Partner a boubelka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.5.13 08:59

@napresdrzku protože máš 2 metry ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
11689
15.5.13 09:01
@napresdrzku píše:
Tak mně manželka vyloženě nenadávala, ale taky si občas rýpla. Vadilo jí hlavně, že občas chrápu (pravda to většinou když jsem popil). Vzhledem k tomu, že trpím chorobnou žravostí, s tím asi nehnu a štve mě to, ale na diety nejsem a ke sportu se zase ne a ne dokopat. Je fakt, že 120 kilo by mi tipoval málokdo :mrgreen:

Tak ono je to u chlapa jiné, já bych třeba hubeného nechtěla, líbí se mi větší proporce, žena má takový pocit jistoty a bezpečí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
15.5.13 09:01
@Anonymní píše:
@Virginia Hm no, já vim. Je to těžký. Jsem permanentně ve stresu. díky.

Já nechtěla, aby to vyznělo jako kritika, jak je to těžký vím taky, mám s tím bohaté zkušenosti. :) Je prostě fakt, že pokud to člověk nepojme jako celkovou změnu životního stylu a nebude to dělat pro sebe, svůj lepší pocit ze života, nikdy to nebude mít žádný, natož dlouhodobý efekt. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
15.5.13 09:06
@Anonymní píše:
@Virginia Hm no, já vim. Je to těžký. Jsem permanentně ve stresu. díky.

a z čeho? je nesmysl být ve stresu za jakéhokoliv důvodu a ještě se k tomu stresovat kvůli nadváze. To nikam nevede.

Já v hlavě hubnu už od ledne, ale ještě jsem se k tomu pořádně nedokopala. Mám závislost na sladkém a vůbec na jídle. Jíst lépe začínám skoro každé ráno a nikdy to nevydržím ani celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
15.5.13 09:40
@Melody 4 píše:
Tak ono je to u chlapa jiné, já bych třeba hubeného nechtěla, líbí se mi větší proporce, žena má takový pocit jistoty a bezpečí :)

Moje řeč :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
15.5.13 09:49

@Krystal86 Ja doufam, ze nemame :-D ale je to krasny, ze takovy chlapi existuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.5.13 10:51

@Adelinne Tak já jsem silnější, hlavně co se týče části od pasu dolů. Manžel nerýpe, takovou mě poznal, i si mě takovou bral, i když o pár kilo lehčí. Teď jsem podruhé těhotná a po porodu se chystám zamakat a dát něco dolů. Co vím, manželovi se líbí silnější ženské, ale chci zhubnout kvůli vlastnímu pocitu ;)
Jo a teda nedávno si rýpnul - chtěla jsem si nechat dělat tetování(po porodu) a přemýšlela jsem kam - a ten skřet na to, ať si ho hlavně nenechávám dělat na p.del, že to by bylo drahý :pocitac: Ale nějak jsem se tomu musela spíš smát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.13 11:18
@Anonymní píše:
Ahoj, jo, partner do mě neustále rýpe a má posměšné řeči. Když jsme spolu začali chodit, byla jsem stejná jako teď, ani o kilo míň. Jsme spolu sva roky, a zdá se mi, že mu moje postava vadí víc a víc, je mi to hodně nepříjemné, ty jeho řeči a pohledy, Vím, že bych měla zhubnout a chci, ale ne kvůli němu, nýbrž kvůli sobě.

Ahoj, to jsem zase já anonymní dejme tomu anonymní 2:) Jasně, že mi to vadí, že se do mě partner pořád naváží a srovnává s 50 kilovými ženami..Mrzí mě, že mě nedokáže brát takovou, jaká jsem, a hlavně byla i na začátku vztahu. Navíc on je ten, který nepřibere, i když žere pořád, a stejně řeší i svojí podle něj tlustou postavu. Kdybychom neměli miminko, už jsem dávno pryč, ale z rodičovské s půlročním děckem bych se jaksi neuživila a hlídání nemám. moje rodina by navíc za mnou stejně nestála. Takžýe mi nezbývá než zatnot zuby a nějak vydržet minimálně než nastoupím do práce a budu mít finanční příjem.

• Citovat
  • Upravit
35786
15.5.13 13:41

Nikdy ani necekl, ale kdyz jsem zhubla tak konstatoval, ze mu to trosku driv vadilo, teda ne moc, ale ze ted je to rozhodne lepsi :mrgreen: ono to je hodne i tim, ze se pak zenska citi lip a je spokojrna sama se sebou nez jen porad nadavat ze je tlusta a co ji ma na to asi chlap rict?
On ma taky pupek, ale snazi se, teda jak kdy, me to zas tak nevadi, ale kdyz na nem vidim ze vaha leze nahoru tak ho krotim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
15.5.13 14:45
@Anonymní píše:
@napresdrzku protože máš 2 metry ;) ;) ;)

Jo to slýchávám často, ale to není argument, tlak vysokej, cholesterol taky, pupek mi vadí čím dál víc.. no je na čase jít zase do sebe, jenže když člověk začne pořádně cvičit a najednou má bicák o deset čísel širší, tak zase slyší, že vypadá jak hovado, tak si vyber :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.13 10:18

Myslím, že ani tak nejde o vzhled, ale o kondici a zdraví… já jsem celý život velká a mohutná, manžel sportovec… nic mi nevyčítá, ale taky mě nešetří - bere mě do společnosti nebo sportovat… prostě mi to pak většinou docvakne samo a začnu na obě makat… on pak chválí nebo řekne, že už to předtím bylo trochu moc, že je to škoda když jsem jinak tak krásná :lol: Prostě to jde říct i nehulvátsky, myslím, že by to partnerům nemělo být jedno, jak ten druhý tloutne a chřadně, to nemá co dělat s tím, že se máme rádi takoví jací jsme, to jsou řeči… já chci taky, aby manžel vzal děti na celodenní výlet na kole/lyže/plavání a na to musí být v nějakém zdravotním stavu…já si zas chci užít sex nebo hezké letní šaty, ne brečet na gauči, že jsem tlustá a oteklá… život s normální váhou je takový veselejší :D Takže podpora nebo upozornění z obou stran. Lenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.13 10:35
@Anonymní píše:
Myslím, že ani tak nejde o vzhled, ale o kondici a zdraví… já jsem celý život velká a mohutná, manžel sportovec… nic mi nevyčítá, ale taky mě nešetří - bere mě do společnosti nebo sportovat… prostě mi to pak většinou docvakne samo a začnu na obě makat… on pak chválí nebo řekne, že už to předtím bylo trochu moc, že je to škoda když jsem jinak tak krásná :lol: Prostě to jde říct i nehulvátsky, myslím, že by to partnerům nemělo být jedno, jak ten druhý tloutne a chřadně, to nemá co dělat s tím, že se máme rádi takoví jací jsme, to jsou řeči… já chci taky, aby manžel vzal děti na celodenní výlet na kole/lyže/plavání a na to musí být v nějakém zdravotním stavu…já si zas chci užít sex nebo hezké letní šaty, ne brečet na gauči, že jsem tlustá a oteklá… život s normální váhou je takový veselejší :D Takže podpora nebo upozornění z obou stran. Lenka

Anonymní 2:
Ahoj Lenko, máš pravdu, že život s normální váhou je veselejší. Jenže problém je v tom, že mě moje cca 23kilová nadváha v sportovních aktivitách nijak neomezuje. Naopak, mám bohužel či bohudík mnohem lepší kondici než mnohem hubenější. Jenže, co vadí mně krom partnerovo rýpání je, že se v tom těle sama necítím dobře. Zejména když vidím ty ženy s normální postavou, a taky při nákupu oblečení, to je katastrofa.
Ty jsi nějak výrazně zhubla, a máš teď „normální“ váhu? POkud ano, mohla bych se zeptat, zda jsi hubla nějak sama, či pod dohledem odborníků?

• Citovat
  • Upravit
2256
16.5.13 10:50
@Adelinne píše:
Vzhledem k tomu, ze problemy s vahou jsou u spousty zen na kazdodennim poradku, zajimalo by me - co na vase telesne proporce partner?

Jsem postavy normalni zenske, ovsem spousta mych expartneru si velice casto rado, ryplo'…

Tak co, boubelky, co na to vas drahy? Zazivate take obcas, poznamky'???

Ahojky. Já mám necelých 80 kg a 168 cm. Velikost oblečení 44-46 jak co… Můj partner mi říká, že mi to sluší, že se mu líbím a že by žádnou vyzáblinu nechtěl. I on je kapánek větší typ :D A kdyby mi partner říkal, že jsem tlustá, že mám zhubnou a podobné kecy, vyrazím s ním dveře :pocitac: ať si teda krasavec najde nějakou modelku když na ni má, že…

Lidi občas koukají divně, ale co máme se kvůli nim zavírat doma? Sportujeme, kolo, brusle, koně, procházky a tůry s naším čtyřnohým miláčkem.

Minulý rok jsme byli na výletě v Lednici a s náma na lodi byl takový páreček, okolo 25 let, slečna tak 170 cm a minimálně 90 kg, prostě oplácaná a byla pouze v horním dílu plavek a sukni.. A vůbec jí nevadilo, že se na ni kdokoli kouká- a kolikrát ty poznámky taky stály za to :pocitac:…Já říkala tomu svému jak jsme vylezli na břeh, že jí závidím to sebevědomí, že je super že se nestydí, jenže ona stála za mnou a slyšela mě… řekla mi, že dlouho seděla doma a nemohla najít partnera a jak ho přes net našla, tak že se úplně změnila, že ji život baví, nestydí se, má partnera co ji miluje takovou jaká je a na ostatní se, úže z vysoka vys… :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.13 21:58

Vždycky, když jsem řešila váhu a říkala jsem že jsem tlustá, tak můj táta pravil,,ženská bez prdele je jak tejden bez neděle,, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
16.5.13 22:09
@Enciklopedie píše:
Vždycky, když jsem řešila váhu a říkala jsem že jsem tlustá, tak můj táta pravil,,ženská bez prdele je jak tejden bez neděle,, :mrgreen:

Ale jo proč ne, jen nesmí být ta pr*el jak vrata do chliva :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí