Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky, ted jela v televizi reklama na jednoho nejmenovaného operátora. Jde o přespívanou písničku od nightwork, hody hody doprovody.
Co na ni říkáte? Mě osobně teda vadí, těším se na vánoce a mám ráda vánoční reklamy, ale toto mi přijde protivné, možná kdyby to bylo před velikonocemi, ale teď? ![]()
Reklama už běží asi měsíc a mě osobně se moc líbí.Přijde mi to jako dobrý reklamní tah.Rozhodně lepší než některé stupidní reklamy, které mi vadí mnohem víc.Ale je to názor od názoru…
Já myslím, že někde psali, že to Vodafone udělal schválně jako sabotáž Vánoc. No příjde mi to praštěné, ale tu písničku mám ráda.
Ono reklamy jsou hlavně od toho aby zaujaly a lidem se vtiskly do paměti a tady u této to vyšlo. ![]()
Mě to moc nevadí, to bude asi tím, že jsem jí viděla asi jen 2×
. Ale celkem jí chápu. S tím operátorem jsi o krok napřed nebo jak to tam říkají, tak hold asi už mají Velikonoce, což je škoda, protože přišli o ty nejhezčí svátky v roce ![]()
Příspěvek upraven 29.11.11 v 15:26
Jako reklama se mi líbí, ale proč proboha teď před vánocemi, přitom jejich reklamy se mi líbí moc.
EvaG píše:
Ahojky, ted jela v televizi reklama na jednoho nejmenovaného operátora. Jde o přespívanou písničku od nightwork, hody hody doprovody.
Co na ni říkáte? Mě osobně teda vadí, těším se na vánoce a mám ráda vánoční reklamy, ale toto mi přijde protivné, možná kdyby to bylo před velikonocemi, ale teď?
Reklamu neznám, na televizi se nedívám, ale vodafone má vyzdobené své krámky ve stylu velikonoc už minimálně měsíc spíš i dva. Nevadí mi to, proč taky ? Tak to přepni a máš klid ne ? ![]()
EvaG píše:
Jako reklama se mi líbí, ale proč proboha teď před vánocemi, přitom jejich reklamy se mi líbí moc.
Proč teď před Vánocemi ? Protože reklama značí BUĎTE TAKY O KROK NAPŘED ![]()
nám doma se písnička líbí a hezky si u ní zazpíváme
a to že jsou velikonoce před vánocema…podivila jsem se, ale víc to neřeším. Jsou horší reklamy ![]()
mě se to naopak líbí, prostě využili recesistického přístupu Nigtworku k recesi ohledně Vánoc ![]()
celej národ šílí před svátkama a myslím si, že zvlášť u mladých to bude mít úspěch, a puberťáci a mlaďoši jsou právě v tomhle případě cílovou skupinou ![]()
Před Velikonocemi budou mít Vánoce.
Taky nebýt toho, že manžel večer zapne telku tak bych jí neviděla, neb já na TV nekoukám. ![]()
zakladatelka má ráda vánoční reklamy?? Třeba Polivku a jeho volej..volej zdarma?? ![]()
EvaG píše:
Nedávno jem byla ve Vodaf. a ptala jsem se jich na to a bylo mi rečeno, že je to o tom, že jsou napřed před konkurencí, ale stejně si myslím, že je to jen reklamní tah, vem si každý si ji pamatuje, vše je o vánocích a najednou do toho velikonoce
Mě se to líbí. ![]()