Má mě rád?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.5.13 14:12
@jajda32 píše:
Přišel od včera domů až dneska v poledne, nebo jsem to špatně pochopila??
Zakl.
Byl doma ale u svojich rodičů, já ho vymkla…
  • Citovat
  • Upravit
18
28.5.13 12:20
@Anonymní píše:
Zakl.
O jeho nezodpovědnosti bych pomlčela, to on zas co se všeho týče, vyřídí, dokonce kdybych měla sestavit pyramidu tak to je takhle práce, kamarádi, sport, 10 metrů hnoje a já :roll: Že já su stíhačka… no, nebyla jsem, ale v posledním půl roku asi jsem, ale to až po tom co s emi dostalo anonymních emailů o tom že tam kde dělá má druhou rodinu :nevim: a mě má jen na to abych se mu starala o barák :think:

Já na rozdíl od ostatních (co tu tak čtu) chápu, že mu voláš. Byla bych na tom stejně. A přitom by šlo jenom o takovou prkotinu jako zvednout telefon zavolat: „Lásko, dneska na oběd nepřijdu, jdu s chlapama na fotbal a pak sednem na pivko a nevím, na jak dlouho to bude.“ Něco obdobného mi přítel taky zkoušel dělat, jako že něco řekl a pak skutek utek. Vysvětlila jsem mu, jak na mě musí a že nemá slibovat to, co ví, že zřejmě neudělá a je to v pohodě. Ale v každém vztahu je něco. Zkuste si sednout a promluvit si o jeho chování a zda by se mu líbilo, kdyby ses chovala podobně a co mu teda vadí. Uvidíš, co odpoví. Pak bych asi přestala viset na telefonu a přemýšlela bych, jestli takhle chci žít celý život. Možná to nechceš slyšet, ale co když za rohem čeká chlap, který ještě bude žadonit o Tvou přízeň… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yvonnnnne
28.5.13 12:23

Asi jsi hodně sama a ještě stíhačka. Co čekáš od mužskýho, když jsi sama prototyp životního stereotypu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.13 17:04

Má mě rád?

Ahoj, chtěla bych objektivně posoudit, jaké ke mně muž chová city. Stále si nejsem jista, jestli to vnímá jen jako kamarádství nebo ke mně cítí něco víc. Jen chci předeslat, že je to velice uzavřený, egoistický, ale uvnitř velice citlivý člověk.
Známe se hodně dlouho, kdysi jsme spolu měli párkrát nezávazný sex, kamarádili se, ale nic víc. Já se do něj zamilovala, ale nějak to vyšumělo. Pak jsem odešla, vdala se, otěhotněla a jeho chování ke mně se podstatně změnilo, prohloubilo se, zájem vzrostl( to je jasný, že?) Psal mi, jak se mám, kdy už přijedu, že už chybím( on není schopen napsat MI :roll: ), měl o mě velkou starost po porodu!!??? atd.
Mě to těšilo, ale při dítěti jsem tomu prostě nepřikládala žádnou důležitost. Byli jsme prostě KAMARÁDI.
Letos jsem s ním byla na nějaké akci a tancovali jsme spolu, v podstatě jsme ale jen stáli a drželi se v objetí, byl to nejsilnější zážitek za posledních pár let, nikdo nic neříkal, jen to prostě bylo strašně hezký. Pak jsme spolu byli venku a on se mě z ničeho nic zeptal:MÁŠ MĚ RÁDA? Já odpověděla, že mám, že pro mě hodně znamená. A on na to: TO JE DOBŘE(Co je to za odpověď???)A pak se zeptal: TY MĚ MILUJEŠ? Na to jsem jen přikývla a zasmála se, že někdy jo.Taky se zasamál. Od té doby máme takové různé zážitky, ze kterých nejsem moc moudrá a taky občas sex. Nedávno mi posílal nějaké písničky, které se mu líbí, mezi nimi byly takové, které nějakým způsobem vystihovaly náše bytí(odloučení, míjení, čekání až přijedu,…jsi největší z mých lásek,…nemůžeš být krásnější než teď…atd.- to snad nebudu posílat kamarádce, ne?) a ty vyzdvihl, upozornil na ně. Někdy tak dvojsmyslně mluví nebo spíš píše třeba v rámci nějakého vtipkování, že by nevěřil, že se ještě zamiluje,…
Při jednom rozhovoru o samotě mi řekl, že jsem ho citově rozhodila a pak se mi podíval do očí a řekl:MÁM TĚ RÁD!( on tedy není typ, který by řekl miluji tě, no nevím) Nato se začal ošívat, že se mi takhle vyznává…
A znovu se mě ptal, jestli ho opravdu tolik miluju.. :zed:
Dal mi sám od sebe DVD s filmem, který se mu líbí(to třeba zní směšně, ale on je opravdu člověk, který se zdánlivě o ostatní vůbec nezajímá, natož, aby někomu něco dával, a už vůbec ne osobního)Samozřejmě jsem do toho zase spadla. Je to ale ode zdi ke zdi. Nevím…Píšeme si, když jsem pryč. Ták asi půl napůl, maily, sms. Ale obvykle jen nějaké postřehy, legrace,..často mi píše, že jsem ho rozesmála, pobavila,…vím, že mě má rád, ale jak?? A co stím? Nechat ho? Je to ryba, těm se prý musí vykročit naproti :lol:
Díky moc!!

• Citovat
  • Upravit
3168
19.7.13 17:23

No tak nějaký zájem o tebe má, asi tě má rád, bůhví jestli proto, že tě mít nemůže, třeba mu vyhovuje jak to máte teď. nebo přemlouvá tě ať se rozvedeš?
A jak to máš s manželem jako??? tos nenapsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.13 17:39

Má mě rád?

No, s manželem to mám tak, že je to můj manžel a otec mého dítěte :nevim:
K ničemu mě nepřemlouvá ani nebude, má svoji rodinu, ač oni si fungují každý po svém. A ani já bych od manžela neodešla. Myslela jsem na mimomanželský vztah.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
3168
19.7.13 17:41

Aha, takže pro oba jen nějaký to povyražení k manželství? No tak to se spíš drž zpátky a snaž se moc nezamilovat, když nehodláte na současných rodinných vazbách nic měnit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
19.7.13 17:46

Jsi hloupá, manžela a otce dítěte vsadíš oproti chlapovi co ti neřekne ani miluji tě? Proč? Proč sázíš manželství a rodinu kvůli něčemu takhle pomíjivému? Oni ti motýli v břiše zase přejdou, nech to být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.13 17:47

Má mě rád?

Máš pravdu, já vím, ale já už zamilovaná jsem. A ráda bych věděla jak to má on, nějak to rozklíčovat. On by nikdy od manželky neodešel - majetek. A pro mě to je také dost nereálná představa. Je to asi divný, ale já si ani nedokážu představit žít s ním.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.13 17:52

Má mě rád?

Hloupá? Možná jsem. Motýli jsou ovšem dost neodbytní, lítají s přestávkami bezmála 15 let.. :(

• Citovat
  • Upravit
3168
19.7.13 17:54

No jo, hledáte u sebe navzájem nějaký to vzrušení, buď ráda že manžel nic neví a doufej, že se tak nestane. Jinak u takovýho neperspektivního vztahu asi řešit jestli tě milenec má rád nebo ne je asi zbytečný. Možná by to chtělo zkusit hledat to co ti chybí i u manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.13 18:05

Nemyslím, že je to jen povrchní vzrušení..
Děkuji moc za názory, ale já nehledala rady, jak po morální stránce něco nedělat. Chtěla jsem jen pohled jiného člověka na něco, co neumím objektivně posoudit. Co ke mně asi cítí. Bez ohledu na to, jestli je někdo zadaný nebo ne. Možná jsem to neměla psát :(

• Citovat
  • Upravit
106237
19.7.13 18:20
@Anonymní píše:
Tak, předem se chci omluvit za svou anonymitu, ale jsem tady každý den a lidi mě znají, proto nepotřebuji aby věděli co řeším, takže děkuji za uchování anonymity :hug: Čím bych začla :?
Mám přítele se kterým jsme už několik let, stavíme barák, plánujeme rodinu, ale jsme bohužel zrovna neplodný pár :,(, o svatbě se bavíme jen letmo. Ale čím chci začít…Hrozně moc toho muže miluji, víc než cokoliv jiného, ale nevím jak je na tom on. Že mě má rád mi řekl naposledy před dvěma roky na moje narozeniny :,(
Když mu já řeknu že ho mám ráda, že ho miluji, ta mi řekne buď to „ehm“, nebo " noo"… :nevim:
To je jeden můj problém…
Dále:-, když ho obejmu, tak se nechá, ale to tak že po vteřině se odtrhává :(, když ho políbím tak nastaví víceméně líce :? :( :nevim:
Sex máme skvělý, akorát to, že hned po sexu mě zas nezná, to si myslím že jsem mu dobrá, jen když si chce zaš*kat :evil:
mazlení po sexu už neznám roky :roll: Že by měl jinou pochybuji, to bych asi poznala i když je fakt že mě to někdy napadne :think:
Dále…posledně jsme se hádali, tedy spíš já se hádala, on jen dělal že mě poslouchá, ptala jsem se ho proč se mnou vlastně je a odpovědi se mi dostalo že neví 8o
Síla teda :?
Včera jsme seděli na terase s mojím a jedním jeho kamarádem a ten jeho kamarád mi vyčetl že mojemu jen nadávám, že můj se mu stěžoval a bla bla bla,
Je fakt že nadávám, ale jen tehdá když nedojde dom, když na mě sere, když mě ignoruje…ale proč sakra kamarádům neřekne důvod prčo mu nadávám? :idea:
Proč neřekne aj to dobré co dělám? jen si ztěžuje? :nevim:
Dále.. dnes od rána bycl na baráku… kolem půl jedné mu volám nech si dojde na oběd a on že hned dojde… volám mu ve tři, kde jako je, a on že nemá hlad 8o
a že jde na fotbal..OK, říkám si,, šak to je na neděli klasika.. tak mu volám v sedm večer že kdy dojde dom, a on že je na pivě že hned dojde.. :roll: ´Volám zas v osm kde jako je, a že ještě posedí..
BTW-nevidíme se celý týden, dělá mimo domov, takže mám šanci být s ním je o víkendech…
samosebou nedošel, tak zas volám v devět, nebral, volám zas, opakuje se to, dp pětice se povede, a že ještě posedí, tak sjem mu řekla že jsme se nevideli dneska celý den, opravdu celý den! :( a on nic, no, tak jsem mu napsala 2-3 sms, o tom jak mě to mrzí a bla bla bla.. jaks e chová a pod. a nic,
došel asi před půl hodinou a co.. ani bů, ani mů, lehl a spí. :(
A já se ptám co mám dělat, jak si získat jeho pozornost? Jak dosáhnout toho aby byl se mnou rád?
Prosím, řeči tipu že s takovým by jste nebyli si nechte pro sebe :kytka:, já o něj hodlám bojovat, proto uvítám jen užitečné rady :hug:
Chci se poděkovat každému kdo došel až do konce :hug: a ještě jednou omluvte mo anonymitu :hug:

Já jen tiše obdivuju, že jste schopné sexu s někým, kdo se od vád takto odtahuje. Já bych to prostě nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
19.7.13 18:30
@Anonymní píše:
Nemyslím, že je to jen povrchní vzrušení..

Já myslím, že je to bohužel horší. Totální zblbnutí :mrgreen:. S tím se snad nedá rozumem zabojovat. On je ryba.. sladké řečičky, sladké písničky, koukání z voka do voka. Myslím, že vás takto na zábavu má víc.
Milenecký vztah.. a co se stane, když se to manžel dozví? Milenec jako správná ryba vyklouzne. To jim jde dobře, takže bacha. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.13 18:44

Má mě rád?

@vendulka72 píše:
Já myslím, že je to bohužel horší. Totální zblbnutí :mrgreen:. S tím se snad nedá rozumem zabojovat. On je ryba.. sladké řečičky, sladké písničky, koukání z voka do voka. Myslím, že vás takto na zábavu má víc.
Milenecký vztah.. a co se stane, když se to manžel dozví? Milenec jako správná ryba vyklouzne. To jim jde dobře, takže bacha. :roll:

Tak to jsi trefila :potlesk:
No jo, no… :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria