Má mě rád?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
12.5.13 23:23
@Anonymní píše:
No mě není ani 28 let :mrgreen: je mi dokonce míň ale nechi psát věk aby mě nepoznali známy :kytka:
Zakl

no tak to jsi mladá, pořádně si promysli co chceš, protože trápit se asi ne :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.13 23:27
@Tapa píše:
Ahoj, očividně mu na tobě něco vadí. Když nevíš, co ho žere, těžko budeš upoutávat jeho pozornost. Být tebou, zeptám se ho, ať ti to řekne na rovinu, bez toho se asi nikam nepohnete.On musí mít přece nějaký důvod, proč je tak odměřený ne? Pochopila jsem správně, že to trvá roky? Páni, tak to musí být dost zraňující.
zakl.
Hmmm. zeptat se ho 8) to už jsem se snažila x krát ale nic jsem se nedověděla :zed: že to musí být zraňující za tá léta…nemluvím o tom kolik noci už jsem probrečela když on nebyl doma, :(
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.13 23:28
@Jasněnkaa píše:
no tak to jsi mladá, pořádně si promysli co chceš, protože trápit se asi ne :hug:
Zakl. :hug: :hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
1091
12.5.13 23:29
@Jasněnkaa píše:
no tak to jsi mladá, pořádně si promysli co chceš, protože trápit se asi ne :hug:

ono se to nezdá ale čas běží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 23:29

Zakl.
Holky co jste psali, že se má sebrat a odejít, abych ho „potrestala“
To já bych udělala už několik krát, ale nemám kam jít, od rodného domova jsem stovky kilometrů, tady jsme cizí, nemám kam jít, aby mě hledal, :(

• Citovat
  • Upravit
K-Black
12.5.13 23:31
@Anonymní píše:
Zakl.
Holky co jste psali, že se má sebrat a odejít, abych ho „potrestala“
To já bych udělala už několik krát, ale nemám kam jít, od rodného domova jsem stovky kilometrů, tady jsme cizí, nemám kam jít, aby mě hledal, :(

hele, ty mladice ;) rozchod/rozvod je až to poslední, až když se vyčerpají všechny možnosti. Zkus být trošku odměřená, ale nepřeháněj to ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.13 23:34

Zakl
Jste zlaté :* jen vás zakopat :lol:
Děkuji vám, já se pokusím být odměřená i když upřimně neví, či to dokážu, já si dycky řeknu že mu nezavolám ale když vím že je celý týden pryč tak mi to je blbé se mu neozvat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1091
12.5.13 23:37
@Jasněnkaa píše:
hele, ty mladice ;) rozchod/rozvod je až to poslední, až když se vyčerpají všechny možnosti. Zkus být trošku odměřená, ale nepřeháněj to ;)

né odměřená ale spíš nezávislá aby ukázala, že sice ho má ráda ale taky má ráda tisíc dalších věcí, že se zabaví když on bude courat po nocích…prostě ona o něj nesmí bojovat ale musí docílkit aby on bojoval o ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
12.5.13 23:37

Zakl.: Když budeš mít nutkání mu volat nebo psát, tak radši napiš sem ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
12.5.13 23:38
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@teta 278 píše:
Zakl.: Když budeš mít nutkání mu volat nebo psát, tak radši napiš sem ;).
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

Zlaté, krásné, prostě dokonalé :mrgreen:

Fakt se nauč ovládat, i kdyby jsi si měla kousat nehty, nebo ďoubat holuby z nosu, prostě nepiš, nevolej. Jo když bude pryč déle, tak budeš mít strach a zavoláš, to dělá každý. Ale jednou a dost!
Zítra večer sem napíšeš průběh dne, kolik volání, kolik sms, a z jakého důvodu, my ti to zaanalizujem a budeš vědět na čem jsi :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@teta 278 píše:
Zakl.: Když budeš mít nutkání mu volat nebo psát, tak radši napiš sem ;).
Zakl, :palec: :* :hug:
  • Citovat
  • Upravit
K-Black
12.5.13 23:40
@Grey Sky píše:
né odměřená ale spíš nezávislá aby ukázala, že sice ho má ráda ale taky má ráda tisíc dalších věcí, že se zabaví když on bude courat po nocích…prostě ona o něj nesmí bojovat ale musí docílkit aby on bojoval o ní…

jj, jsem to opět blbě napsala :zed: nemám ty vyjadřovací schopnosti :oops: ale myslela jsem to tak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.13 23:41
@Jasněnkaa píše:
Zlaté, krásné, prostě dokonalé :mrgreen:Fakt se nauč ovládat, i kdyby jsi si měla kousat nehty, nebo ďoubat holuby z nosu, prostě nepiš, nevolej. Jo když bude pryč déle, tak budeš mít strach a zavoláš, to dělá každý. Ale jednou a dost!
Zítra večer sem napíšeš průběh dne, kolik volání, kolik sms, a z jakého důvodu, my ti to zaanalizujem a budeš vědět na čem jsi :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jelikož odchází z domu v půl třetí ráno dojde asi až za 14 dí tak vám napíšu akorát tak jestli sa mi ozval on po mojí absenci :lol: Dík holky :srdce:
 Zakl.
  • Citovat
  • Upravit
K-Black
12.5.13 23:42
@Anonymní píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jelikož odchází z domu v půl třetí ráno dojde asi až za 14 dí tak vám napíšu akorát tak jestli sa mi ozval on po mojí absenci :lol: Dík holky :srdce:
Zakl.

to nemění nic na tom, že zítra očekávám hlášení, protože nevěřím tomu, že nenapíšeš nebo nezavoláš ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky