Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikki86 tak to máš vážně štěstí
Nechci být zvědavá, ale zajímalo by mně jak dlouho jste spolu? Pokud nechceš, nemusíš odpovídat ![]()
Můj manžel je pro mně určitě ideál, ale někdy bych ho nejradši vystřelila na Mars ![]()
Kdyz nepocitam pubertalni virtualni zalaskovani do hercu apod., tak musim rict, ze zadny ideal nemam, takze to, co mam doma, vlastne ideal je ![]()
nekdy bych ho nejradsi prohodila dverma, ale jinak je to vlastne fajn a pochybuju, ze jiny by byl idealnejsi a pak taky ze bych byla idealni ja ![]()
Ideální je, když si ideál uděláte ze svého muže kterého milujete tak jako já
Miluju ho a doufám že jěště tak 1150 let budu a pak už mi je všechno jedno
![]()
Docela casto bych ho nejradsi prerazila a on mne nepochybne taky
Ale presto si nedokazu predstavit, ze bych ho nemela ![]()
@KattyK píše:
@Nikki86 tak to máš vážně štěstíNechci být zvědavá, ale zajímalo by mně jak dlouho jste spolu? Pokud nechceš, nemusíš odpovídat
Můj manžel je pro mně určitě ideál, ale někdy bych ho nejradši vystřelila na Mars
Nejsme spolu příliš dlouho, chodíme spolu jen pár měsíců, možná některé z vás podotknou, že mám stále růžové brýle, ale prožila jsem předtím dva dlouhodobé vztahy a ani po x letech jsem si nebyla jistější než teď ![]()
Příspěvek upraven 15.09.13 v 13:06
@Nikki86 rodinny typ? Jen dotaz kolik mate deti?
K tematu ideal nemam a ani jsem nehledala. Taky ideal nejsem ![]()
„Nechtějme, aby se ten, koho milujeme, podobal našemu ideálu, ale naopak ideál přizpůsobme tomu, koho milujeme.“
André Maurois
Manžela jsem tu už několikrát vychvalovala, protože to je fakt super chlap, tak teď jen dodám, že je navíc opravdu fešák
Vzhledem k tomu, že já jsem spíše průměr, jsem nečekala, že budu mít tak hezkého muže - černovlasý, hnědooký, sportovní vysoká postava - můj ideál ![]()
@quinny píše:
@Nikki86 rodinny typ? Jen dotaz kolik mate deti?
K tematu ideal nemam a ani jsem nehledala. Taky ideal nejsem
Děti zatím žádné, myslela jsem to spíš tak, že se o dětech bavíme, máme společné hodnoty a plány, které sdílíme, bavili jsme se o tom, k čemu bychom jednou chtěli naše děti vést, chtěla jsem tím vyjádřit jaký má vztah k jeho a mým rodičům a dalším členům rodiny a že je pro nás rodina a náš vztah důležitější než pařby s kamarády v baru a podobné akce ![]()
@Nikki86 je to super moc ti to preju a hlavne aby to takove zustalo i do budoucna ![]()
Zanm i takove pary i kdyz je jich posledni dobou min a min ![]()