Jak docílit návratu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6388
16.5.13 09:42
@Anonymní píše:
@wildcherry ahoj ;-) tak dalo by se říct, že nového i něco je. Já najela na nevšímavost a pánovi už to nedalo a už se sám ozval a psal jak se máme a tak. Včera sme teda jeli vyzvednout kočárek a já byla objednaná na 3D utz, já mu nic nepřipomínala a on se sám zeptal jestli by mi nevadilo kdyby se na mimčo šel podívat tak se mu říkala že je mi to fuk :mrgreen: No byl z toho poprděnej=D Docela to s ním zamávalo, ale dělám že nic nevidím=) Každopádně, já byla nepřístupná a ještě sem se hezky oblíkla-nalíčila tak mi povídal že sem nějaká krásná jakto? Tak sem řekla že mám asi teď potřebu abch se líbila :mrgreen: Noo, asi sem mu udělala zmatek v hlavě, já pokračuju ve „studeném čumáku“ ale zároveň jsem ráda když vidim že o něčem přemýšlí..Jsem zvědavá, dávám tomu čas a uvidíme. Hlavně mám to nejkrásnějšá a to je to naše miminko ;-)

Super! Jen mu dej, víš jak na to, tak pokračuj a piš jak to pokračuje, držím ti palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7245
16.5.13 09:47
@jdukolem píše:
Ale zakladatelka to ted není schopná řešit.. podle toho co píše hledá důvody proč to nejde..
A já bych naopak využila toho, že spolu relativně hezky vycházejí, peníze jí dává o miminko má zájem a právě v tom šestinedělí si od něj nechala pěkně pomoct, at se stará.
K čemu jí bude, když ho ted vyžene, kor když není nachystaná na variantu - dám nůž na krk a pán si sbalí saky paky úplně?

Bude ji to k tomu, ze si tu bolest z konce vztahu bude odzivat uz ted a nebude si prodluzovat agonii. Nektere holky tu napsaly strasne pravdy. Anonymni bud chces pomoci a zadas radu a pak se alespon nekterou zacni ridit, neno fnukej a plac a dokola opakuj jak je to tezke a nemuzes nic delat. A ver, ze Ti to pisu ja, ktera jsem v osmem mesici tehotenstvi ted sama, protoze partner me opustil. Miminko bylo planovane a chtene. Par mesicu jsme se v tom placali, delal ze me blbce, trapil me neskutecne a samozrejme v tom byla zenska! Moje ted uz byvala kamaradka a kolegyne z prace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.5.13 09:48
@Bonnie1 píše:
Bude ji to k tomu, ze si tu bolest z konce vztahu bude odzivat uz ted a nebude si prodluzovat agonii. Nektere holky tu napsaly strasne pravdy. Anonymni bud chces pomoci a zadas radu a pak se alespon nekterou zacni ridit, neno fnukej a plac a dokola opakuj jak je to tezke a nemuzes nic delat. A ver, ze Ti to pisu ja, ktera jsem v osmem mesici tehotenstvi ted sama, protoze partner me opustil. Miminko bylo planovane a chtene. Par mesicu jsme se v tom placali, delal ze me blbce, trapil me neskutecne a samozrejme v tom byla zenska! Moje ted uz byvala kamaradka a kolegyne z prace!

hajzl jeden :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.13 09:54

@wildcherry Nepolevim! Tohle je vlastně ta poslední věc co můžu pro „nás“ udělat..A buď budu sklízet plody a nebo prostě se díky tomuhle dostanu do stavu kdy se od toho odprostim… Pořád mi moc na něm záleží, a cítím se líp když ho to trošku šrotuje.

• Citovat
  • Upravit
7245
16.5.13 11:09
@wildcherry píše:
hajzl jeden :zed:

No asi tak nejak…proto radim zachovat si vlastni dustojnost a presne jak radily holky omezit komunikaci a kontakt na minimum. Bud mu to dojde, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.13 10:50

Tak se ozývám, jak pokračujeme.. ;-) Takže vytrvávám v „nezájmu“..Je fakt, že v pátek večer a přes sobotu to na mě nějak dolehlo, takže jsem byla uvnitř sebe taková smutná ale s tím se musí počítat :-) No a včera z ničehonic se sám opět ozval, jestli by mi nevadilo, že by se stavil-chtěl by nás vidět. Tak byl celé odpo u nás, vyrazili sme na prochajdu, popovídali a bylo fajn. Pak mi večer napsal, že mu bylo hezky, že jsem ho opět dobila energií a že jsem neskutečně krásná…Takže, šrotuje mu to šrotuje bych řekla…nechci nic uspěchat a hlavně se na něco upínat ;-) Občas totiž prohodí něco, co mě zazdí, ale uvidíme…

• Citovat
  • Upravit
24379
20.5.13 11:23
@Anonymní píše:
Tak se ozývám, jak pokračujeme.. ;-) Takže vytrvávám v „nezájmu“..Je fakt, že v pátek večer a přes sobotu to na mě nějak dolehlo, takže jsem byla uvnitř sebe taková smutná ale s tím se musí počítat :-) No a včera z ničehonic se sám opět ozval, jestli by mi nevadilo, že by se stavil-chtěl by nás vidět. Tak byl celé odpo u nás, vyrazili sme na prochajdu, popovídali a bylo fajn. Pak mi večer napsal, že mu bylo hezky, že jsem ho opět dobila energií a že jsem neskutečně krásná…Takže, šrotuje mu to šrotuje bych řekla…nechci nic uspěchat a hlavně se na něco upínat ;-) Občas totiž prohodí něco, co mě zazdí, ale uvidíme…

Vydrz vydrz!!!Klidne bych jeste vic protlacila.Sice prochazka hezka, ale aby mu to opet nevyhovovalo.Napr v pulce prochazky rict, ze uz musis domu, ze jeste neco mas.Aby si nemyslel, ze vsechen volny cas venujes mu a rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
20.5.13 21:11

Super! Jen tak dál a nepolevovat. A žádné mazlení! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika1990 nepř.
10.8.13 17:04

Jak se to vyvíjí dál??? ;)

• Citovat
  • Upravit
10.8.13 20:18

Nevrátí se…já jsem zivoucim příkladem…měla jsem to přesně jako ty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.13 17:29

Tak se ozyvam jak je to dal…nakonci kvetna se pritel vratil…ss slzami, se sliby, s hazenim si popele na hlavu..sice nic nebylo jako driv, ale bylo nam fajn. Sice jsem mu nedokzala jeste stoprocentne verit ale ta laska byla silnejsi. Na zacatku srpna jsem porodila-vse v naprostem poradku a najednou necele dva tydny po porodu odesel…sbalil si vsechny veci a sel..neozyva se, nepotrebuje nas… a ja?? Truchlim, brecim, chela bych ho zpatky..jo jsem blbe po tom vsem…ptrebovala bych ho vymazat z hlavy, enavidet ho…ale nejde to…

• Citovat
  • Upravit
maca36
16.9.13 17:37

Je mi to líto. Někdy je pro nás ženy zcela nepochopitelné tohle zkratové chování chlapů.
Přeju tobě i miminku světlejší dny, drž se. Nevzdávej ten životní boj, už pro to děťátko, které máš u sebe ty a to je to nejkrásnější v životě. Časem bude lépe a ty jistě najdeš skvělého muže a tatínka.
Je mi jasné že otce svého děťátka miluješ, ale možná je už na místě zamyslet se na budoucností a nad hodnotami v životě, které on má asi trochu jiné…

Držím pěsti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16.9.13 21:23
@Anonymní píše:
Tak se ozyvam jak je to dal…nakonci kvetna se pritel vratil…ss slzami, se sliby, s hazenim si popele na hlavu..sice nic nebylo jako driv, ale bylo nam fajn. Sice jsem mu nedokzala jeste stoprocentne verit ale ta laska byla silnejsi. Na zacatku srpna jsem porodila-vse v naprostem poradku a najednou necele dva tydny po porodu odesel…sbalil si vsechny veci a sel..neozyva se, nepotrebuje nas… a ja?? Truchlim, brecim, chela bych ho zpatky..jo jsem blbe po tom vsem…ptrebovala bych ho vymazat z hlavy, enavidet ho…ale nejde to…
: je mi to moc líto :( v tomto případe jsem myslela ze se budu milit:( taky jsem s malou sama… A hodne mi pomáhá to ze si říkám, ze nás opusti, vykašlal se na nás jak na prasive psy, takový chlap bude litovat ze nás opustil ne my!!! Naše je to výhra, jeho prohra… Přeji moc moc moc sil :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.13 07:24

@kamillka2 presne tak, snazim se rikat si ze on prisel o mnohem vic nez my..ale porad se s tim nemuzu srovnat..jak to zvladas s malou? A s otcem komunikujete-vychazite spolu?

• Citovat
  • Upravit
17.9.13 09:52
@Anonymní píše:
@kamillka2 presne tak, snazim se rikat si ze on prisel o mnohem vic nez my..ale porad se s tim nemuzu srovnat..jak to zvladas s malou? A s otcem komunikujete-vychazite spolu?
: bude to čím dal tím lepší, uvidíš, az odezní hormony ( to bylo nejhorsi období, po porodu ) bude to jen a jen lepší. S otcem male nevychazime, nekomunikujeme a to z jednoho důvodu : s malou se nechce stýkat, kvůli jeho soucasné přítelkyni. Člověk ktery taji sve díte před okolím kvůli nejake ženské, jevu me nehorazna nula… Takže já osobne s nim nekomunikuji, o malou zájem nema, takže ani důvod ke komunikaci nemám.. Kdyby si to jednou, náhodou rozmyslel, ten si to po…re… Pro me ten pan, bude vždy někdo kdo se na nás vyprdnul po IVF, šel za jinou, ona a nikdo z jeho okoli nevi ze je to jeho dcera (jen tuší)… Chtěla jsem komunikovat, ale díte nikomu vnucovat nebudu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí