Zajímavý článek "Mimibizar"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12735
14.10.11 14:40

Jasně a tak naházíme mamky z MMB do jednoho pytle. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
14.10.11 14:43

Ale to nejde brát tak vážně, je to jenom pro pobavení.To bysme se nemohli smát ani vtipům o blondýnách,policajtech atd… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
14.10.11 14:47

tak tohle už je vtipné :palec:
a o tom to je téměř ta samá věc, ale pokaždé jinak podaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.10.11 16:35
LadyRebeka píše:
Jasně a tak naházíme mamky z MMB do jednoho pytle. :roll:

já osobně jsem také na MMB a je to pro mě ponaučení jakým stylem nedávat inzeráty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.10.11 16:38

já jsem hledala pro sestřenici věci v rubrice daruji a fakt každý třetí inzerát byl za symbolickou cenu :roll: takže jsem si jeden večer dala tu práci a tyto inzeráty nabonzovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
17.10.11 08:15
dzarunka píše:
já jsem hledala pro sestřenici věci v rubrice daruji a fakt každý třetí inzerát byl za symbolickou cenu :roll: takže jsem si jeden večer dala tu práci a tyto inzeráty nabonzovala :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neni nad dobrou duši :pankac: :mrgreen:  :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
17.10.11 08:24

já mám ráda modní peklo a i když na MMB chodím pro recepty, některé shity jsou fakt husté, hlavně to že to dělají matky dětem :poblion:

A sorry, ale scrapbook a ty koláže z nich jsou z 99% šíleně nevkusné a kýčovité :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
17.10.11 13:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
17.10.11 13:36
ygreen píše:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

to je mazééééééééééc 8-o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
17.10.11 13:39

tak to je mazec a taky jeden z důvodů, proč na mimibazar už nechodím. Neházím do jednoho pytle, to ne… ale procento výskytů popisovaných osob je mi tam nadmíru nepříjemné…
Zlatý emimi :hug:

jinak ta jídla jsou k zblití, pedofilní fotky taky, snad jen ty rozcapený knihy bych třeba spočinula okem, ale domů bych ten pracholap asi nechtěla.
Ale na druhou stranu, zas občas se tam vyskytne fajn recept, tuhle tchýně přinesla sypaný koláč a recept byl - z mimibazaru…!!!
No on je v jiných verzích ještě i na kuchařských blozích, ale je fakt, že MMB je znát to, že maminky jsou silně finančně omezeny, takže podle toho vypadají i ta jídla :nevim:
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
17.10.11 14:39

Taky ty recepty nechápu… :think: ale co člověk nadělá, prostě jsou lidi, co ani nechtějí ty svoje stravovací návyky měnit… i kdyby mohli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
17.10.11 15:23

no ale tak se přiznám, abych teda nebyla moralista - též byly doby, kdy jsem omámena hrůzou každodeního mixování brambor, mrkve, masa, brambor, mrkve, masa, špenátu, brambor, rýže, mrkve masa, špenátu, petržele, masa, brambor, mrkve, mrkve a brambor, brambor a masa, petržele a masa, mrkve a brambor, mrkve, květáku, brokolici, mrkve, brambor, mrkve, špenátu, mrkve, hovězí, kuřecí, skleničku ohřát a poté vyhodit, brambor, mrkve, masa… ..... :lol: :lol: :lol: :poblion: :poblion: :poblion:

fakt v rámci nevím jakého pominutí (už si to radši nepamatuju, ale postižené maminky jistě v paměti vypátrají tu prvotní pohnutku) smažila rohlíky v trojobalu, dělal vaječný řízky, obalovala knedlíky v bramborákovým těstě a podobný čuňačiny v bláhové naději, že konečně vařím NORMÁLNÍ jídlo.
Takže… ve výsledku ty recepty chápu…
:wink:
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
17.10.11 15:25

Niki - tak s tím by mě manžel hnal 8-o :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
17.10.11 15:42
kate02 píše:
Niki - tak s tím by mě manžel hnal 8-o :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

on to nežral. Nežral to nikdo…
Snad ještě ty bramboráky s knedlema se dají v nouzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
17.10.11 19:42
NiKina píše:
kate02 píše:
Niki - tak s tím by mě manžel hnal 8-o :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
on to nežral. Nežral to nikdo…
Snad ještě ty bramboráky s knedlema se dají v nouzi…

to bych si radši dala samotný bramboráky :oops: :mrgreen:

Mě jen vždycky dostane, že někdo řekne, že „to a to jídlo“ nemá rád, ale přitom ho dělá se všema možnejma (i nemožnejma) náhražkama :roll: Takže to kolikrát s tím originálem nemá nic společnýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí