Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@miisinkka 7 měsíců…
@Burj Chalifa Proč antikoncepce? Když jsme tu rodinu plánovali a neměli problémy???
Ok.Ale proč tak moc chceš - po tom všem - jak ho dostat zpátky? už se předvedl a moc přesvědčivé to z jeho strany není.
No a jak dlouho mu hodlas tolerovat to JA NEVIM? Jak dlouho uz je vlastne pryc?
No jak psaly holky. U maminky má mamahotel a fullservis. Za tebou se chodí pomazlit a utišit svědomí, motá ti hlavu, aby jsi ho neposlala do řiti. Nejspíš má někde bokovku, jenže tebe si drzí jako zadní vrátka, kdyby mu to nevyšlo a aby jsi neděla problémy po narození miminka.
Myslím bych to pánovi hodně ztížila. Žádné sms, žádné návštěvy, žádné volání a ať přijde, až se rozhodne, co vlastně chce. Protože takhle má všechno a nemusí vůbec nic. Ty na něj jak pitomá čekáš, on si užívá jinde, nemá žádné starosti a povinnosti, chodí si kam chce a kdy chce a dělá si co chce. ![]()
@Anonymní píše:
@miisinkka 7 měsíců…
@Burj Chalifa Proč antikoncepce? Když jsme tu rodinu plánovali a neměli problémy???
Víš aby to opravdu nebyla jen „vyčůranost“ z jeho strany..do porodu zas tak daleko není. A on mooc dobře ví, že když se budete vídat a on ti bude říkat zlatíčko. A že mu to bude procházet i přes neustálé jeho odchody k rodičům, tak ty po porodu nepodáš návrh na soud, že chceš mít dítě ve své péči a nebudou dané soudem alimenty. Přijde mi, že si s tebou jen hraje, protože to je pro něj výhodnější. Nemá žádnou starost a zodpovědnost.
Pár takových už jsem viděla…
Já nevím holky, oni měli celkem fajn vztah a čekají dítě, takže celkem chápu, že ho prostě chce zpátky.
Pak se „něco“ stalo, on s vágními důvody odešel a teď vlaje sem a tam a neví co by. Podle mě se rozhoduje mezi Tebou a milenkou. Dělat podle mě nemůžeš skoro nic. Každopádně velké naléhání ničemu nepomůže. Čím víc budeš v klidu a pohodě, tím víc si zvýšíš šance, že se vrátí.
@Burj Chalifa to je právě to, protože ho furt miluju, pořád si bez něj nedokážu představit…prostě city city city…
@pikola odpovím jeho odpovědí :já nevím..Vím že donekonečna to nejde, já se trápím, malému tím jen ubližuju protože sem ve stresu…pryč je přes 3 měsíce..ale prakticky nebyl pryč týden v kuse..
Pokud mu budeš pořád podlízat, tak si to neuvědomí nikdy!! Co mu teď vlastně chybí? Doma má luxusní mamahotel, u tebe si užije kdy chce, obalamutí tě řečičkama…jak si má jako uvědomit, že mu ty chybíš, když tohle přesně mu zřejmě vyhovuje? Dokud ty to rázně neutneš (nechceš se mnou být, tak nebuď!!!), tak se nic nezmění. Až o tebe opravdu příjde, tak mu to teprve dojde! Jen já bych takového sraba už vedle sebe asi nesnesla. Životní oporu od něm tak jako tak do budoucna nečekej
![]()
Každá ženská by měla mít svou hrdost. Jestli je to tak, jak píšeš a po tříletém harmonickém vztahu najednou zjistil, že to není ono - pak pravděpodobně našel někoho, s kým to je „ono“.
Já ti rozumím, i proč ho chceš zpět, ale uvědom si, že to není ani tolik o lásce, jako zvyku s někým žít a mít někoho u sebe. Nekdy se tyto dvě věci blbě rozlišují(většinou do doby, než omráčení z rozloučení opadne a ty se podíváš střízlivě na věc).A hlavně, až potkáš opravdu někoho kdo tě miluje, budeš se smát, jak is pletla lásku s chlapem, co se na tebe vyprdnul v těhotenství
.Neprošel tou nejdůležitější zkouškou, zdrh
.Ti to řeknu tak, kdyby v tom nebyla baba, nebo jiné ctitelky a chuť si užívat, tak neodejde.Co bych ti ještě mohla poradit? Odejít s důstojností a převzít za váš vztah kontrolu.TJ,že ty budeš ta, která bude rozhodovat, kdy, jak a proč. Ne že on pískne a ty,,roztáhneš nohy,, a našpulíš pusu. Máš kamarádky? Běž koupit pár oblečků. Kup vínko a pozvi kamarádku/ky domů. Běž si zaplavat, jeď navštívit rodiče…NEODPOVÍDEJ mu na sms…
Hele a takovy ty kecy, to on by urcite jinou nemel a to by mi rekl a. takovy neni, to zname ![]()
Ja bych dala vybrat, dala termin kdy si sve nevim mel ujasnit na vim co chci od zivota a bud tam budes ty nebo ne, ale takovyhle slizky chovani bych netolerovala. Jednou si upletl zavazek, tak se podle toho musi zacit chovat.
Ja myslim, ze ta debata je dost zbytecna, protoze zakladatelka ho akorat obhajuje vic a vic.
jedine co chtela slyset, je jednoducha rada, jak to zaridit aby pribehl jak hodny pejsek zpatky.
ze ma vorecha, co se bude toulat cely zivot, to slyset nechce a dela ze to nevidi ![]()
Hele, tady na Emiminu jsou samé radikální, sebevědomé ženy, co znají svou hodnotu…
Já bych mu na rozdíl od jiných nebránila v kontaktu, koneckonců čekáte spolu dítě, trochu bych ten kontakt omezila a každopádně bych mu dala najevo, že jen nesedím doma a nepláču, ale taky že ho ráda vidím.
@Ali-Ali píše:
Ja myslim, ze ta debata je dost zbytecna, protoze zakladatelka ho akorat obhajuje vic a vic.
jedine co chtela slyset, je jednoducha rada, jak to zaridit aby pribehl jak hodny pejsek zpatky.
ze ma vorecha, co se bude toulat cely zivot, to slyset nechce a dela ze to nevidi
Souhlasím ![]()
@xxxxxxxxxxxxx píše:
Hele, tady na Emiminu jsou samé radikální, sebevědomé ženy, co znají svou hodnotu…Já bych mu na rozdíl od jiných nebránila v kontaktu, koneckonců čekáte spolu dítě, trochu bych ten kontakt omezila a každopádně bych mu dala najevo, že jen nesedím doma a nepláču, ale taky že ho ráda vidím.
Já bych neřekla, že nás nemusíš škatulkovat
. Ono je to i o zkušenostech-to především
…
Příspěvek upraven 12.05.13 v 11:39
@miisinkka 7 měsíců…