Dnešní ráno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1332
21.11.11 09:35

Dnešní ráno

Ahoj.Musím se s váma podělit o šok z dnešního rána.Koupila jsem si blesk ,a jak je tam ta hra ,tak ji pravidelně hraji.A stírám poctivě každý den políčka ,a čekám ,že třeba se na mě usměje štěstí.Ale ten šok ,co jsem před chvilkou zažila ,ještě ted mě buší srdce.Stíráím a u výhry sto tisíc tři stejné symboly.Hledím na to jak na zjevení.No tak jsem si našla všechny čísla z předešlích vydání .Kontroluju a to jediné číslo ,které by bylo výherní je setřené ale v blesku není .Takže ,mám tam setřeném ale nestírala jsem já ,ale některé z mojich dětí si hrálo .Takže zase nic.Ale ten prvotní šok.Asi mám štěstí v lásce.No ještě ,že jsem nevolala na linku pro výherce,asi bych tam byla za blbku. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1332
21.11.11 09:36

To jen tak ,jak mě dokáží děti překvapit ,ani nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
21.11.11 09:41

:lol: dokážu si představit ten pocit! Škoda, viď? Zrovna takhle před Vánocema..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
21.11.11 09:44

Ježiš :mrgreen: :mrgreen: Tak tohle je vážně škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
21.11.11 09:44

No právě.Už jsem dumala,komu zavolám první :mrgreen: ale ještě se hraje týden.Třeba se tam to číslo ukáže.Já je přerazím ,jen co dojdou domů :mrgreen: Netušili ,co mamince způsobí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.11.11 09:45

:lol:
My jsme takto před dávnými lety „vyhráli“ auto. To tyhle hry se stíráním teprve začínali, takže jsme to vzali zkrátka jako normální los, pravidla jsme nečetli a šup, už se stíralo a hele, to bylo stejných symbolů :mrgreen:
U nás teda rozradostněný tatínek hned začal obvolávat rodinu, co vše jsme vyhráli, takže trapas jak vzducholoď :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
21.11.11 09:47

Taky dobré :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
21.11.11 09:56
Gladys píše: :lol:
U nás teda rozradostněný tatínek hned začal obvolávat rodinu, co vše jsme vyhráli, takže trapas jak vzducholoď :zed: :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
21.11.11 09:58

To je skoda. Jinak rodice naseho znameho vyhrali pred rokem ve Sportce 8 milionu, a to opravdu :dance:
Jsou to jedini lide, o kterych vim, ze skutecne vyhrali ranec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
21.11.11 10:04
sthan píše:
Ahoj.Musím se s váma podělit o šok z dnešního rána.Koupila jsem si blesk ,a jak je tam ta hra ,tak ji pravidelně hraji.A stírám poctivě každý den políčka ,a čekám ,že třeba se na mě usměje štěstí.Ale ten šok ,co jsem před chvilkou zažila ,ještě ted mě buší srdce.Stíráím a u výhry sto tisíc tři stejné symboly.Hledím na to jak na zjevení.No tak jsem si našla všechny čísla z předešlích vydání .Kontroluju a to jediné číslo ,které by bylo výherní je setřené ale v blesku není .Takže ,mám tam setřeném ale nestírala jsem já ,ale některé z mojich dětí si hrálo .Takže zase nic.Ale ten prvotní šok.Asi mám štěstí v lásce.No ještě ,že jsem nevolala na linku pro výherce,asi bych tam byla za blbku. :oops:

Takže chápu to dobře, že kdyby mláďata nesetřeli to číslo, tak bys vyhrála? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
21.11.11 10:07
nakukovatelka píše:
To je skoda. Jinak rodice naseho znameho vyhrali pred rokem ve Sportce 8 milionu, a to opravdu :dance:
Jsou to jedini lide, o kterych vim, ze skutecne vyhrali ranec.

Opravdu jo??? 8-o 8-o 8-o Tak to jsem ráda, že to vím, dycky jsem si říkala, že bych chtěla vědět, jestli někdo vyhrál kromě pár stovek nebo tisíc-taky větší obnos, pač já nic moc nehraju, nesoutěžim-jsem už takovej Nevěřící Tomáš-za vším vidím podvod :mrgreen: že bych zase trochu polechtala štěstěnu??? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
21.11.11 10:24

Nee,ono právě setřeli číslo ,navíc.Co nebylo losované a zrovna tam bylo to třetí co bych potřebovala.To by byl větší šok ,kdyby to bylo tak jak píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí