Jak docílit návratu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35791
12.5.13 10:49

Jak dlouho jste spolu? Bydleli jste predtim spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.5.13 10:49
@Anonymní píše:
@berry4 nepotřebuju ho z finančních důvodů ani kvůli bydlení…potřebuju ho jako osobu na které mi záleží, jako osobu s níž čekám dítě…Nikdy jsem nebyla stíhačka, sice jsem ho několikrát podržela v problémech, vše jsme vždy společně zvládli a on byl ten, který neustále omýlal jak důležitá pro něj sem v životě a jak moc mě miluje..

to mi rikal ex taky, behem dvou tydnu byl v cudu :)…To ze u tebe je a neni te ubiji a pro neho je to naprosty ideal volnosti a jistoty zaroven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
12.5.13 10:50

Pořád čekám až napíšeš ten PRAVÝ důvod jeho odchodu. Zatím mi přijde, že si sice stěžuješ a nevíš si rady, zároveň ho ale omlouváš a hájíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
12.5.13 10:50

A spi s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 10:52

@Ali-Ali @wildcherry Jenže to je pro mě právě to nejhorší- překonat to a smířit se že budem bez něj :( Nevím jak to překlenout, jak si na to zvyknout, co budu dělat, jak všechno zvládnu..nemít se o koho opřít, s kym mít tu radost z miminka a podobně..

• Citovat
  • Upravit
36504
12.5.13 10:52
@miisinkka píše:
Pořád čekám až napíšeš ten PRAVÝ důvod jeho odchodu. Zatím mi přijde, že si sice stěžuješ a nevíš si rady, zároveň ho ale omlouváš a hájíš.

No, taky trochu mám pocit, že nám to dávkuješ, ale ne úplně objektivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
12.5.13 10:54
@Anonymní píše:
@Ali-Ali Já mám vztek i naštvání ale jen chvilkově, pak když jsme spolu tak to prostě nejde, já k němu furt chovám takový city že prostě jsem ráda že je se mnou a v tu chvíli nám to „klape“…Jezdí se mnou k doktorum vše..Když u mě spí, tak se v noci přitulí, a drží mě celou noc za ruku, a říká zlatíčko jakoby bylo vše jako dřív..Plete mi tím hlavu když pak řekne že neví co cítí :nevim:

Promiň, ale toto fakt nepochopím. Proč mu to toleruješ? Pro něj se v podstatě nic nezměnilo, Ty jsi těhotná a on se o nic nemusí starat, chodí si na prohlídky s mimčem, když se cítí sám, tak se k tobě přitulí, píšete si sms atd. Prostě proč by mu t nevyhovovalo, že? Nakopla bych ho do zadku. Musíš udělat útrum, připravit se na život bez něho!!! Buď se ON probere nebo budeš sama, ale aspoň to bude nějaký život. Ještě napiš, že s ním spíš… Protože jestli jo, tak v čem je teda problém? Když to tak popisuješ, tak mi připadně, že spolu normálně žijete (líbání, tulení, kontroly u doktora… ) a on se pohodlně pak sbalí a jde k mamince!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 10:55

@pikola 3 roky, ano bydleli rok a půl…A ano párkrát během tohodle přicházení a odcházení jsme spolu spali, ale ne vždy..zato pokaždé i když dělám „uraženou“ tak mě hladí, ňuňá se semnou a líbá mě…

• Citovat
  • Upravit
85379
12.5.13 10:56

Co byl teda důvod k tomu, že odešel? Tady Ti asi nikdo neporadí, jak ho přitáhnout zpět, spíš naopak, podle toho, co píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 10:57

@Burj Chalifa pravý důvod? tak ten asi neví ani on sám! prostě neshody sme nějak extra neměli, jenom před vánoci „zlenivěl“ věděl že mu vše dorazím až pod nos, nic nemusel doma dělat..a po pár výměnách názorů ale ne bouřlivých hádkách řekl že neví jestli mě potřebuje a jdu si něco uvědomovat… Nevím co mám říct víc..

• Citovat
  • Upravit
36504
12.5.13 10:58
@Anonymní píše:
@pikola 3 roky, ano bydleli rok a půl…A ano párkrát během tohodle přicházení a odcházení jsme spolu spali, ale ne vždy..zato pokaždé i když dělám „uraženou“ tak mě hladí, ňuňá se semnou a líbá mě…
ňuňání a líbání je pro vztah a rodičovství poněkud málo. Dítě bych si s ním nepořizovala už jen proto, že průběžně přicházel a odcházel. V tom kvalita chlapa jaksi nespočívá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
12.5.13 11:00

Mně připadne, že je pohodlný a líný a nechce se mu starat o těhotnou manželku a dítě, podle toho, co píšeš. Jestli si má uvědomit, zda Tě „potřebuje“. tak utni smskování, volání, kontroly s ním u doktora a samozřejmě veškerý kontakt! Jak si to má jinak asi uvědomit, když má vše, co potřebuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 11:01

@blumen je to hrozný to takhle vidět napsaný ale je to tak v podstatě..jen u toho ještě stačí při odchodech říkat že mě vlastně asi už nemiluje a že neví a tak…že v něm furt něco je ale enví..

• Citovat
  • Upravit
35791

Aha, takze nehodlas byt sluzka, tak ma mamahotel a obcas se prijde pritulit, jinak se muze courat jak chce kde chce, nemusi nic a jeste si k tobe prijde a ty ho urcite nadsena obskakujes, ze se milostpan uracil zastavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408

Celé to na mě působí, že nám zakladatelka ten pravý důvod odchodu sdělit nechce. Už ten úvodní dotaz - Jak ho přitáhnout zpět? Nic se neděje bez příčiny, pokud tedy odešel a ty chceš skutečnou radu, budeš muset napsat pravdu. Proč bys ho jinak nechávala u sebe spát a „přitulit“, kdyby to byl on, kdo ti ublížil a bezdůvodně odešel? Žijete spolu tři roky, vymodlíte si miminko, abyste se na něj těšili každý zvlášť? Nezlob se, ale nedává to smysl. Takže - jak to opravdu bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí