Reklama - Velikonoce před Vánocemi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10937
29.11.11 15:23

Reklama- velikonoce před vánocemi

Ahojky, ted jela v televizi reklama na jednoho nejmenovaného operátora. Jde o přespívanou písničku od nightwork, hody hody doprovody.
Co na ni říkáte? Mě osobně teda vadí, těším se na vánoce a mám ráda vánoční reklamy, ale toto mi přijde protivné, možná kdyby to bylo před velikonocemi, ale teď? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
weruuunka
29.11.11 15:24

:pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: Můj názor. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
zichisek

Reklama už běží asi měsíc a mě osobně se moc líbí.Přijde mi to jako dobrý reklamní tah.Rozhodně lepší než některé stupidní reklamy, které mi vadí mnohem víc.Ale je to názor od názoru…

• Citovat
  • Upravit
12735

Já myslím, že někde psali, že to Vodafone udělal schválně jako sabotáž Vánoc. No příjde mi to praštěné, ale tu písničku mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
29.11.11 15:25

Ono reklamy jsou hlavně od toho aby zaujaly a lidem se vtiskly do paměti a tady u této to vyšlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.11.11 15:26

Mě to moc nevadí, to bude asi tím, že jsem jí viděla asi jen 2× :-). Ale celkem jí chápu. S tím operátorem jsi o krok napřed nebo jak to tam říkají, tak hold asi už mají Velikonoce, což je škoda, protože přišli o ty nejhezčí svátky v roce :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.11.11 v 15:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
29.11.11 15:26

Jako reklama se mi líbí, ale proč proboha teď před vánocemi, přitom jejich reklamy se mi líbí moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
29.11.11 15:27
EvaG píše:
Ahojky, ted jela v televizi reklama na jednoho nejmenovaného operátora. Jde o přespívanou písničku od nightwork, hody hody doprovody.
Co na ni říkáte? Mě osobně teda vadí, těším se na vánoce a mám ráda vánoční reklamy, ale toto mi přijde protivné, možná kdyby to bylo před velikonocemi, ale teď? :cert:

Reklamu neznám, na televizi se nedívám, ale vodafone má vyzdobené své krámky ve stylu velikonoc už minimálně měsíc spíš i dva. Nevadí mi to, proč taky ? Tak to přepni a máš klid ne ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
29.11.11 15:28
EvaG píše:
Jako reklama se mi líbí, ale proč proboha teď před vánocemi, přitom jejich reklamy se mi líbí moc.

Proč teď před Vánocemi ? Protože reklama značí BUĎTE TAKY O KROK NAPŘED ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
29.11.11 15:28

nám doma se písnička líbí a hezky si u ní zazpíváme :mrgreen: a to že jsou velikonoce před vánocema…podivila jsem se, ale víc to neřeším. Jsou horší reklamy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
29.11.11 15:29

mě se to naopak líbí, prostě využili recesistického přístupu Nigtworku k recesi ohledně Vánoc :palec:
celej národ šílí před svátkama a myslím si, že zvlášť u mladých to bude mít úspěch, a puberťáci a mlaďoši jsou právě v tomhle případě cílovou skupinou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
29.11.11 15:30

Před Velikonocemi budou mít Vánoce. :mrgreen: Taky nebýt toho, že manžel večer zapne telku tak bych jí neviděla, neb já na TV nekoukám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
29.11.11 15:37

Dobrá reklama to je,ale mohli to dát po Vánocích.

• Citovat
  • Upravit
1626
29.11.11 15:40

zakladatelka má ráda vánoční reklamy?? Třeba Polivku a jeho volej..volej zdarma?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
29.11.11 15:41
EvaG píše:
Jako reklama se mi líbí, ale proč proboha teď před vánocemi, přitom jejich reklamy se mi líbí moc.

Nedávno jem byla ve Vodaf. a ptala jsem se jich na to a bylo mi rečeno, že je to o tom, že jsou napřed před konkurencí, ale stejně si myslím, že je to jen reklamní tah, vem si každý si ji pamatuje, vše je o vánocích a najednou do toho velikonoce 8o :mrgreen: Mě se to líbí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí