Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Danny841 píše:
HIHI taky to mám všude nastrkanéAkorát nevím jak se té závislosti zbavit,doma to ještě jde,ale venku se to nedá vydržet mě ty rty normálně bolí no jestli máte někdo nějaký návod jak se to odnaučit tak prosím o radu
jo, tak k této prosbě se teda taky přidávám. Ale asi to bude těžký, protože mě ty rty venku taky právě až bolí, proto jsem se po pomádách vždycky venku sháněla. A nesnáším třeba topení v autě puštěné víc jak na polovinu. Ten suchý vzduch je šílený a já do 5ti minut mažu
![]()
Taky se přidávám k tomu balzámu na rty, musím se pořád mazat
, někdy mám v kabelce i tři
.
jak nejsem třikrát do měsíce v knihovně, tak jsem nemocná ![]()
musím měnit nejlíp každý den houbičku na nádobí a nejlíp obden utěrky a ručníky (a prát je na devadesátpět) ![]()
každý den dvě kávy s mlékem
Přesnídávky, UM,čaje pro malýho, plíny, ubrousky, čistící prostředky, prostě veškerou drogerii, i když to můžu koupit jinde, tak si to nechám až na DM, abych tam mohla jít ![]()
Ale je fakt, že nadám dopustit na tu jejich značku ![]()
Tak já na MMB a na emimino-furt něco pročítám,nakupuju,prodávám.
Přítel už je ze mě na nervy-říká mi závisláku ![]()
andrys23 píše:
Přítel už je ze mě na nervy-říká mi závisláku
Tak ja svou zavislost na pocitaci uspesne tajim…
Jeste potom brblam, ze jako proc kdyz prijde z prace tak musi sednout na pocitac
![]()
Barca12345 píše:andrys23 píše:Tak ja svou zavislost na pocitaci uspesne tajim…
Přítel už je ze mě na nervy-říká mi závislákuJeste potom brblam, ze jako proc kdyz prijde z prace tak musi sednout na pocitac
![]()
![]()
![]()
Jo, tak to mně se to tajit nedaří, hlavně, když mu každou chvíli zoufale volám proč nám zase nefunguje internet, nebo proč mi nejde zapnout počítač ![]()
Jednou jsem takhle volala už v pokročilém stádiu těhotenství a trochu jsem ho vyděsila
![]()
Ujíždim na černém čaji.. když si nedám denně pár hrníčků, tak to prostě stojí za prd. Miluju tu chuť. A taky se hlásím k závislosti na jelením loji. Naštěstí se maže i muž, takže když ho náhodou nemám já, má ho on a když ho nemá on, mám ho já
jsme jak dva feťáci co si navzájem půjčují jehlu ![]()
Asi tam ale nějaká závislost je ![]()
Ráno se probudim sotva koukam a už zapínám noťase.
ja mam teda strasnou zavislost na mobilu, nosim si ho i do koupelny kdyz se jdu sprchovat a pokud ho nemam tak se vracim a hned rano kdyz otevru oci tak na nej koukam.
jako bez mobilu nedokazu fakt ani do sprchy
Lilišák píše:
ja mam teda strasnou zavislost na mobilu, nosim si ho i do koupelny kdyz se jdu sprchovat a pokud ho nemam tak se vracim a hned rano kdyz otevru oci tak na nej koukam.jako bez mobilu nedokazu fakt ani do sprchy
Ty jo, tak od ty doby co mam malou jsem na mobilu tezko k zastizeni. Porad vyply zvuk, protoze mala spi, jak uz ted za ni zacinam litat z pokoje do pokoje, tak mobil fakt neprenasim a nakonec mi ho ta potvurka stejne nekam zalozi… ![]()
Mobil mám taky jak říká přítel na okrasu ![]()
Neustále v kabelce nebo vyplý zvuk,takže se mi nikdo nemůže dovolat ![]()
Tak to je dobrý, já osobně nakupování přímo nesnáším, kdybych nemusela (a neumřela bych hlady
a nemusela chodit oblečená:)) vůbec nenakupuji
Taky skoro nic nemám:) Je tady ještě někdo takový ![]()
Tak hlasim, ze jsem dnes opet byla v DM…
jsem na facku, fakt!!!!
Mimochodem, jednou mi sestra vykládala, že si na noc maže rty medem, jen tak mírně přejede, pak se jí prý tak nevysušují (hlavně v zimě:))