Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Barca12345 píše:
Presne, kdyz jdu s malou ven a pritel nejde s nami protoze je v praci, nebo proste neco ma, tak odevzdavam kartu a dostavam jen kapesne!!!
jé, to je dobrý
Ještěže na tohle řešení zatím manžel nepřišel, asi bych s kapesným dopadla stejně ![]()
Temaho píše:hamika píše:No, a o DMku ani nemluvím, už se ten název někdy doma zdráhám jen vyslovit, bo už si s tím nakupováním tam přijdu trapnáJá mám hlavně pocit, ž už mě tam musej znátJsem s tim kočárem děsně nenápadná, když tam lezu skoro obden
hamika píše:Temaho píše:jojo, tohle znám… Když se mi stávalo mimo domov, že jsem si potřebovala namazat rty a nebylo čím, šílela jsem. Výsledek je balzám na rty ve všech nejčastěji používaných kabelkách (cca 3), v tašce na kočárek, ve všech zimních bundách a kabátech (taky tak 3), na nočním stolku, v koupelně, no tak 10 pomád a balzámů mám různě postrkanýchDanny841 píše:Jééé, nejsem samaTemaho píše:Já mám asi podobnou závislost ale potřebuju mít po ruce jakýkoliv balzám jakmile ho nemám vyschnou my rty a začnu šílet,no je to vůbec normální
Nazdárek
Tak mně napadlo, jestli máte někdo taky nějakou "neškodnou závislost jako já?
Já jsem zjistila, že nemůžu žít bez jeleního loje, takovýho toho obyč z lékárny, jak ho nemůžu najít, tak šílim a mažu ho koupit![]()
Doufám, že nejsem sama, co vy?![]()
![]()
No já taky když je nejhůř vezmu za vděk jinym balzámem, ale ten lůj je prostě nejlepší.
Herdek kde ho teď mám?![]()
No, a o DMku ani nemluvím, už se ten název někdy doma zdráhám jen vyslovit, bo už si s tím nakupováním tam přijdu trapná
HIHI taky to mám všude nastrkané
Akorát nevím jak se té závislosti zbavit,doma to ještě jde,ale venku se to nedá vydržet mě ty rty normálně bolí no jestli máte někdo nějaký návod jak se to odnaučit tak prosím o radu ![]()
já mám závislost na zvýkačkách krom nočního spánku ji mám v puse pořád
jj i při jídle, mluvení…Už na střední škole mi to měli profesorky za zlé, ale já si nějak neumím pomoct
![]()
Ja jsem zavisla na nakupovani cisticich prostredku,kdyz mi dojde savo mam depku ![]()
hlásím se k závislackam na pomadach.jsou všude. I kamarádi si už dávno zvykli, že stále natiram…
Tak já se přidávám k závislosti na DM.Už jsem se bála,že jsem asi divná.To mám radost,že nejsem až takový blázen,že nás je víc!!!
![]()
Jinak si ulítávám na pracích prostředcích,mám doma pěknou sbírku.A taky pořád peru.
babababa píše:
Tak já se přidávám k závislosti na DM.Už jsem se bála,že jsem asi divná.To mám radost,že nejsem až takový blázen,že nás je víc!!!![]()
![]()
Jinak si ulítávám na pracích prostředcích,mám doma pěknou sbírku.A taky pořád peru.
Jooo, musim vsechno vyzkouset, nevo prasky, kapsle, tablety, pridavky…
![]()
tak já tak klasicky na čokoládě.. též jak tu byl zmíněn krém na ruce a vitamínech na pleť, jsem hotovej feťák… no a něco méně přízemního.. kniha.. bez té nejdu pomalu ani vynést odpadky ![]()
to ja mam zavislost na emiminu a na MMB, postacky uz ze me sili ![]()
drogerie mam taky rada, ale holky, co v DMku obden nakupujete? ![]()
eMaminka píše:
tak já tak klasicky na čokoládě.. též jak tu byl zmíněn krém na ruce a vitamínech na pleť, jsem hotovej feťák… no a něco méně přízemního.. kniha.. bez té nejdu pomalu ani vynést odpadky
Miluju knihy!!!! Nicmene ma devitimesicni dcerka to jaksi nechape a odmita tolerovat… ![]()
ebirka píše:
to ja mam zavislost na emiminu a na MMB, postacky uz ze me sili
drogerie mam taky rada, ale holky, co v DMku obden nakupujete?
No, nekdy se tam jen projdu, a to jako beze srandy!!! ![]()
A jdu tam pro kazdou pitomost, treba jsem na velkem nakupu v Tesku, ale pro prikrm, presnidavku, susenky, ubrousky, rasenku, rexonu, to proste jdu tam zvlast! ![]()
Barca12345 píše:ebirka píše:No, nekdy se tam jen projdu, a to jako beze srandy!!!
to ja mam zavislost na emiminu a na MMB, postacky uz ze me sili
drogerie mam taky rada, ale holky, co v DMku obden nakupujete?
A jdu tam pro kazdou pitomost, treba jsem na velkem nakupu v Tesku, ale pro prikrm, presnidavku, susenky, ubrousky, rasenku, rexonu, to proste jdu tam zvlast!
no, je fakt, ze kdyz jsem bydlela v Hloubetine a mela dvacet kroku od baraku DMko a Rossmanna, byla jsem tam taky temer denne a to jen na kukacku
.
Nebo si musim koupit alespon neco… aviril olej, vzorek jejich samponu, masovou kapsicku pro psa…
![]()
Barca12345 píše:eMaminka píše:Miluju knihy!!!! Nicmene ma devitimesicni dcerka to jaksi nechape a odmita tolerovat…
tak já tak klasicky na čokoládě.. též jak tu byl zmíněn krém na ruce a vitamínech na pleť, jsem hotovej feťák… no a něco méně přízemního.. kniha.. bez té nejdu pomalu ani vynést odpadky
to si vůbec neber.. já když měla děti do roka tak sem přečetla 10 stran a pak to vzdala páč sem každou stranu četla 10* a stejně jsem věděla prd co tam je… ![]()
No tak já jelelní lůj ne, ale balzámů na rty mám asi milion nejradši mám blistex. Někdy se pak divím, že se mi najednou v kapse nakupilo pět balzámů naráz.
A do DMka moc nemůžu, protože syn tam vždycky začne strašně řvát, asi se mu tam nelíbí - chlap no, takže jedině sama a to je málokdy.
No a jinak je těch závislotí hodně a mění se to i obdobím, některé časem zaniknou a vytvoří se nové.