Má mě rád?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
12.5.13 22:48

Nebuď takhle vlezlá, přestaň ho ocicmávat, přijde, nedej pusu, buď mu to začne chybět, nebo taky ne, protože ne každý na to je.Jako proč mu voláš 5×, proč mu pak píšeš sms(několik), mě by jsi pěkně štvala, nesnáším když někde jsem aby mi volali z domu, můžou jen když by stříkala krev až do stropu.

• Citovat
  • Upravit
35791
12.5.13 22:49

Leda otočit, nevšímat si, nevtírat se, nevolat nepsat, jen když je něco opravdu důležitého. Pokud se nezačne sám zajímat co se děje, je mi líto :nevim:
My si s manželem taky nevyznáváme nějak horečně lásku, že se milujem jsem si asi neřekli nikdy :think: A přitom se máme opravdu rádi.

Příspěvek upraven 12.05.13 v 22:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
12.5.13 22:50
@Anonymní píše:
Zakl.
O jeho nezodpovědnosti bych pomlčela, to on zas co se všeho týče, vyřídí, dokonce kdybych měla sestavit pyramidu tak to je takhlepráce, kamarádi, sport, 10 metrů hnoje a já :roll: Že já su stíhačka… no, nebyla jsem, ale v posledním půl roku asi jsem, ale to až po tom co s emi dostalo anonymních emailů o tom že tam kde dělá má druhou rodinu :nevim: a mě má jen na to abych se mu starala o barák :think:
:think: a co teda chceš?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Etcetera78 píše:
Já být chlap, sedět s kámošema v hospodě a moje drahá mě nahánět v hodinových intervalech, taky se šprajcnu a domů půjdu co nejpozději :-D A kámoši mě budou litovat, co mám doma za megeru, když mi chvíli klidu nedá :pankac:
Zakl.
Ale to né, já jsem tolerantní víc než dost ;) ale když na mě chlap sere pořád a z domu odejde ráno a dojde co nejpozději v noci jen aby mě nemusel vidět :nevim: já mu právě nic nezakazuji ale co je moc je příliš :*
  • Citovat
  • Upravit
2133

S takovým podobným jsem byla pět let. Milovala jsem ho až za hrob. Na mé věty typu miluju tě odpovídal stylem, no to víš že jo, nebo hmmmm, nebo ehmmm. Když o mě ze začátku usiloval, to to bylo samé kino, procházka, večeře. Po pár letech měli přednost kamarádi, hospoda, fotbal. Přesně jak píšeš. Byli jsme jak brácha a ségra. Večery u tv (když nebyl na fotbale), nepovídal si se mnou, prostě život jsme krájeli. Já bojovala asi dva roky, diskuzema, otázkama, výčitkama, přehlížením jeho chyb, nápravou vlastních… až jsem potkala muže se ktrým jsem dodnes. Přítele jsem opustila, zhroutil se, pobyl si i na psychině, neustále mi psal a volal jaký je vůl a jak mě miluje (což mi asi čtři roky do očí neřekl). Sliboval mi že se napraví… pak si našel novou slečnu, s tou se snažil být jiný, ale po půl roce to s ním zase šlo do stejných kolejí.
A co se ti milá zakladatelko snažím tímhle románem říct? :) buď ho akceptuješ takového jaký je nebo odejdeš. Jiná varianta není. Chlapi se nemění :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
12.5.13 22:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
12.5.13 22:51

Na mě to budí dojem, že jsi na něm citově závislá. Myslím si, že kdyby jsi si žila „jako svůj život“ a jeho pomíjela, tak by se mu to zdálo divné a začal by se více snažit.

Mě by také vadilo, kdyby byl na mě takhle někdo závislý. A lezlo by mě to na nervy a dala bych to dost najevo. Dle mého to bude ono. Takže bych mu nevolala, nezajímala se kdy odkud příjde, atd. Nakontaktovala bych si kamarádky a aktivity bych plánovala s nimi. Doma bych řekla jdu tam a tam, ani bych se nesvěřovala kdy se vrátím a žila bych si zábavný život. Ale to samé musíš umožnit Ty jemu, také se nevyptávat kdy se odkud vrátí a tak.

Víš, ono být s koulí na noze, což vlastně pro něj zřejm jsi, to je otročina. Takže buď samostatně žijící jednotka a myslím si, že ho ten červíček začne hlodat.

Buď taktik a buď trpělivá. Pokud nepomůže ani taková taktika, tak ho pošli k šípkům.

Příspěvek upraven 12.05.13 v 22:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
12.5.13 22:52
@Anonymní píše:
Zakl.
Ale to né, já jsem tolerantní víc než dost ;) ale když na mě chlap sere pořád a z domu odejde ráno a dojde co nejpozději v noci jen aby mě nemusel vidět :nevim: já mu právě nic nezakazuji ale co je moc je příliš :*

a co ta jeho údajná jiná rodina tam kde pracuje? to tě nechává chladnou? já bych teda v prvé řadě řešila toto… třeba i to utíkání od tebe s tím může souviset???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.13 22:53
@jdukolem píše:
Mluvilas s ním o tom? Ty tomu věříš?
Mě to přijde jako mnohem větší průšvih než to že se netulí a nevyznává lásku..
Řekla jsem mu o tom, řekl že to je kravina,, že tomu nemám věřit, a já nevěřila ale jak vidím že ke mně se mu nechce, tak je těžko tomu nevěřit.
  • Citovat
  • Upravit
4151
12.5.13 22:54

Jestli o něj chceš bojovat tím, že mu vyvoláváš kde jako sakra je, tak to bude asi krátkej boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
12.5.13 22:55
@Anonymní píše: Řekla jsem mu o tom, řekl že to je kravina,, že tomu nemám věřit, a já nevěřila ale jak vidím že ke mně se mu nechce, tak je těžko tomu nevěřit.

Tak si to zkus nějak ověřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
12.5.13 22:55
@teta 278 píše:
@Jasněnkaa :mrgreen:

co zas? :roll:

• Citovat
  • Upravit
1091
12.5.13 22:56
@Anonymní píše:
Tak, předem se chci omluvit za svou anonymitu, ale jsem tady každý den a lidi mě znají, proto nepotřebuji aby věděli co řeším, takže děkuji za uchování anonymity :hug: Čím bych začla :?
Mám přítele se kterým jsme už několik let, stavíme barák, plánujeme rodinu, ale jsme bohužel zrovna neplodný pár :,(, o svatbě se bavíme jen letmo. Ale čím chci začít…Hrozně moc toho muže miluji, víc než cokoliv jiného, ale nevím jak je na tom on. Že mě má rád mi řekl naposledy před dvěma roky na moje narozeniny :,(
Když mu já řeknu že ho mám ráda, že ho miluji, ta mi řekne buď to „ehm“, nebo " noo"… :nevim:
To je jeden můj problém…
Dále:-, když ho obejmu, tak se nechá, ale to tak že po vteřině se odtrhává :(, když ho políbím tak nastaví víceméně líce :? :( :nevim:
Sex máme skvělý, akorát to, že hned po sexu mě zas nezná, to si myslím že jsem mu dobrá, jen když si chce zaš*kat :evil:
mazlení po sexu už neznám roky :roll: Že by měl jinou pochybuji, to bych asi poznala i když je fakt že mě to někdy napadne :think:
Dále…posledně jsme se hádali, tedy spíš já se hádala, on jen dělal že mě poslouchá, ptala jsem se ho proč se mnou vlastně je a odpovědi se mi dostalo že neví 8o
Síla teda :?
Včera jsme seděli na terase s mojím a jedním jeho kamarádem a ten jeho kamarád mi vyčetl že mojemu jen nadávám, že můj se mu stěžoval a bla bla bla,
Je fakt že nadávám, ale jen tehdá když nedojde dom, když na mě sere, když mě ignoruje…ale proč sakra kamarádům neřekne důvod prčo mu nadávám? :idea:
Proč neřekne aj to dobré co dělám? jen si ztěžuje? :nevim:
Dále.. dnes od rána bycl na baráku… kolem půl jedné mu volám nech si dojde na oběd a on že hned dojde… volám mu ve tři, kde jako je, a on že nemá hlad 8o
a že jde na fotbal..OK, říkám si,, šak to je na neděli klasika.. tak mu volám v sedm večer že kdy dojde dom, a on že je na pivě že hned dojde.. :roll: ´Volám zas v osm kde jako je, a že ještě posedí..
BTW-nevidíme se celý týden, dělá mimo domov, takže mám šanci být s ním je o víkendech…
samosebou nedošel, tak zas volám v devět, nebral, volám zas, opakuje se to, dp pětice se povede, a že ještě posedí, tak sjem mu řekla že jsme se nevideli dneska celý den, opravdu celý den! :( a on nic, no, tak jsem mu napsala 2-3 sms, o tom jak mě to mrzí a bla bla bla.. jaks e chová a pod. a nic,
došel asi před půl hodinou a co.. ani bů, ani mů, lehl a spí. :(
A já se ptám co mám dělat, jak si získat jeho pozornost? Jak dosáhnout toho aby byl se mnou rád?
Prosím, řeči tipu že s takovým by jste nebyli si nechte pro sebe :kytka:, já o něj hodlám bojovat, proto uvítám jen užitečné rady :hug:
Chci se poděkovat každému kdo došel až do konce :hug: a ještě jednou omluvte mo anonymitu :hug:

nejsem v tvé situaci, nicméně bych zkusila asi dvě věci…začít na něj naoko kašlat taky, přestat volat prosit atd…prostě zavolat " přijdeš na oběd ano nebo ne?" přijde o hodinu pozděj, oběd mu nenechávat a když se zeptá tak říct " říkala jsem že bude oběd v 1 as v 1 taky byl, že ty jsi byl jinde není moje věc.." aby viděl, že si nezávislá a soběstačná. Najdi si taky nějakého koníčka, chod za kámoškama…udělej na baráku to „svoje“ a pak to tam klidně nech…

a druhá rada…si narovinua bez hádek promluvit, prostě na tvrdo a popravdě mu říct co cítíš neobvinovat atd…pak se bud pokusit to lepit a nebo odejít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 22:56
@Lenka512 píše:
A vy se o děti snažíte a nejde to? Nebo ještě ne?
Nebo jste už postoupili nějaký zákrok na otěhotnění?Ptám se, protože tohle může být pro dost párů náročné období a chlapi to těžce nesou…a pak se můžou začít odcizovat.. :|
Zakl.
Snažíme se několik let, ale přítel je takřka neplodný :,(
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.13 22:58
@Jasněnkaa píše:
Nebuď takhle vlezlá, přestaň ho ocicmávat, přijde, nedej pusu, buď mu to začne chybět, nebo taky ne, protože ne každý na to je.Jako proč mu voláš 5×, proč mu pak píšeš sms(několik), mě by jsi pěkně štvala, nesnáším když někde jsem aby mi volali z domu, můžou jen když by stříkala krev až do stropu.

Máš recht, já se pokusím ho ignorovat 8)
Zakl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí