Má mě rád?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
12.5.13 22:58
@Anonymní píše:
Zakl.
Snažíme se několik let, ale přítel je takřka neplodný :,(

A podstoupili jste nějaké umělé oplodnění nebo tak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Anonymní píše: Řekla jsem mu o tom, řekl že to je kravina,, že tomu nemám věřit, a já nevěřila ale jak vidím že ke mně se mu nechce, tak je těžko tomu nevěřit.

a co tě u něj tak drží, vidíš že je k tobě chladný, myslíš si že se mu nechce domů. I když mě se domů taky kolikrát nechce, a jak přijdu tak sem nasraná, co tady zas provedli :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1532
@Yvonne píše:
Na mě to budí dojem, že jsi na něm citově závislá. Myslím si, že kdyby jsi si žila „jako svůj život“ a jeho pomíjela, tak by se mu to zdálo divné a začal by se více snažit.

Mě by také vadilo, kdyby byl na mě takhle někdo závislý. A lezlo by mě to na nervy a dala bych to dost najevo. Dle mého to bude ono. Takže bych mu nevolala, nezajímala se kdy odkud příjde, atd. Nakontaktovala bych si kamarádky a aktivity bych plánovala s nimi. Doma bych řekla jdu tam a tam, ani bych se nesvěřovala kdy se vrátím a žila bych si zábavný život. Ale to samé musíš umožnit Ty jemu, také se nevyptávat kdy se odkud vrátí a tak.

Víš, ono být s koulí na noze, což vlastně pro něj zřejm jsi, to je otročina. Takže buď samostatně žijící jednotka a myslím si, že ho ten červíček začne hlodat.

Buď taktik a buď trpělivá. Pokud nepomůže ani taková taktika, tak ho pošli k šípkům.

Příspěvek upraven 12.05.13 v 22:53

V tom případě ale může být singl :think:. Na co partnera, když „žít svůj život“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
12.5.13 22:59
@Anonymní píše:
Máš recht, já se pokusím ho ignorovat 8)
Zakl.

ale zas né moc, aby si nemyslel že na něj něco zkoušíš, nebo vydíráš. Oni chlapi, i když tomu málokdo věří, nejsou blbý :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.13 22:59
@Jasněnkaa píše: :think: a co teda chceš?
Zakl.
Být pře těma deseti metrama hnoje :lol:
  • Citovat
  • Upravit
K-Black
12.5.13 23:00
@Anonymní píše:
Zakl.
Být pře těma deseti metrama hnoje :lol:
:mrgreen: :mrgreen: hele humor ti nechybí, to dáš :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.13 23:02
@esterka03 píše:
S takovým podobným jsem byla pět let. Milovala jsem ho až za hrob. Na mé věty typu miluju tě odpovídal stylem, no to víš že jo, nebo hmmmm, nebo ehmmm. Když o mě ze začátku usiloval, to to bylo samé kino, procházka, večeře. Po pár letech měli přednost kamarádi, hospoda, fotbal. Přesně jak píšeš. Byli jsme jak brácha a ségra. Večery u tv (když nebyl na fotbale), nepovídal si se mnou, prostě život jsme krájeli. Já bojovala asi dva roky, diskuzema, otázkama, výčitkama, přehlížením jeho chyb, nápravou vlastních… až jsem potkala muže se ktrým jsem dodnes. Přítele jsem opustila, zhroutil se, pobyl si i na psychině, neustále mi psal a volal jaký je vůl a jak mě miluje (což mi asi čtři roky do očí neřekl). Sliboval mi že se napraví… pak si našel novou slečnu, s tou se snažil být jiný, ale po půl roce to s ním zase šlo do stejných kolejí.
A co se ti milá zakladatelko snažím tímhle románem říct? :) buď ho akceptuješ takového jaký je nebo odejdeš. Jiná varianta není. Chlapi se nemění :nevim:
Zakl.
To mám právě strach, že se seberu a odejdu :?
Nechci zahodit ta léta za hlavu :( Jemu když řeknu aby se nedivl až s ejednoho dne seberu a pudu tak mi řekne--- :„běž“ :(
  • Citovat
  • Upravit
1532
12.5.13 23:03

@Jasněnkaa : Ále - jsem si představila, jak ta krev stříká až do stropu 8o :mrgreen:.

Ty hele - to už máš dnes třetího ne? Vůbec nejsi náročná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 23:05
@Yvonne píše:
Na mě to budí dojem, že jsi na něm citově závislá. Myslím si, že kdyby jsi si žila „jako svůj život“ a jeho pomíjela, tak by se mu to zdálo divné a začal by se více snažit.

Mě by také vadilo, kdyby byl na mě takhle někdo závislý. A lezlo by mě to na nervy a dala bych to dost najevo. Dle mého to bude ono. Takže bych mu nevolala, nezajímala se kdy odkud příjde, atd. Nakontaktovala bych si kamarádky a aktivity bych plánovala s nimi. Doma bych řekla jdu tam a tam, ani bych se nesvěřovala kdy se vrátím a žila bych si zábavný život. Ale to samé musíš umožnit Ty jemu, také se nevyptávat kdy se odkud vrátí a tak.

Víš, ono být s koulí na noze, což vlastně pro něj zřejm jsi, to je otročina. Takže buď samostatně žijící jednotka a myslím si, že ho ten červíček začne hlodat.

Buď taktik a buď trpělivá. Pokud nepomůže ani taková taktika, tak ho pošli k šípkům.

Příspěvek upraven 12.05.13 v 22:53
Zakl.
Tvoje prví věta je asi fakt. Před ním jsem měla přítele několik let co mě mlátil, byl notorik, kur*vil se mi, tp je asi z toho že jsme tak zmagořila :zed:
Já se pokusím být trochu samostatnější :hug:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.13 23:06
@jdukolem píše:
a co ta jeho údajná jiná rodina tam kde pracuje? to tě nechává chladnou? já bych teda v prvé řadě řešila toto… třeba i to utíkání od tebe s tím může souviset???

Tak to jsem s ním probrala a řekl že to je kravina, ale jak to zjistit, to se mám sebrat a sledovat ho až do práce?
nesmysl :(
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.13 23:08
@teta 278 píše:
Tak si to zkus nějak ověřit.

To kdybych věděla jak :cert:
zakl.

• Citovat
  • Upravit
35791
12.5.13 23:10
@Anonymní píše:
Zakl.
To mám právě strach, že se seberu a odejdu :?
Nechci zahodit ta léta za hlavu :( Jemu když řeknu aby se nedivl až s ejednoho dne seberu a pudu tak mi řekne--- :„běž“ :(

no, co na to říct.. spíš si uvědom kolik toho zahodíš když s ním dál budeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Lenka512 píše:
A podstoupili jste nějaké umělé oplodnění nebo tak??
zakl.
to je právě to, čemu se on vyhýbá :(
dokonce mi řekl že si mám najít plodnýho chlapa.
  • Citovat
  • Upravit
2133

Jj to mi řekl několikrát: vyplat mě z bytu a běž. Tak jsem byt prodala, dala mu půlku a šla… taky jsem to nechtěla vzdát, ale nakonec jsem to vzdala. Protože jsem poznala chlapa, kteru mě obdivuje, miluje, mluví se mnou dokonce i o politice :) a ty tři roky co jsem s ním je to pořád stejné… možná i lepší.
Jinak rada nevšímej si ho a tvoř si vlastní program… nezabírá :) u nás jsem to taky zkoušela a jemu to jesště vyhovovalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 23:12
@Jasněnkaa píše:
a co tě u něj tak drží, vidíš že je k tobě chladný, myslíš si že se mu nechce domů. I když mě se domů taky kolikrát nechce, a jak přijdu tak sem nasraná, co tady zas provedli :roll: :mrgreen:
Zakl.
Láska je slepá :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria