Jak docílit návratu?

Anonymní
12.5.13 09:39

Jak docílit návratu?

Zdravím, chci se zeptat, měli jste někdy takovou partnerskou krizi, kdy od Vás partner odešel a pak si uvědomil, že vás potřebuje a vrátil se???
S partnerem neustále komunikujeme, stýkáme se ale tvrdí že se vrátit nechce páč neví…Je šance, že si uvědomí, že ztrácí něco co by nemusel? Zažili jsme toho dost, teď čekáme miminko…On se moc těší, já také tak přece bysme měli být rodina.
Případně co udělat pro to, aby si to vše uvědomil? Jak ho v podstatě „přitáhnout“ zpět. Děkuji, děkuji i za zachování anonymity.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krakatice88
12.5.13 09:43

Nikde v dotazu se neptáš na to, jak by sis TY mohla něco uvědomit… jak ho TY potřebuješ.. Nepíšeš, co bylo důvodem krize, ale prvně je vždycky nejlepší začít u sebe :)

• Citovat
  • Upravit
13119
12.5.13 09:44

Přestat se stýkat, komunikovat… kdyby se divil proč, tak mu říct, že protože on stále neví, tak se musím připravit spíš na život s miminem bez něj a protože ho miluju, tak mě častý kontakt hodně bolí. Říct mu, že musí přispět na výbavičku mimina, ale koupit ji půjdu sama, že se sejdeme pouze na matrice při podepsání otcovstí a že rozhodně dítě bude mít příjmení po mě. že pokud se rozhodne se mnou zůstat, má možnost, ale nenechám se ubíjet a ničit tím, že na něj budu čekat do nekonečna… nelézt za ním, nedávat mu najevo, jak ho potřebuji… prostě se odříznout a doufat, že mu to dojde, že tě ztrácí… pokud ne, opravdu se musíš od něj oprostit, protože budeš potřebovat spoustu síly na těhotenství, porod a následně na miminko a neřešit ještě chlapa, který sice oplodnil, ale teď chudák neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 09:50

@TroisChéris Já si uvědomila spoustu věcí a já ho potřebuji neskutečně moc. Bez něho to prostě všechno nezvládám, jeho pořád miluji. Ale předpokládala jsem, že to tady zdůrazňovat nemusím, když se zajímám o to jak by se mohl vrátit zpět. POkdu bych tohle všechno takhle neměla, tak mi je přeci fuk že odešel.

• Citovat
  • Upravit
36504
12.5.13 09:50

Proč odchází právě nyní, když čekáte mimino? Jen tak bez vysvětlení? To přece není jen tak, asi byly nějaké konflikty, nesrovnalosti.Bylo mimi plánované?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
12.5.13 09:52
@ynax píše:
Přestat se stýkat, komunikovat… kdyby se divil proč, tak mu říct, že protože on stále neví, tak se musím připravit spíš na život s miminem bez něj a protože ho miluju, tak mě častý kontakt hodně bolí. Říct mu, že musí přispět na výbavičku mimina, ale koupit ji půjdu sama, že se sejdeme pouze na matrice při podepsání otcovstí a že rozhodně dítě bude mít příjmení po mě. že pokud se rozhodne se mnou zůstat, má možnost, ale nenechám se ubíjet a ničit tím, že na něj budu čekat do nekonečna… nelézt za ním, nedávat mu najevo, jak ho potřebuji… prostě se odříznout a doufat, že mu to dojde, že tě ztrácí… pokud ne, opravdu se musíš od něj oprostit, protože budeš potřebovat spoustu síly na těhotenství, porod a následně na miminko a neřešit ještě chlapa, který sice oplodnil, ale teď chudák neví

Presne tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 09:54

@ynax Pro mě je těžké nekomunikovat..Mám neustále nutkání vědět o něm, trápí mě to.Kort když čekáme rodinu. Vím že asi jiná možnost, než to takhle udělat nebude. Ale, bojím se že tím ho ztratím uplně, že mu ti vlastně bude jedno že není komunikace. Ale zvláštní je že pořád tvrdí že z něho cosi vyprchalo ale dokáže mě líbat, obejmout, držet za ruku, hladit bříško a říct že je mu vždy hezky. Ale pokaždé odejde, pokaždé řekne nevrátím se.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.13 09:57

@Burj Chalifa Miminko bylo plánované, je prakticky vymodlené, páč nám to nešlo a přišlo až po roce snažení.

• Citovat
  • Upravit
36504
12.5.13 10:02
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa Miminko bylo plánované, je prakticky vymodlené, páč nám to nešlo a přišlo až po roce snažení.

Vrtá mě hlavou, proč odchází. K tomu musí být velký, vážný důvod. Řekl něco? Přece se nesbalil a šel, k někomu…nebo domů k rodičům. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
12.5.13 10:07
@Anonymní píše:
@TroisChéris Já si uvědomila spoustu věcí a já ho potřebuji neskutečně moc. Bez něho to prostě všechno nezvládám, jeho pořád miluji. Ale předpokládala jsem, že to tady zdůrazňovat nemusím, když se zajímám o to jak by se mohl vrátit zpět. POkdu bych tohle všechno takhle neměla, tak mi je přeci fuk že odešel.

Možná jsem to špatně napsala.. Myslela jsem to spíš tak, abys začala sama u sebe hledat chyby. Proč on by si měl uvědomit, co v tobě ztratil, když by možná ten problém mohl pramenit na tvé straně. Možná taky ne, ale nenapsala jsi důvod krize, tak hádám. Nepřemýšlej nad tím, co bys měla udělat proto, aby si on něco uvědomil a došel za tebou, ale spíš přemýšlej nad tím, co je špatně ve vašem vztahu a začni se pídit po tom, co můžeš zlepšit a změnit. Pokud za vaši krizi mohla např. nevěra z jeho strany, nebo jiný problém z jeho strany, tak beru zpět a problém je třeba řešit jinak :)

• Citovat
  • Upravit
1279
12.5.13 10:12

Moc nechápu to líbání, držení za ruku, objímání atd. Kdyby opravdu chtěl odejít tak to asi nedělá ne? A hlavně by se s tebou nejspíš nevídal. Motá ti tím akorát hlavu. Proč odešel, když bylo miminko vymodlené???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85357
12.5.13 10:15

Nepíšeš nám tu vše. Když máte vymodlené bříško, tak musel mít opravdu velký důvod, Tě opustit těhotnou, ne?!?

Jinak udělat to, co píše ynax. Musíš se s tím nějak srovnat a být silná. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
12.5.13 10:24

Nema jinou babu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85357
12.5.13 10:26
@pikola píše: