Zajímavý článek "Mimibizar"

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1666
12.10.11 12:18

Zajímavý článek

Ahoj holky, dneska jsem narazila na tento článek
http://modnipeklo.cz/…0/mimibizar/#…
No mám z něj smíšené pocity, ale je fakt, že převažuje to, že jsem se opravdu nasmála :mrgreen: Jako dort z tlačenky nebo co to je, je už fakt síla :lol: Ale třeba polívka z kečupu už je spíš pro pláč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1961
12.10.11 12:39

Jojo, dobře známé módní peklo :lol: ale z obrázků jídel mě rozbolel žlučník (to snad nejedli ani trestatnci na Sibiři ..) a u oněch „žertovných“ dortíků a panáčku jsem se musela zastydět. Slečna autorka dobře ví, do čeho rýpe :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
12.10.11 12:50

Taky mám docela smíšené pocity z toho, co tam autorka plácala.
Třeba tahle věta:
„Dnes se vydáme do samotného podhoubí, z něhož vyrůstají obří jedovaté muchomůrky nevkusu, tuposti a lhostejnosti.“
To jsem nějak nepobrala, ale řeklo to o té paní(slečně) docela dost…

Je to její názor, najde se spousta lidí, co s ní souhlasí. Já třeba souhlasím s tím, co psala o vystavování fotek nahých dětí. Naprosto. A myslím, že i tady se najde pár takových maminek, co v euforii z internetového kamarádství seznámí spoustu druhů lidí se svým soukromím. A nemusí to být vždycky fotky.

Jinak mi teda příjde její článek spíš jako pomluva? Nevím, jestli jsem to její plácání označila vhodným termínem. A to neříkám proto, že mám potřebu obhájit něčí vaření nebo trávení volného času, koníčky, záliby. (narážím na její koment ke scrapboku).
Každý jsme nějaký a každý máme „něco.“

Tím jsem chtěla jen říct, že i když třeba tohle neznám, nedělám tuhle zálibu, přece nemusím kydat hnůj na ty, které to baví…

To je prostě pro mě asi totéž, když se někdo začne navážet třeba do internetových pisálků, kteří nemají nic lepšího na práci, než lepit na internet své nesmyslné myšlenkové pochody a seznamovat s nimi všechny, kdo to přečtou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.10.11 13:19

Já mám módní peklo ráda a s autorkou snad úplně ve všem souhlasím. Do mimibazaru se teda opřela pěkně a to je dobře.

K těm rychlovkám snad nejde nic dodat. To opravdu nestojí ani za uvaření, natož za vyfocení a zveřejnění na Mimibazaru. Zdravé to není, chutné taky ne, postrádá to jakýkoliv vtip a nápad. Tak proč to posílat do světa.

Rozhodně se nejedná o nějaké „plácání“, či pouštění jedu. Všimněte si, že dotyčná velmi dobře argumetnuje a ví o čem píše (zejména o módě).

Tohle s tím také ale souvisí, je to pořádná esence nevkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
12.10.11 13:23

Holky abyste se mi tady nepohádaly :-) Dala jsem to sem hlavně z toho důvodu, abyste se pobavily jako já :mrgreen: O fotkách dětí se raději nezmiňuju, to je na jinou diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.10.11 13:28

No tak teda to jidlo co tam je, je opravdu k :poblion:
Udelalo se mi z toho spatne. Ale treba to nekomu chutna a vari to.. :nevim:

S cim ale opravdu s autorkou clanku souhlasim je vystavovani nahych fotek deti..Nejak nechapu, proc bych mela ukazovat sve nahe dite kazdemu a vystavovat jeji fotky vsude :nevim: Ale snad kazda z nas ma nejakou soudnost a i rozum :jazyk: a dela veci dle vlastniho uvazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
12.10.11 13:45

ty dorty jsou fakt pekelný, bohužel musím přiznat, že v českém porevolučním sexuálním boomu se podobný dort vyskytl i na oslavě mého otce… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.10.11 14:42

Hm. . .Už si píšu do kuchařky ty karbenátky:-D

• Citovat
  • Upravit
5799
12.10.11 16:00

stejně jako jsou stránky No kidding tak zřejmě měla autorka potřebu se opřít do maminek z MMB. Je to sepsáno a podáno tak, že snad každému udělá mdlo, tím se nezastávám kečupové polévky :poblion: ale pomlouvat vkus jiných :think: nejspíš se pasovala do role úžasné, chytré a vkusem hýřící ženy, která je víc než maminy z MMB. navíc skrýt příspěvky, které nechválí její dílo také o něčem svědčí :think: no a fotky nahých dětí je na odstřel už samo o sobě :zed: je spousta věcí, které se mi nelíbí, asi o tom napíšu deníček :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.10.11 17:40

Taky mi to přijde jako nějaká drbárna, bavit se tím, že hledám něco ke kritizování je trochu namyšlenost, když to někomu chutná at si to jí, moje výtvory taky určitě nechutnají všem i když nepoužívám kečup atd. :nevim:
No i když jako dítěti mi hrozně chutnalo chleba s hořčicí, máma mi ho nechtěla dávat, že je to hnus, ale já se ním stejně jednu dobu ládovala a žiju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laduse
13.10.11 20:07
šóšannáh píše:
stejně jako jsou stránky No kidding tak zřejmě měla autorka potřebu se opřít do maminek z MMB. Je to sepsáno a podáno tak, že snad každému udělá mdlo, tím se nezastávám kečupové polévky :poblion: ale pomlouvat vkus jiných :think: nejspíš se pasovala do role úžasné, chytré a vkusem hýřící ženy, která je víc než maminy z MMB. navíc skrýt příspěvky, které nechválí její dílo také o něčem svědčí :think: no a fotky nahých dětí je na odstřel už samo o sobě :zed: je spousta věcí, které se mi nelíbí, asi o tom napíšu deníček :roll:

nemam pocit, ze by se autorka chtela oprit do vsech maminek z mimibazaru, spis podle me vyzdvihla ty hruzy tam (cimz chci rict, ze ne vsechno tam jsou hruzy, zejo). a pochybuju, ze se chce stavet nekam vys nez jsou ty maminy z mmb.
a prispevky neskryva ona, ale system, pokud je ostatni uzivatele hodnoti jako negativni. ale muzes si je rozkliknout a precist ,))

• Citovat
  • Upravit
5799
14.10.11 12:55

no ono je mnohem jednodušší a více zábavnější někoho pomlouvat, než vyzdvihovat to dobré :think: :roll:
za info o systému děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.10.11 13:30

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

také kritika MMB ale s většinou věcí tedy souhlasím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
14.10.11 13:33
dzarunka píše:
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…také kritika MMB ale s většinou věcí tedy souhlasím :mrgreen:

Taky jsem se nasmála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
14.10.11 14:30
dzarunka píše:
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…také kritika MMB ale s většinou věcí tedy souhlasím :mrgreen:

Také jsem se pobavila …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky