní jo??? :mrgreen: :mrgreen: každopadně asi ho doma mam někdy mě pěkně štve, ale o tom to je no ne??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
11.5.13 22:32

@Mooonki chapu.chapu my jsme meli na stedni telocvikare Kaju a ten jak vybehl v tilku tak jsme padaly na prdelky…ale on byl tenkrate svobodny a tudiz boj o nej jak svin :mrgreen: Co vim, nakonec si vzal holku ze stejneho rocniku, jen jina trida.Ja po nem teda nepalila, ja mela matikare :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
11.5.13 22:33

Také mám ráda holohlavé potetovance :srdce: a nebo tmavé typy. (čím tmavší, tím lepší :mrgreen: ) Mám doma černovlasého, zelenookého…
Ale ti plešouni… :think: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
11.5.13 22:36

@Petttulis :cert: deej pokoooj mluvis mi z duse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
11.5.13 22:40

@valkil ooo ktera by nechtela rentiera ;) ted me napadlo super tema..Vyhrala jsem ve sportce, rozdelite se s partnerem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
11.5.13 22:46
@svycarka píše:
@Petttulis :cert: deej pokoooj mluvis mi z duse :mrgreen:

Víš co, takový ten drsoň pokérovaný, co se mnou bude bulet u Ulice.. :oops: (promiň manželi:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
11.5.13 22:53

Nemám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
11.5.13 22:55

Já jsem chtěla spletenou babu - co rozumí holkám a chápe je a kutila. A asi půl roku nato jsem našla spletenou babu a kutila a už je to sedm let, co jsem s ním štastná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
11.5.13 22:56
@Markytka01 píše:
Já jsem chtěla spletenou babu - co rozumí holkám a chápe je a kutila. A asi půl roku nato jsem našla spletenou babu a kutila a už je to sedm let, co jsem s ním štastná :lol:

Spletenou babu? 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
11.5.13 22:59

Mam :srdce:
Zamilovala jsem se do nej uz v 15ti :-D tehda mu bylo 18let-pankac a zadany :-) az po 5ti letech jsme se dali dokupy, ted jsme spolu uz 9let a z toho uz 5let manzele :srdce: mame 2,5leteho syna :srdce:
Vzdy jsem milovala vysoke chlapi (mam 164 cm a manzel187cm) tmave hnede oci, dlouhe vlnite hnede vlasy(uz ne jen čírko :-D ) a opalujici se hned do tmava(takovy Řecky typ )a telo :jazyk: az se nekdy divim ze si vybral zrovna me :oops: pracovity a spolehlivy :srdce: tak doufam, ze i ja jsem pro nej ideal nejdyl :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.13 23:12

Jitka1974- :lol: :lol: to je dobrý :palec:

Já byla vždy na snědší, hnědovaslí chlapi s modrýma očima :) mam holohlavího, ale s modrýma očima :) ale jsem štastná ( někdy je sice na zabití, ale kdo není že?) hlavně, že nepije a nekouří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
11.5.13 23:14

@valkil to bude asi jako chlap co mel byt baba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie