Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám doma ideál, řekla bych
Navíc je to tzv. lokální celebrita, manžel je totiž učitel na střední škole, žačky i kolegyne po něm šílí, no prostě oblíbený tělocvikář. Je to fešák a extrovert. No a já teda úplný opak, introvertní typ
A funguje nám to skvěle ![]()
@valkil jsi nikdy nemela takove to - jedinne blondak, dlouhe vlasy, nekurak, milionar?
To divci sneni?
Tak chlap je i idealní jo???
každopadně asi ho doma mam někdy mě pěkně štve, ale o tom to je no ne??? ![]()
@Mooonki chapu.chapu my jsme meli na stedni telocvikare Kaju a ten jak vybehl v tilku tak jsme padaly na prdelky…ale on byl tenkrate svobodny a tudiz boj o nej jak svin
Co vim, nakonec si vzal holku ze stejneho rocniku, jen jina trida.Ja po nem teda nepalila, ja mela matikare
![]()
Také mám ráda holohlavé potetovance
a nebo tmavé typy. (čím tmavší, tím lepší
) Mám doma černovlasého, zelenookého…
Ale ti plešouni…
![]()
@valkil ooo ktera by nechtela rentiera
ted me napadlo super tema..Vyhrala jsem ve sportce, rozdelite se s partnerem? ![]()
@svycarka píše:
@Petttulisdeej pokoooj mluvis mi z duse
Víš co, takový ten drsoň pokérovaný, co se mnou bude bulet u Ulice..
(promiň manželi) ![]()
Já jsem chtěla spletenou babu - co rozumí holkám a chápe je a kutila. A asi půl roku nato jsem našla spletenou babu a kutila a už je to sedm let, co jsem s ním štastná ![]()
@Markytka01 píše:
Já jsem chtěla spletenou babu - co rozumí holkám a chápe je a kutila. A asi půl roku nato jsem našla spletenou babu a kutila a už je to sedm let, co jsem s ním štastná
Spletenou babu?
![]()
Mam ![]()
Zamilovala jsem se do nej uz v 15ti
tehda mu bylo 18let-pankac a zadany
az po 5ti letech jsme se dali dokupy, ted jsme spolu uz 9let a z toho uz 5let manzele
mame 2,5leteho syna ![]()
Vzdy jsem milovala vysoke chlapi (mam 164 cm a manzel187cm) tmave hnede oci, dlouhe vlnite hnede vlasy(uz ne jen čírko
) a opalujici se hned do tmava(takovy Řecky typ )a telo
az se nekdy divim ze si vybral zrovna me
pracovity a spolehlivy
tak doufam, ze i ja jsem pro nej ideal nejdyl
![]()
Jitka1974-
to je dobrý ![]()
Já byla vždy na snědší, hnědovaslí chlapi s modrýma očima
mam holohlavího, ale s modrýma očima
ale jsem štastná ( někdy je sice na zabití, ale kdo není že?) hlavně, že nepije a nekouří ![]()
@svycarka mám
.Sice bych ho někdy „ráda něčím po hlavě bacila“,ale ano je to ideál(pro mě)…je spolehlivý, pracovitý.
.
A vzhledově? Vysoký, udělaný, zelenoký