Jak docílit návratu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.9.13 17:59

@kamillka2 on se ted taky vubec neozyva, nekomunikuje…ja se mu prvni ozyvat nebudu taky se nechci nekomu vnucovat…boli me to, trapim se porad nad tim premyslim…driv kdyz byl prve pryc tak porad komunikoval, kazdy den, jezdil za mnou…a ted dela jako kdyz neexistujem…uz neverim ze by se vratil

• Citovat
  • Upravit
17.9.13 18:00

U nás to bylo to same!!! Taky mě to trápí, ale kvůli male musím jít dal… Jak dlouho jsi po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.13 18:08

Mesic…hrozne mi i po tom vsem chybi..premyslim co dela, nedokazu si predstavit ze bude mit zivot nekde jinde s nekym jinym…

• Citovat
  • Upravit
17.9.13 18:15

Zatím jsi v sestinedeli… To bylo pro mě nejhorsi, zacala jsem se cítit dobre az kolem 4 mesice male… Az ty hormony pomalu zacnou opadat bude lepe… A pak budes žít jen pro svého malého miláčka… Berlín to tak; je to hajzl co Vás konzul do zádě kdyz jste ho nejvice potřebovali!!! On si nezaslouží tebe a ani malou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.13 18:44

@kamillka2 a dokazes si momentalne predstavit ze vedle sebe budes mit nekoho jineho?? A financne ti on pomaha-alimenty?…ja si prijdu ted strasne sama…

• Citovat
  • Upravit
17.9.13 18:55

Tak dokážu, a tebe to taky přejde…ver mi, teď je to pitomé sestinedeli, to si i maminky s partnerama přijdou že jsou samy. budeš se cítit lépe. já jezdila po vyletech s malou a furt někde byla..třeba jen u našich. nebýt sama!!. posílá peníze… já si ho k tělu nepustim už nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí