Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nazdárek ![]()
Tak mně napadlo, jestli máte někdo taky nějakou "neškodnou závislost jako já?
Já jsem zjistila, že nemůžu žít bez jeleního loje, takovýho toho obyč z lékárny, jak ho nemůžu najít, tak šílim a mažu ho koupit
![]()
Doufám, že nejsem sama, co vy?
Temaho píše:
Nazdárek
Já jsem zjistila, že nemůžu žít bez jeleního loje, takovýho toho obyč z lékárny, jak ho nemůžu najít, tak šílim a mažu ho koupit![]()
Já mám asi podobnou závislost ale potřebuju mít po ruce jakýkoliv balzám jakmile ho nemám vyschnou my rty a začnu šílet,no je to vůbec normální ![]()
Jsem zavisla na nakupovani v DM drogerii a myslim, ze az tak neskodna neni, protoze nam dost nabourava rodinny rozpocet!!! ![]()
Na emimino musim taky kazdy den,jo a jak neperu alespon dvakrat tydne plnou pracku, tak jsem nervozni!!! ![]()
Danny841 píše:Temaho píše:Já mám asi podobnou závislost ale potřebuju mít po ruce jakýkoliv balzám jakmile ho nemám vyschnou my rty a začnu šílet,no je to vůbec normální
Nazdárek
Já jsem zjistila, že nemůžu žít bez jeleního loje, takovýho toho obyč z lékárny, jak ho nemůžu najít, tak šílim a mažu ho koupit![]()
Jééé, nejsem sama
![]()
No já taky když je nejhůř vezmu za vděk jinym balzámem, ale ten lůj je prostě nejlepší.
Herdek kde ho teď mám?
![]()
Barca12345 píše:
Jsem zavisla na nakupovani v DM drogerii a myslim, ze az tak neskodna neni, protoze nam dost nabourava rodinny rozpocet!!!Na emimino musim taky kazdy den,jo a jak neperu alespon dvakrat tydne plnou pracku, tak jsem nervozni!!!
No, jo DM a emimino, to už ani nepočítám, to je extra závislost ![]()
To je sranda-téma
Tak jelení lůj ani pomádu nepoužívám, měla jsem kdysi pocit, že čím více se mažu, tím více se mazat musím:))
Jinak závislosti chápu spíše více jako něco negativního. Zkrátka závislost na něčem ne zrovna pro mě vhodném. Dokonce i na těch závislostech, které se za začátku zdají býti neškodné, časem najdu něco škodného.
Já jsem například přestala kouřit a teď více jím, pochopitelně. Dříve jsem nejedla, protože jsem furt kouřila a tak nebyl čas jíst, dnes furt jím, tak nemám čas kouřit:))
Jinak si myslím, že se vždy jedna závislost akorát vymění za druhou závislost:)) ![]()
Taky mám závislost na cvičení - každý den - ale to je spíše nutnost.
Z hmotných věcí…ještě něco vymyslím: ![]()
Nastesti jsem prestala kourit a na mem jidelnicku se to neprojevilo!!! ![]()
Temaho píše:Danny841 píše:Jééé, nejsem samaTemaho píše:Já mám asi podobnou závislost ale potřebuju mít po ruce jakýkoliv balzám jakmile ho nemám vyschnou my rty a začnu šílet,no je to vůbec normální
Nazdárek
Doufám, že nejsem sama, co vy?![]()
![]()
No já taky když je nejhůř vezmu za vděk jinym balzámem, ale ten lůj je prostě nejlepší.
Herdek kde ho teď mám?![]()
jojo, tohle znám… Když se mi stávalo mimo domov, že jsem si potřebovala namazat rty a nebylo čím, šílela jsem. Výsledek je balzám na rty ve všech nejčastěji používaných kabelkách (cca 3), v tašce na kočárek, ve všech zimních bundách a kabátech (taky tak 3), na nočním stolku, v koupelně, no tak 10 pomád a balzámů mám různě postrkaných ![]()
No, a o DMku ani nemluvím, už se ten název někdy doma zdráhám jen vyslovit, bo už si s tím nakupováním tam přijdu trapná ![]()
Presne, kdyz jdu s malou ven a pritel nejde s nami protoze je v praci, nebo proste neco ma, tak odevzdavam kartu a dostavam jen kapesne!!! ![]()
hamika píše:No, a o DMku ani nemluvím, už se ten název někdy doma zdráhám jen vyslovit, bo už si s tím nakupováním tam přijdu trapná
Já mám hlavně pocit, ž už mě tam musej znát
Jsem s tim kočárem děsně nenápadná, když tam lezu skoro obden ![]()
Temaho píše:hamika píše:No, a o DMku ani nemluvím, už se ten název někdy doma zdráhám jen vyslovit, bo už si s tím nakupováním tam přijdu trapnáJá mám hlavně pocit, ž už mě tam musej znátJsem s tim kočárem děsně nenápadná, když tam lezu skoro obden
Radsi chpodim ve dvou mestech! ![]()
Na hřebenu.Běda jak ho nemůžu najít a po 250. za den se učesat, to jsem vzteklá jak amina.
Pridavam se k zavislackam na DMku
Diky holky, jsem rada, ze nejsem sama ![]()