Partner a boubelka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11689
15.5.13 07:41
@tanik1912 píše:
myslim, ze to je pravda, ze udrzet to je o hodne tezsi nez shodit… :roll: :(

Ano s tím souhlasím, ale když si člověk najde svojí míru a nezačne se zase přecpávat, věřím že je to dlouhodobé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
15.5.13 08:25

Manžel si mě jako boubelku našel, když jsem po prvním dítěti zhubla, tak do mě pořád rýpal ať toho nechám, že mě nemá za co chytit. Teď pro změnu musí být zas spokojený. Ale i po druhém chci zase zhubnout, ne kvůli němu (on je v sedmém nebi),ale kvůli sobě a mým pocitům. Ale po mých problémech s příjmem potravy jsem se naučila být spokojená sama se sebou ať vypadám jakkoliv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
15.5.13 08:28

Nejsem vyloženě tlustá, ale spíš oplácaná a postavu mám foremnou, takže to není ještě nejhorší, ikdyž uznávám, že 10kg mínus by bylo prospěšných :mrgreen: jenže manžel mě takhle poznal, miluje mě takovouhle, takže to neřeší. Spíš řeší sebe :P

váhu vždycky řešila máma, takže od ní jsem se dozvídala věty ty jsi přibrala, ty máš támhle špek atd. Teď v těhotenství mě strašila, že přiberu min 20kg a nepůjde to dolu, mám zatím 13 a jako koule nevypadám, takže jsem jí sebrala vítr z plachet. Po porodu to ale zase očekávám stylem, já ti říkala, že to dolu tak samo nepůjde :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.13 08:30
@Adelinne píše:
Vzhledem k tomu, ze problemy s vahou jsou u spousty zen na kazdodennim poradku, zajimalo by me - co na vase telesne proporce partner?

Jsem postavy normalni zenske, ovsem spousta mych expartneru si velice casto rado, ryplo'…

Tak co, boubelky, co na to vas drahy? Zazivate take obcas, poznamky'???

Ahoj, jo, partner do mě neustále rýpe a má posměšné řeči. Když jsme spolu začali chodit, byla jsem stejná jako teď, ani o kilo míň. Jsme spolu sva roky, a zdá se mi, že mu moje postava vadí víc a víc, je mi to hodně nepříjemné, ty jeho řeči a pohledy, Vím, že bych měla zhubnout a chci, ale ne kvůli němu, nýbrž kvůli sobě.

• Citovat
  • Upravit
8569
15.5.13 08:36

@lasička1 já zhubla asi 1/3 své hmotnosti… ale dokázala jsem si to udržet jen asi 2 roky… všechno mám zpátky a navíc i s bonusem… tak teď jsem se naštvala a pracuji na sobě znovu… ale přesně jak říká @Melody 4 je to hodně o té pravidelnosti a velikosti porcí… já jsem navíc teď i výrazně omezila mouku.
@Melody 4 gratuluji k úspěšnému boji s KG :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.13 08:36
@Anonymní píše:
Ahoj, jo, partner do mě neustále rýpe a má posměšné řeči. Když jsme spolu začali chodit, byla jsem stejná jako teď, ani o kilo míň. Jsme spolu sva roky, a zdá se mi, že mu moje postava vadí víc a víc, je mi to hodně nepříjemné, ty jeho řeči a pohledy, Vím, že bych měla zhubnout a chci, ale ne kvůli němu, nýbrž kvůli sobě.

Je to pro mě velmi citlivé téma, přestože moje nadváha není třeskutá, jsem takové velmi slovanské děvče. S chlapem, který by si rýpnul, bych být nemohla, nezvládla bych to. Takto se chovala moje máma, svému muži děkuji za to, že mi ukázal cestu k sobě. Skrz jeho oči jsem přitažlivá. Inko Cu

• Citovat
  • Upravit
8569
15.5.13 08:38

Jinak manžel mi kila nikdy nevyčetl a když začnu že jsem tlustá… tak mi řekne že mám být ráda že jsem zdravá… a spíš má strach abych nezblbla a nebyla anorektička.. ovšem na to já se mám moc ráda abych hladověla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
15.5.13 08:42
@Anonymní píše:
Ahoj, jo, partner do mě neustále rýpe a má posměšné řeči. Když jsme spolu začali chodit, byla jsem stejná jako teď, ani o kilo míň. Jsme spolu sva roky, a zdá se mi, že mu moje postava vadí víc a víc, je mi to hodně nepříjemné, ty jeho řeči a pohledy, Vím, že bych měla zhubnout a chci, ale ne kvůli němu, nýbrž kvůli sobě.

to je mi upřímně líto že máš doma takového „hulváta“

mám kamarádku a ta měla chlapa který jí vytýkal snad každý gram tuku… musela by být kost a kůže aby splňovala jeho představy.. navíc byl i žárlivý… momentálně s ním už není… jo a rozhodně nebyla silná… řekla bych že normální až hubená… cca 50kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.13 08:51

Holky já vám rozumím.

Mám nadváhu, mužovi jsem sama řekla, že už se na sebe nemůžu dívat, a když budu mít chut na sladké a budu si ho dávat at mi ho zakáže, prostě at mi pomůže.
On to dělá, ale akorát se pohádáme. Ach jo. Mám malou dcerku 9 měsíců. pořád kojím. říkám si, že až přestanu, že se ta chut na sladké srovná.

Jediná moje neřest je to sladké. kafe nesladím. coly nepiju… no.

takže jo, péruje mě a mě to ničí. Protože jsem na to nebyla zvyklá.
CO myslíte vy???

• Citovat
  • Upravit
13714
15.5.13 08:52

Z mého pohledu je nadváha, jako terč kritiky, jen zástupný problém.
Nelze přece žít s člověkem, který řekne: až budeš takový a makový, potom můžeš počítat s mou láskou. Takový partner si skrze toho druhého jen léčí své vlastní komplexy.
A k otázce zakladatelky, když jsem byla opravdu hodně obézní, nikdy mi to muž ani slovem nevytknul. Teď, po zhubnutí naopak chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
15.5.13 08:52

Nebyla jsem nikdy kustka, ale ani prasnice…chlap me poznal pri postave 75kg/178cm..v tehotenstvi 17kg nahoru.15 uz je dole, slo to samo. Nikdy me nic nevycetl, nepodotkl..spis mi rika, ze jsem po porodu jeste vic sladka a sexy :mrgreen: No ale stejne pro svuj vlastni pocit se ted snazim ten povadly spek, co byl kdysi pupikem zformovat.zit po boku s chlapem, ktery se na me vycitave diva u kazdeho kousku chleba bych fakt nedala, ale ja sama bych to do extremu nenechala zajit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
15.5.13 08:54
@Anonymní píše:
Holky já vám rozumím.

Mám nadváhu, mužovi jsem sama řekla, že už se na sebe nemůžu dívat, a když budu mít chut na sladké a budu si ho dávat at mi ho zakáže, prostě at mi pomůže.
On to dělá, ale akorát se pohádáme. Ach jo. Mám malou dcerku 9 měsíců. pořád kojím. říkám si, že až přestanu, že se ta chut na sladké srovná.

Jediná moje neřest je to sladké. kafe nesladím. coly nepiju… no.

takže jo, péruje mě a mě to ničí. Protože jsem na to nebyla zvyklá.
CO myslíte vy???

Já si myslím, že se sama musíš rozhodnout a začít kvůli sobě, sama tím projít a ssma se toho vzdát. Přesunout svůj „problém“ na druhého je k ničemu. Protože to, že nemáš (pokud nechceš) jíst sladké víš i tak. Myslím, že tohle nebyl moc dobrý nápad, ale to vlastně víš :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
15.5.13 08:56

Tak mně manželka vyloženě nenadávala, ale taky si občas rýpla. Vadilo jí hlavně, že občas chrápu (pravda to většinou když jsem popil). Vzhledem k tomu, že trpím chorobnou žravostí, s tím asi nehnu a štve mě to, ale na diety nejsem a ke sportu se zase ne a ne dokopat. Je fakt, že 120 kilo by mi tipoval málokdo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1302
15.5.13 08:57
@vehon70 píše:
Muj manzel mi rekl, ze me miluje takovou, jaka jsem, tak me i poznal :-) a ze pokud chci zhubnout, tak ok, je to moje vec, ale p*del si mam nechat takovou, jaka je :-D :srdce: :kytka:

nemáme stejného manžela? řekl mi naprosto to samé. Bohužel jediné místo které se mi povedlo zatím zhubnout je ten zadek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.13 08:58

@Virginia Hm no, já vim. Je to těžký. Jsem permanentně ve stresu. díky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky