Máte doma svůj ideál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
585
20.8.13 14:40

@Nikki86 tak to máš vážně štěstí :dance: Nechci být zvědavá, ale zajímalo by mně jak dlouho jste spolu? Pokud nechceš, nemusíš odpovídat :kytka:
Můj manžel je pro mně určitě ideál, ale někdy bych ho nejradši vystřelila na Mars :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
20.8.13 14:48

Kdyz nepocitam pubertalni virtualni zalaskovani do hercu apod., tak musim rict, ze zadny ideal nemam, takze to, co mam doma, vlastne ideal je :lol:
nekdy bych ho nejradsi prohodila dverma, ale jinak je to vlastne fajn a pochybuju, ze jiny by byl idealnejsi a pak taky ze bych byla idealni ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
20.8.13 14:52

Ideální je, když si ideál uděláte ze svého muže kterého milujete tak jako já :D Miluju ho a doufám že jěště tak 1150 let budu a pak už mi je všechno jedno :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
20.8.13 14:53

Docela casto bych ho nejradsi prerazila a on mne nepochybne taky :mrgreen: Ale presto si nedokazu predstavit, ze bych ho nemela :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
20.8.13 15:14
@KattyK píše:
@Nikki86 tak to máš vážně štěstí :dance: Nechci být zvědavá, ale zajímalo by mně jak dlouho jste spolu? Pokud nechceš, nemusíš odpovídat :kytka:
Můj manžel je pro mně určitě ideál, ale někdy bych ho nejradši vystřelila na Mars :mrgreen:

Nejsme spolu příliš dlouho, chodíme spolu jen pár měsíců, možná některé z vás podotknou, že mám stále růžové brýle, ale prožila jsem předtím dva dlouhodobé vztahy a ani po x letech jsem si nebyla jistější než teď :)

Příspěvek upraven 15.09.13 v 13:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
20.8.13 15:14

@Nikki86 rodinny typ? Jen dotaz kolik mate deti?
K tematu ideal nemam a ani jsem nehledala. Taky ideal nejsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
20.8.13 15:18

„Nechtějme, aby se ten, koho milujeme, podobal našemu ideálu, ale naopak ideál přizpůsobme tomu, koho milujeme.“
André Maurois

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
20.8.13 15:24

Manžela jsem tu už několikrát vychvalovala, protože to je fakt super chlap, tak teď jen dodám, že je navíc opravdu fešák :pankac: Vzhledem k tomu, že já jsem spíše průměr, jsem nečekala, že budu mít tak hezkého muže - černovlasý, hnědooký, sportovní vysoká postava - můj ideál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
20.8.13 15:26
@quinny píše:
@Nikki86 rodinny typ? Jen dotaz kolik mate deti?
K tematu ideal nemam a ani jsem nehledala. Taky ideal nejsem :mavam:

Děti zatím žádné, myslela jsem to spíš tak, že se o dětech bavíme, máme společné hodnoty a plány, které sdílíme, bavili jsme se o tom, k čemu bychom jednou chtěli naše děti vést, chtěla jsem tím vyjádřit jaký má vztah k jeho a mým rodičům a dalším členům rodiny a že je pro nás rodina a náš vztah důležitější než pařby s kamarády v baru a podobné akce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
20.8.13 15:31

@Nikki86 je to super moc ti to preju a hlavne aby to takove zustalo i do budoucna :mavam:
Zanm i takove pary i kdyz je jich posledni dobou min a min :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
20.8.13 15:58

Jo a teď už dva. Manžela a dceru :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
20.8.13 15:58