Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli můžu něco podotknout, tak podle mě je mu Váš vztah celkem jedno, žije si svůj život a ty v něm hraješ druhé housle. Tyhle hry na braní a nebraní telefonu tomu asi už nepomůžou, ale taky nic nezkazí, zkusit to můžeš.
Pokud by o vztah stál, tak by tvoje obavy a věčné telefonáty respektoval, i když by se mu to nelíbilo.
Jinak Zakladatelko z toho co jsem četla, bych řekla, že Váš vztah je prostě na bodu mrazu. Být Tebou byla bych ráda, že v tom nejsou děti a porozhlídla se jinde…můžeš jenom získat si myslím…z toho co jsi napsala mi totiž Tvůj přítel přijde jako hodně ubohý exemplář ![]()
Zakl.
No já včil budu měnit práci, kde budu dělat takřka mezi samýma chlapama, takže toho se obávám já sama že tam třeba poznám někoho kdo o mě bude jevit zájem, a já se zamiluji ![]()
ale já su názoru toho že co se má stát stane se, takže pokud tenhle chlap není moje životní láska, tak ten pravý přijde
tomu nijak nezabráním.
@Jennýsek píše:
No právě, o to víc mi to vrtá hlavou
trochu napodobne…
![]()
Zakl.
Ach jo holky, co mám dělat ![]()
Včera došel dom po týdny- z práce, já byla ráda že je doma konečně, ale na baráku jme se pohádali, tak nedošel dom, takže jsem ho uviděla až kolem oběda a dnes je chvála bohu jedna ráno a milost pán není doma
![]()
@Anonymní píše:
Zakl.
Ach jo holky, co mám dělat
Včera došel dom po týdny- z práce, já byla ráda že je doma konečně, ale na baráku jme se pohádali, tak nedošel dom, takže jsem ho uviděla až kolem oběda a dnes je chvála bohu jedna ráno a milost pán není doma![]()
![]()
Asi jsem tupější, ale proč chvála bohu - jakože ho doma nechceš, nebo co to znamená? Nemělo tam být „je jedna hodina a on ještě není doma“?
K vašemu soužití: vy dva jste si nebezpeční, neumíte spolu vůbec vycházet a těžko říct, kdo z vás za to může. Píšeš, že vám nikdo nemá radit, abyste se rozešli takže tedy spolu zůstaňte a sežerte se!!!
![]()
POkud nedospějete, bude to pořád takhle. A nerozcházejte se, vesnice by neměla co probírat.
![]()
Dle pročtení příspěvků radím následující. Buď se konečně vzpamatuješ, začneš být na něm nezávislá, pokud jsi doma celý týden sama a on v práci, najít si koníčky, kamarádky, někam spolu vyrážet.
A pokud ti chlap příjde po týdnu domů, a místo toho aby byl s tebou, je jedna ráno a není doma, jsi mi lhostejná. Promiň, má tě doma jenom na „šukec“, nato aby jsi mu vyprala a navařila. On si příjde kdy chce.
Takže má rada zní: Až on na týden do práce vypadne, ty se v pohodě vystěhuj, podnájmů je polno, anebo si s ním dál žij ale v tom případě počítej že za rok to bude upe stejné jako teď jak popisuješ.
Navíc na začátku jsi psala, že ti někdo psal anonym, že má jinou rodinu o kterou se někde stará. Jsi si opravdu jistá, že dojíždí na týden do práce?
@Kobliha51 píše:Zakl.
Asi jsem tupější, ale proč chvála bohu - jakože ho doma nechceš, nebo co to znamená? Nemělo tam být „je jedna hodina a on ještě není doma“?
K vašemu soužití: vy dva jste si nebezpeční, neumíte spolu vůbec vycházet a těžko říct, kdo z vás za to může. Píšeš, že vám nikdo nemá radit, abyste se rozešli takže tedy spolu zůstaňte a sežerte se!!!![]()
![]()
POkud nedospějete, bude to pořád takhle. A nerozcházejte se, vesnice by neměla co probírat.![]()
Zakl.
No, já už jsem se naštvala, takže jsem nechala klíček zkříže aby se dom ani nedostal, takže musel budit „maminku“
a tá mu zvedla žaludek, dál, jelikož děti nemáme, tak jsem ještě ani nenavařila- nech si políbí prdel. Řekla jsem mu že má do večera čas na rozmyšlení jestli chce mě nebo svobodu, a taky když si vybere druhé mám plán, co poruším co máme společné,
Pak mu řeknu nech mě vyplatí z domu a já se pakuji do prdele.
@Anonymní píše:
Zakl.
No, já už jsem se naštvala, takže jsem nechala klíček zkříže aby se dom ani nedostal, takže musel budit „maminku“a tá mu zvedla žaludek, dál, jelikož děti nemáme, tak jsem ještě ani nenavařila- nech si políbí prdel. Řekla jsem mu že má do večera čas na rozmyšlení jestli chce mě nebo svobodu, a taky když si vybere druhé mám plán, co poruším co máme společné,
No konečně rozumná řeč! Chválím a
rozumné to řešení.
@Anonymní píše:
Zakl.
No, já už jsem se naštvala, takže jsem nechala klíček zkříže aby se dom ani nedostal, takže musel budit „maminku“a tá mu zvedla žaludek, dál, jelikož děti nemáme, tak jsem ještě ani nenavařila- nech si políbí prdel. Řekla jsem mu že má do večera čas na rozmyšlení jestli chce mě nebo svobodu, a taky když si vybere druhé mám plán, co poruším co máme společné,
Super. Nenech na sobě dříví štípat. Ať se rozhodne sám ale myslím, že se mu do toho nebude chtít, protože to oni neradi. S tou mámou to bylo teda dobrý
![]()
Zakl.
Díky holky ![]()
včil taky došel dom, jako poukazovat mi fotky co obkládal, ani jsem se na to nepodívala, a viděl že je půl jedné a já teprv idu vařit, tak jsem mu řekla nech sa nají tam kde nocoval,
a mezi řečů jsem mu řekla nech si shání peníze na vyplacení mě… a šel pryč.. a pak se ptám jeho mámy-bydlíme v jedno domě ale máme samostatné vchody komplet -bydlíme jako sousedi jen na společným dvorku,,, no tak se ji ptám jestli byl dole a že se najedl a šel na barák, a oni mě hned říkají že se mám najíst, tak jsem jim řekla že já jsem navařila jen pro sebe, že jejích syna krmit nebudu i kdyby měl umřít hlady a odešla jsem ![]()
@Anonymní píše:
Zakl.
Díky holky
včil taky došel dom, jako poukazovat mi fotky co obkládal, ani jsem se na to nepodívala, a viděl že je půl jedné a já teprv idu vařit, tak jsem mu řekla nech sa nají tam kde nocoval,a mezi řečů jsem mu řekla nech si shání peníze na vyplacení mě… a šel pryč.. a pak se ptám jeho mámy-bydlíme v jedno domě ale máme samostatné vchody komplet -bydlíme jako sousedi jen na společným dvorku,,, no tak se ji ptám jestli byl dole a že se najedl a šel na barák, a oni mě hned říkají že se mám najíst, tak jsem jim řekla že já jsem navařila jen pro sebe, že jejích syna krmit nebudu i kdyby měl umřít hlady a odešla jsem
Přišel od včera domů až dneska v poledne, nebo jsem to špatně pochopila??
Kam chodi na barak, jako tam kde bydlite je to predchodne a barak stavite? A jinak, osobne znam chlapa, co mel dve rodiny-ctyri deti v tom-jednu rodinu na tyden, druhou na vikend, mladsi decka se narodila par mesicu po sobe, zenske o sobe navzajem nevedely! Ja bych tedy jako prvni vec zjistovala, jak je to s tim jeho dvojim zivotem ![]()
A myslim, ze vas vztah uz je v… A ze bys mela odejit a zit normalni zivot a ne toto. Nechces zahodit roky co spolu jste, tak to otoc a nechtej uz nic ztracet a investovat zbytecne!