Partner a boubelka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
napresdrzku
16.5.13 22:09
@Enciklopedie píše:
Vždycky, když jsem řešila váhu a říkala jsem že jsem tlustá, tak můj táta pravil,,ženská bez prdele je jak tejden bez neděle,, :mrgreen:

Ale jo proč ne, jen nesmí být ta pr*el jak vrata do chliva :-D

• Citovat
  • Upravit
Larr
16.5.13 22:11

Jee, to je téma :mrgreen: - tak za mě - přibrala jsem 28 kilo, co jsem přestala kouřit - takže jsem zcela jiný člověk - a chlap tu „cestu“ šel vedle mě v klidu
a v pohodě :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
16.5.13 22:19
@napresdrzku píše:
Ale jo proč ne, jen nesmí být ta pr*el jak vrata do chliva :-D

8o :mrgreen: tak to asi ne, to by byla katastrofa a ne tejden bez neděle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
17.5.13 10:31

Přítel mě miluje jaká jsem. Jsem velká boubelka, s velkýma prsama. Ty moje špičky láskyplně hladí. Říká: " o ty hubený bych si rozbil hubu" :-D. Myslím, že mu nevadí jak vypadám. Mě to vadí hodně a moc se tím trápím, ale kde vzít dva tisíce měsíčně na posilovnu a na benzín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.5.13 10:33
@kajuska03 píše:
Přítel mě miluje jaká jsem. Jsem velká boubelka, s velkýma prsama. Ty moje špičky láskyplně hladí. Říká: " o ty hubený bych si rozbil hubu" :-D. Myslím, že mu nevadí jak vypadám. Mě to vadí hodně a moc se tím trápím, ale kde vzít dva tisíce měsíčně na posilovnu a na benzín.

Pokud chceš hubnou, rozhodně nepotřebuješ posilovnu a bazén… je spousta jiných prostředků… :roll: Tohle jsou jen výmluvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
17.5.13 15:42
@MiskaKosa píše:
Pokud chceš hubnou, rozhodně nepotřebuješ posilovnu a bazén… je spousta jiných prostředků… :roll: Tohle jsou jen výmluvy…

Nevím proč by to měla být výmluva. Díky posilovně už se mi to povedlo a procházkama s kočárem a zahrádkou to dolů nejde. Jakej bazén? Já o žádným bazénu nepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.5.13 15:48
@kajuska03 píše:
Nevím proč by to měla být výmluva. Díky posilovně už se mi to povedlo a procházkama s kočárem a zahrádkou to dolů nejde. Jakej bazén? Já o žádným bazénu nepsala.

Ok benzín… sorry, překoukla jsem se, ale výmluvama mi to zavání… Dá se běhat, jezdit na bruslích (ty se dají sehnat za pár korun ), cvičit pravidelně cviky doma… upravit jídelníček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
17.5.13 15:58
@MiskaKosa píše:
Ok benzín… sorry, překoukla jsem se, ale výmluvama mi to zavání… Dá se běhat, jezdit na bruslích (ty se dají sehnat za pár korun ), cvičit pravidelně cviky doma… upravit jídelníček…

Jsem zdravotní sestra a sama moc dobře vím co mám dělat a nepotřebuju abys mě tady jebala. Od kdy může člověk s nadváhou běhat nebo jezdit na bruslích? Je to dost velký nápor na klouby a při svých řečích bys to mohla vědět. Ani nevíš jestli jsem třeba nemocná a neberu hormony po kterých to dolů nejde. To je hora keců, ale chce si to ověřit fakta. Jak můžeš vědět jak já jím? Myslím, že dušený jídla, celozrnné pečivo, čerstvé sýry, hromada zeleniny a ovoce stačí ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.5.13 16:20
@kajuska03 píše:
Jsem zdravotní sestra a sama moc dobře vím co mám dělat a nepotřebuju abys mě tady jebala. Od kdy může člověk s nadváhou běhat nebo jezdit na bruslích? Je to dost velký nápor na klouby a při svých řečích bys to mohla vědět. Ani nevíš jestli jsem třeba nemocná a neberu hormony po kterých to dolů nejde. To je hora keců, ale chce si to ověřit fakta. Jak můžeš vědět jak já jím? Myslím, že dušený jídla, celozrnné pečivo, čerstvé sýry, hromada zeleniny a ovoce stačí ne?!

Já nadváhu taky mám a na bruslích jezdím, i na kole, na koni… plavu, běhám se psem. Chodím na tůry. A doktor řekl, že je to tak v pořádku a ještě mi to i doporučil, ty zdravotní sestro :-D k hubnutí nepotřebuješ 2tis měsíčně a benzín :-DDDDDDDDDd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
17.5.13 16:22
@kajuska03 píše:
Myslím, že dušený jídla, celozrnné pečivo, čerstvé sýry, hromada zeleniny a ovoce stačí ne?!

Tohle je prave mytus, jasne jsou to kvalitni a zdrave potraviny. Ale kdyz ma nekdo problem s metabolismem a nehubne snadno, tak musi hubnout mnohem drsneji. Tezce redukovat cukry- a v pecivu, ovoci toho mas hromadu. A co ty syry a tuk…

• Citovat
  • Upravit
nepř.G12
17.5.13 16:35

@kajuska03
Tak když jsi kulatá a nejde ti to dolů, tak asi nevíš co máš dělat, nebo to děláš špatně :-(. Na každého funguje trošku něco jiného. nechala sis změřit bazální metabolismus?

• Citovat
  • Upravit
38179
17.5.13 16:56
napresdrzku píše:
Jo to slýchávám často, ale to není argument, tlak vysokej, cholesterol taky, pupek mi vadí čím dál víc.. no je na čase jít zase do sebe, jenže když člověk začne pořádně cvičit a najednou má bicák o deset čísel širší, tak zase slyší, že vypadá jak hovado, tak si vyber :)

No on hlavně ten bicák váží víc než špek, takže se ti může stát že se ti cvičením podaří „zhubnout“ ze 120-ti na 130. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.5.13 17:02
@JedenTypan píše:
Tohle je prave mytus, jasne jsou to kvalitni a zdrave potraviny. Ale kdyz ma nekdo problem s metabolismem a nehubne snadno, tak musi hubnout mnohem drsneji. Tezce redukovat cukry- a v pecivu, ovoci toho mas hromadu. A co ty syry a tuk…

@kajuska03
Tak když jsi kulatá a nejde ti to dolů, tak asi nevíš co máš dělat, nebo to děláš špatně. Na každého funguje trošku něco jiného. nechala sis změřit bazální metabolismus?

Ale tohle by snad zdravotní sestra měla vědět ne?  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
17.5.13 17:30

@MiskaKosa
Nedělám už si žádné iluze o tom, co lidi vykonávající určité povolání ví nebo neví. Někdy člověku nedojdou základní věci, i když je odborník na jiné oblasti.

• Citovat
  • Upravit
2256
17.5.13 17:46
@nepř. G12 píše:
@MiskaKosa
Nedělám už si žádné iluze o tom, co lidi vykonávající určité povolání ví nebo neví. Někdy člověku nedojdou základní věci, i když je odborník na jiné oblasti.

To máš asi pravdu.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria