"Neškodné " závislosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5230
5.10.11 20:01

"Neškodné " závislosti

Nazdárek :mavam:
Tak mně napadlo, jestli máte někdo taky nějakou "neškodnou závislost jako já?
Já jsem zjistila, že nemůžu žít bez jeleního loje, takovýho toho obyč z lékárny, jak ho nemůžu najít, tak šílim a mažu ho koupit :lol: :pankac:
Doufám, že nejsem sama, co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17042
5.10.11 20:03

Tak já mám závislost na pletení a na krému na ruce 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
5.10.11 20:05

Na dentální nit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
5.10.11 20:08
Temaho píše:
Já jsem zjistila, že nemůžu žít bez jeleního loje, takovýho toho obyč z lékárny, jak ho nemůžu najít, tak šílim a mažu ho koupit :lol: :pankac:
Doufám, že nejsem sama, co vy?

Já mám asi podobnou závislost ale potřebuju mít po ruce jakýkoliv balzám jakmile ho nemám vyschnou my rty a začnu šílet,no je to vůbec normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.10.11 20:09

Jsem zavisla na nakupovani v DM drogerii a myslim, ze az tak neskodna neni, protoze nam dost nabourava rodinny rozpocet!!! :cert:

Na emimino musim taky kazdy den,jo a jak neperu alespon dvakrat tydne plnou pracku, tak jsem nervozni!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
5.10.11 20:12
Danny841 píše:
Temaho píše:
Já mám asi podobnou závislost ale potřebuju mít po ruce jakýkoliv balzám jakmile ho nemám vyschnou my rty a začnu šílet,no je to vůbec normální :mrgreen:

Jééé, nejsem sama :potlesk: :potlesk: :potlesk:
No já taky když je nejhůř vezmu za vděk jinym balzámem, ale ten lůj je prostě nejlepší.
Herdek kde ho teď mám? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
5.10.11 20:13
Barca12345 píše:
Jsem zavisla na nakupovani v DM drogerii a myslim, ze az tak neskodna neni, protoze nam dost nabourava rodinny rozpocet!!! :cert:Na emimino musim taky kazdy den,jo a jak neperu alespon dvakrat tydne plnou pracku, tak jsem nervozni!!! :mrgreen:

No, jo DM a emimino, to už ani nepočítám, to je extra závislost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
5.10.11 20:16

To je sranda-téma :palec: :)) Tak jelení lůj ani pomádu nepoužívám, měla jsem kdysi pocit, že čím více se mažu, tím více se mazat musím:))

Jinak závislosti chápu spíše více jako něco negativního. Zkrátka závislost na něčem ne zrovna pro mě vhodném. Dokonce i na těch závislostech, které se za začátku zdají býti neškodné, časem najdu něco škodného.

Já jsem například přestala kouřit a teď více jím, pochopitelně. Dříve jsem nejedla, protože jsem furt kouřila a tak nebyl čas jíst, dnes furt jím, tak nemám čas kouřit:))

Jinak si myslím, že se vždy jedna závislost akorát vymění za druhou závislost:)) :mrgreen:

Taky mám závislost na cvičení - každý den - ale to je spíše nutnost.

Z hmotných věcí…ještě něco vymyslím: :-D

• Citovat
  • Upravit
9649
5.10.11 20:18

Nastesti jsem prestala kourit a na mem jidelnicku se to neprojevilo!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
5.10.11 20:22
Temaho píše:
Danny841 píše:
Temaho píše:
Já mám asi podobnou závislost ale potřebuju mít po ruce jakýkoliv balzám jakmile ho nemám vyschnou my rty a začnu šílet,no je to vůbec normální :mrgreen:
Jééé, nejsem sama :potlesk: :potlesk: :potlesk:
No já taky když je nejhůř vezmu za vděk jinym balzámem, ale ten lůj je prostě nejlepší.
Herdek kde ho teď mám? :think: :lol:

jojo, tohle znám… Když se mi stávalo mimo domov, že jsem si potřebovala namazat rty a nebylo čím, šílela jsem. Výsledek je balzám na rty ve všech nejčastěji používaných kabelkách (cca 3), v tašce na kočárek, ve všech zimních bundách a kabátech (taky tak 3), na nočním stolku, v koupelně, no tak 10 pomád a balzámů mám různě postrkaných :-)
No, a o DMku ani nemluvím, už se ten název někdy doma zdráhám jen vyslovit, bo už si s tím nakupováním tam přijdu trapná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.10.11 20:26

Presne, kdyz jdu s malou ven a pritel nejde s nami protoze je v praci, nebo proste neco ma, tak odevzdavam kartu a dostavam jen kapesne!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
5.10.11 20:27
hamika píše:No, a o DMku ani nemluvím, už se ten název někdy doma zdráhám jen vyslovit, bo už si s tím nakupováním tam přijdu trapná :dance:

Já mám hlavně pocit, ž už mě tam musej znát :oops: Jsem s tim kočárem děsně nenápadná, když tam lezu skoro obden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.10.11 20:28
Temaho píše:
hamika píše:No, a o DMku ani nemluvím, už se ten název někdy doma zdráhám jen vyslovit, bo už si s tím nakupováním tam přijdu trapná :dance:
Já mám hlavně pocit, ž už mě tam musej znát :oops: Jsem s tim kočárem děsně nenápadná, když tam lezu skoro obden :roll:

Radsi chpodim ve dvou mestech! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
5.10.11 20:32

Na hřebenu.Běda jak ho nemůžu najít a po 250. za den se učesat, to jsem vzteklá jak amina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
5.10.11 20:34

Pridavam se k zavislackam na DMku :-) Diky holky, jsem rada, ze nejsem sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí