Jak docílit návratu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.5.13 11:02

@Burj Chalifa tak dřív nepřicházel a neodcházel to až teĎ…do nedávna sme byli uplně normální pár…

• Citovat
  • Upravit
36504
12.5.13 11:02
@Anonymní píše:
@blumen je to hrozný to takhle vidět napsaný ale je to tak v podstatě..jen u toho ještě stačí při odchodech říkat že mě vlastně asi už nemiluje a že neví a tak…že v něm furt něco je ale enví..

A i tak jsi chtěla právě s ním mít dítě??Co je to za záruku partnerství a odpovědného rodičovství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85357
12.5.13 11:03
@Anonymní píše:
@blumen je to hrozný to takhle vidět napsaný ale je to tak v podstatě..jen u toho ještě stačí při odchodech říkat že mě vlastně asi už nemiluje a že neví a tak…že v něm furt něco je ale enví..

Mně je to líto, když čtu, co píšeš. Ale je to fakt sobec. Seber sílu a zkus to utnout, buď se mu rozsvítí nebo budeš na prcka sama, nebudeš jediná na světě. Ale toto není podle mě chlap, kterého bych chtěla mít doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 11:03

@hanka.br. psala jsem to už výše : pravý důvod? tak ten asi neví ani on sám! prostě neshody sme nějak extra neměli, jenom před vánoci „zlenivěl“ věděl že mu vše dorazím až pod nos, nic nemusel doma dělat..a po pár výměnách názorů ale ne bouřlivých hádkách řekl že neví jestli mě potřebuje a jdu si něco uvědomovat… Nevím co mám říct víc..

• Citovat
  • Upravit
35791
12.5.13 11:07

Hele a to on proste s tebou bydlel, jednou neprisel domu a ze nevi ze jestli te dal potrebuje a to je vse? Trochu malo, cekate spolu dite, meli jste si asi nejdriv poridit rybicku, nebo krecka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
12.5.13 11:08
@Anonymní píše:
@hanka.br. psala jsem to už výše : pravý důvod? tak ten asi neví ani on sám! prostě neshody sme nějak extra neměli, jenom před vánoci „zlenivěl“ věděl že mu vše dorazím až pod nos, nic nemusel doma dělat..a po pár výměnách názorů ale ne bouřlivých hádkách řekl že neví jestli mě potřebuje a jdu si něco uvědomovat… Nevím co mám říct víc..

V tom případě nechápu, proč sis s takovým člověkem vymodlila těhotenství. A už vůbec ne, proč ho tak moc chceš zpět. Myslíš, že se to změní? Nezmění. Maximálně mu to vyhovuje - má u tebe všechno, předpokládám, že i v budoucnu budeš na všechno v podstatě sama, jen se přijde tu a tam přitulit, pohrát si s miminkem a odejde si po svých. Proč by něco měnil? Aby si uvědomil, jestli tě potřebuje nebo ne, budeš muset být hrdá a odstřihnout ho úplně. Ale pokud to takhle vyhovuje i tobě…jiná rada není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.5.13 11:09
@pikola píše:
Hele a to on proste s tebou bydlel, jednou neprisel domu a ze nevi ze jestli te dal potrebuje a to je vse? Trochu malo, cekate spolu dite, meli jste si asi nejdriv poridit rybicku, nebo krecka..

Děti se pořizují nejdříve, to je známá věc. Ale to náhlé zlenivění před Vánoci, no, moc nevěřím na nečekané změny. V tom bude asi něco jiného, než " náhlá předvánoční indispozice". :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
12.5.13 11:10

Přijde mi že tady ti nikdo neporadí. Maximálně ať ho pošleš někam, když tě z tak trapného důvodu opustil těhotnou. Když nevěděl jestli tě potřebuje a jestli tě miluje neměl se pokoušet o dítě. To dělám právě s tím koho miluji a vím, že chci s ním být. Jak dlouho už jsi vlastně těhotná??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxxxxxxxxxxxx
12.5.13 11:13

Podle mě má někoho jiného, na to bych vsadila. Takových případů je mraky, kdy bys to prostě neřekla.

• Citovat
  • Upravit
35791
12.5.13 11:14

Ja jednoho takovyho znala, v posteli u sexu mi septal jak by chtel miminko a pak kdyz se stalo najednou ze nevi, ze se na to neciti, ze to tak nemyslel.. Dite neni panenka na hrani, neberu to jako neco hezkeho do postylky.

U me je takovej chlap proste srab, navic ty kecy ze nevi, ze si to predstavoval jinak (jako jak?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.5.13 11:16
@pikola píše:
Ja jednoho takovyho znala, v posteli u sexu mi septal jak by chtel miminko a pak kdyz se stalo najednou ze nevi, ze se na to neciti, ze to tak nemyslel.. Dite neni panenka na hrani, neberu to jako neco hezkeho do postylky.U me je takovej chlap proste srab, navic ty kecy ze nevi, ze si to predstavoval jinak (jako jak?)

No a proto existuje m. j.antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@hanka.br. @pikola Chtěla jsem s ním dítě, protože jsme fungovali, máme kde bydlet, užili jsme si co jsme potřebovali, prostě normální vyplynutí vztahu. I toho psa jsme si pořídili… Takže nebyl důvod nemít dítě. PAk se to prostě nějak vrtlo že najednou neví coby…a proč to toleruju? protože ano, jsem blbá, ale nechci o něj přijít.

• Citovat
  • Upravit
11117
@hanka.br. píše:
Celé to na mě působí, že nám zakladatelka ten pravý důvod odchodu sdělit nechce. Už ten úvodní dotaz - Jak ho přitáhnout zpět? Nic se neděje bez příčiny, pokud tedy odešel a ty chceš skutečnou radu, budeš muset napsat pravdu. Proč bys ho jinak nechávala u sebe spát a „přitulit“, kdyby to byl on, kdo ti ublížil a bezdůvodně odešel? Žijete spolu tři roky, vymodlíte si miminko, abyste se na něj těšili každý zvlášť? Nezlob se, ale nedává to smysl. Takže - jak to opravdu bylo?

jo, nekdy je tezke tomu verit, co vsechno si zenska necha libit a jeste pomalu prosi o navrat…
ale ja jsem ve svem okli zazila pripad, kdy manzel odesel od manzelky a dvou deti k milence. pritom ovsem porad opakoval, jak trpi a jak vlastne nevi, jestli chce odejit. manzelka ho ukecala a on se za 3 tydny zas stehoval od milenky zpatky k manzelce. ovsem! - uplynuly 2 mesice a on zjistil, ze „musi jit za hlasem sveho sdrce“ a odesel od manzelky znova, zas rovnou s kufrem k milence (se kterou urcite byl v kontaktu celou dobu). no a podle poslednich zprav uz je zas u manzelky…
kdyby to nekdo zfilmoval, tak si reknu, ze scenarista prestrelil, ale lidi jsou vazne sileni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@Anonymní píše:
@Ali-Ali @wildcherry Jenže to je pro mě právě to nejhorší- překonat to a smířit se že budem bez něj :( Nevím jak to překlenout, jak si na to zvyknout, co budu dělat, jak všechno zvládnu..nemít se o koho opřít, s kym mít tu radost z miminka a podobně..
ČAS…bohužel :roll:…ale jak překonáš tu první smíření, je vyhráno. Pár týdnů i poplákneš, budeš se ptát,,proč…Ale to vše přejde a bude to skvělý pocit, být svobodná, mít vše před sebou s nádherným uzlíčkem štěstí :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.5.13 11:18

Kladu si otázku, proč vůbec chtít, aby se vrátil? Nějak mě nic nenapadá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí