Jak docílit návratu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
12.5.13 12:12
@jdukolem píše:
Zakladatelko.. tak holt ber to co máš?? Nejde to? Chová se k Tobě hezky- když je s tebou, peníze ti dává na miminko se nevykašle… tak proč to ted hrotit?
Nech to být, v klidu porod a pak uvidíš, jak se postaví k otcovství a co bude dál… vzhledem k tomu, že nemůžeš nikoho donutit, aby děla co chceš ty a vzhledem k tomu že radikální „nůž na krk“ ublíží především tobě - nestýkat se, nevolat si atd, protože ty seš na něm ta závislá, tak to nech být jak to je a počkej až porodíš..ono dělat nějaký akce pod vlivem hormonů není až tak dobrý.¨
Prostě přijmi že on to má jinak a ber co je… protože změnit něco není v tvých silách, jak to tak čtu.

resit to po porodu? Kdy je smrst hormonu vetsi? Kdyz miminko prorve noc a chlap v prdeli co nepomuze? Nervovat ho a nahanet at pomaha? Nevim, lepsi doresit pred porodem a po nem byt nezavisla matka s ditetem, nez 2×vystresovana matka co nema doreseny vztah a trapit se. Pokud chlap bude chtit, vrati se. Pokud ne, natlak nepomuze a naopak odradi. Neznam chlapa, co by touzil byt s zenou, co ho citove ubiji a dela mu vse, co chce. Chlap stoji o sebevedomou zenu, kteroz nema jistou.Pak mu treba dojde, ze prisel o rodinu a kdyz ne, nestoji za to!!!'Naopak se najde chlap, co na rukou ji bude nosit i s detatkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85357
12.5.13 12:12

Nevěřila bych tomu, že nemá čas na jinou ženskou. Ty s ním téměř nejsi, takže 90% času může trávit jinde, než Ty myslíš…

Osobně bych to řešila teď a nečekala, až se dítě narodí. Ať to máš vyřešené předema mimčo má v tom taky jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.5.13 12:25

Jako ženská v tom fakt nemusí být. Jen slabošství a sobeckost toho chlapa. V postatě jsem to taky prožila, ale tady už ty děti byly fyzicky. Taky jsem si říkala, že když k nám stále chodí, nějakým způsobem mě, děti stále drží v jakési naději, že se přeci nemůžeme rozejít, jsme rodina, že si prostě odfrkne a vrátí se…Dokud jsem se na to celé nepodívala tak nějak jinak. Nezhodnotila celý ty roky s ním, ty indicie, které leccos napovídaly a já to přes ty růžovky neviděla, dokud jsem si neuvědomila, že si se mnou hraje jak kočka s myší a v podstatě si udržuje ty zadní vrátka ( ale nespali jsme spolu, tak bych se neponížila).
A nastal obrat. Ve mně. Obrovská úleva, já nabrala nový dech, začala žít jiný život. Bez něj v hlavě.
V den rozvodu ( navrhl on) mě ještě přede dveřmi jednací síně na kolenou poprosil, abych se k němu vrátila. Neudělala jsem to.
Byl to ten nejlepší krok, co jsem mohla kdy udělat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 12:30

@wildcherry To je to čeho se obávám, že se ten „nový“ tatínek nenajde :-( Ženská svobodná s dítětem, nevím kde se takový chlapi „shání“…

@berry4 K tomuhle bych chtěla taky dojít…jen já asi na to nejsem dostatečně silná.

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
12.5.13 12:32
@wildcherry píše:
resit to po porodu? Kdy je smrst hormonu vetsi? Kdyz miminko prorve noc a chlap v prdeli co nepomuze? Nervovat ho a nahanet at pomaha? Nevim, lepsi doresit pred porodem a po nem byt nezavisla matka s ditetem, nez 2×vystresovana matka co nema doreseny vztah a trapit se. Pokud chlap bude chtit, vrati se. Pokud ne, natlak nepomuze a naopak odradi. Neznam chlapa, co by touzil byt s zenou, co ho citove ubiji a dela mu vse, co chce. Chlap stoji o sebevedomou zenu, kteroz nema jistou.Pak mu treba dojde, ze prisel o rodinu a kdyz ne, nestoji za to!!!'Naopak se najde chlap, co na rukou ji bude nosit i s detatkem.

Ale zakladatelka to ted není schopná řešit.. podle toho co píše hledá důvody proč to nejde..
A já bych naopak využila toho, že spolu relativně hezky vycházejí, peníze jí dává o miminko má zájem a právě v tom šestinedělí si od něj nechala pěkně pomoct, at se stará.
K čemu jí bude, když ho ted vyžene, kor když není nachystaná na variantu - dám nůž na krk a pán si sbalí saky paky úplně?

• Citovat
  • Upravit
29577
12.5.13 12:33
@Anonymní píše:
@wildcherry To je to čeho se obávám, že se ten „nový“ tatínek nenajde :-( Ženská svobodná s dítětem, nevím kde se takový chlapi „shání“…@berry4 K tomuhle bych chtěla taky dojít…jen já asi na to nejsem dostatečně silná.

Mě to taky nedošlo za měsíc, či dva. Je to proces, vývoj událostí, uvědomování si sama sebe, svých priorit, partnerových… Přeji ti, atˇ tě to ale trkne. Atˇ ta síla a sebeuvědomění přijde co nejdřív. Atˇse už nemusíš tak vnitřně trápit a užírat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 12:36

@berry4 Děkuju moc..Nikdy jsem nepočítala, že se do takové fáze dostanu..Jediný co mě štve uplně nejvíc, že i když se tak moc těší na miminko takže není pro něj ta rodina důvod k tomu aby se tedy vrátil úplně…

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
12.5.13 12:46
@Anonymní píše:
@berry4 Děkuju moc..Nikdy jsem nepočítala, že se do takové fáze dostanu..Jediný co mě štve uplně nejvíc, že i když se tak moc těší na miminko takže není pro něj ta rodina důvod k tomu aby se tedy vrátil úplně…

víš rodina - děti opravdu není důvod k návratu.. a ani důvod k tomu neodcházet..
zkus pomalu postupně utnout doteky a zlatíčkování, vídat se a psát si na kamarádské rovině a postupně to nechat vyšumět hlavně uvnitř..
jen ty sama víš jestli zvládneš být radikální jak radí holky a nebo jestli se budeš odpoutávat postupně jak radím já…každýmu vyhovuje něco jinýho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.13 12:56
@jdukolem píše:
víš rodina - děti opravdu není důvod k návratu.. a ani důvod k tomu neodcházet..
zkus pomalu postupně utnout doteky a zlatíčkování, vídat se a psát si na kamarádské rovině a postupně to nechat vyšumět hlavně uvnitř..
jen ty sama víš jestli zvládneš být radikální jak radí holky a nebo jestli se budeš odpoutávat postupně jak radím já…každýmu vyhovuje něco jinýho.

Ať to udělám tak či onak obojí pro mě bude neskutečně těžké..:-(

• Citovat
  • Upravit
29577
12.5.13 12:58
@Anonymní píše:
@berry4 Děkuju moc..Nikdy jsem nepočítala, že se do takové fáze dostanu..Jediný co mě štve uplně nejvíc, že i když se tak moc těší na miminko takže není pro něj ta rodina důvod k tomu aby se tedy vrátil úplně…

ne. Oni jsu z Marsu, my z Venuše. Oni mají jiný hodnoty, nebo důvody kolikrát. Nesnaž se to pochopit, ono to ani nejde :mrgreen:
Víš, já tím člověkem, který nás takhle " opustil" pro to svoje rozhodování se dnes pohrdám. A nejen já, ale i jeho děti. Ale ty si ktomu dospěly samy, vývojem událostí.
A být tebou, nenechám se konejšit jeho momentálním zájmem. Je to všechno velmi čerstvé,3 měsíce nejsou žádná doba. Být tebou, počítám s tím, že ještě pár dard dostaneš- časem po narození, až zjistíš, že už tak často nechodí, už se tolik nezajímá, frekvence styků s dítětem je čím dál tím řidší… Všeho do času. Dávám tomu maximálně rok.

Příspěvek upraven 12.05.13 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
12.5.13 12:58
@Anonymní píše:
Ať to udělám tak či onak obojí pro mě bude neskutečně těžké..:-(
:kytka: :hug: jo já vím.. jde jen o to vybrat co je ti bližší…
  • Citovat
  • Upravit
3400
12.5.13 13:01

No z vlastni zkusenosti, bohuzel ne jedne, muzu s klidem rict, ze chlap, ktery nevi, tak nevi jestli si nechat milenku nebo manzelku. :poblion:

Jak jsem to resila by bylo na roman, ale ve zkratce. Delat obetavou, chapajici a cekajici se nevyplatilo. Delat urazenou a prestat komunikovat se nevyplatilo. Jen jsem to urychlila a zavdala duvod. Co se vyplatilo bylo rict, tak se mej a jit si po svych ( rozumej po svych kadernicich, manikerkach, nakupech, kamaradkach, vinku) Byla jsem mila, kamaradska, prijemna, upravena, ne vzdy mela cas na schuzku nebo na zvednuti telefonu. Hele, ten byl zpatky ani nevim, jak rychle. A co mi zustalo dodnes je „jit si po svych“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.5.13 13:05
@Anonymní píše:
@wildcherry To je to čeho se obávám, že se ten „nový“ tatínek nenajde :-( Ženská svobodná s dítětem, nevím kde se takový chlapi „shání“…@berry4 K tomuhle bych chtěla taky dojít…jen já asi na to nejsem dostatečně silná.

prdlacky, takovy se najde, ani nevis jak, vyhoda je, ze uz te pozna jako maminku a neprekvapi ho zmeny pred a po diteti. Takto mi to reklo par kamaradek co di tim prosly.Mas pravdu, musis si k tomu dojit sama.Ale!!!!Myslim, ze pokud mu neukaz zada, nebude mit potrebu se dostat k tobe celem. Takto trapit te misto par tydnu muze i hodne mesicu, to je prece skoda.Bud se mu rozsviti a rodina budete, nebo rychleji zjistis, ze je to previt co te ma jistou a je to jen sobec.Tak jako tak zmenou sveho chovani bud docilis toho co si prejes, nebo si hooodme ukratis delku trapeni. Takze jak si upoutat chlapa? Ukazat mu, ze ho vubec nepotrebujes, ukazat mu sve prednosti atd. Takovou hru muzete hrat oba. Nejhorsi prasarna co,,partner,, muze delat, je udrzovat protejsek v nejistote, obcasne nadeji a odkopnuti(nevim, jestli te miluji) a to porad dokola. Nakonec z tene bude vynervovany nesebevedomy uzlicek co se nevyzna sam v sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
12.5.13 13:35
@hanka.br. píše:
Být sebevědomá žena, co zná svou hodnotu, vůbec není špatné. Obvykle nemusí zakládat diskuze na téma Jak ho přitáhnout zpátky.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 15:04

@wildcherry Máš naprostou pravdu. Je to zvláštní to takhle napsaný a číst a zároveň si to pormítat v hlavě a uznat že je to pravda.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky