"Neškodné " závislosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5320
5.10.11 22:55
Danny841 píše:
HIHI taky to mám všude nastrkané :mrgreen: Akorát nevím jak se té závislosti zbavit,doma to ještě jde,ale venku se to nedá vydržet mě ty rty normálně bolí no jestli máte někdo nějaký návod jak se to odnaučit tak prosím o radu :-D

jo, tak k této prosbě se teda taky přidávám. Ale asi to bude těžký, protože mě ty rty venku taky právě až bolí, proto jsem se po pomádách vždycky venku sháněla. A nesnáším třeba topení v autě puštěné víc jak na polovinu. Ten suchý vzduch je šílený a já do 5ti minut mažu :oops: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.10.11 23:25

Taky se přidávám k tomu balzámu na rty, musím se pořád mazat :lol: , někdy mám v kabelce i tři :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
6.10.11 00:20

jak nejsem třikrát do měsíce v knihovně, tak jsem nemocná :oops:

musím měnit nejlíp každý den houbičku na nádobí a nejlíp obden utěrky a ručníky (a prát je na devadesátpět) :oops:

každý den dvě kávy s mlékem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
6.10.11 09:41

Přesnídávky, UM,čaje pro malýho, plíny, ubrousky, čistící prostředky, prostě veškerou drogerii, i když to můžu koupit jinde, tak si to nechám až na DM, abych tam mohla jít :oops:
Ale je fakt, že nadám dopustit na tu jejich značku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
6.10.11 10:37

Tak já na MMB a na emimino-furt něco pročítám,nakupuju,prodávám.
Přítel už je ze mě na nervy-říká mi závisláku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.10.11 10:40
andrys23 píše:
Přítel už je ze mě na nervy-říká mi závisláku :roll:

Tak ja svou zavislost na pocitaci uspesne tajim… :mrgreen: Jeste potom brblam, ze jako proc kdyz prijde z prace tak musi sednout na pocitac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
6.10.11 10:42
Barca12345 píše:
andrys23 píše:
Přítel už je ze mě na nervy-říká mi závisláku :roll:
Tak ja svou zavislost na pocitaci uspesne tajim… :mrgreen: Jeste potom brblam, ze jako proc kdyz prijde z prace tak musi sednout na pocitac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo, tak to mně se to tajit nedaří, hlavně, když mu každou chvíli zoufale volám proč nám zase nefunguje internet, nebo proč mi nejde zapnout počítač :lol:
Jednou jsem takhle volala už v pokročilém stádiu těhotenství a trochu jsem ho vyděsila :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
6.10.11 10:44

Ujíždim na černém čaji.. když si nedám denně pár hrníčků, tak to prostě stojí za prd. Miluju tu chuť. A taky se hlásím k závislosti na jelením loji. Naštěstí se maže i muž, takže když ho náhodou nemám já, má ho on a když ho nemá on, mám ho já :mrgreen: jsme jak dva feťáci co si navzájem půjčují jehlu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
6.10.11 10:46

Asi tam ale nějaká závislost je :mrgreen:
Ráno se probudim sotva koukam a už zapínám noťase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
6.10.11 15:31

ja mam teda strasnou zavislost na mobilu, nosim si ho i do koupelny kdyz se jdu sprchovat a pokud ho nemam tak se vracim a hned rano kdyz otevru oci tak na nej koukam. :roll: jako bez mobilu nedokazu fakt ani do sprchy

• Citovat
  • Upravit
9649
6.10.11 15:59
Lilišák píše:
ja mam teda strasnou zavislost na mobilu, nosim si ho i do koupelny kdyz se jdu sprchovat a pokud ho nemam tak se vracim a hned rano kdyz otevru oci tak na nej koukam. :roll: jako bez mobilu nedokazu fakt ani do sprchy

Ty jo, tak od ty doby co mam malou jsem na mobilu tezko k zastizeni. Porad vyply zvuk, protoze mala spi, jak uz ted za ni zacinam litat z pokoje do pokoje, tak mobil fakt neprenasim a nakonec mi ho ta potvurka stejne nekam zalozi… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
6.10.11 16:13

Mobil mám taky jak říká přítel na okrasu :mrgreen:
Neustále v kabelce nebo vyplý zvuk,takže se mi nikdo nemůže dovolat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
6.10.11 20:14

Tak to je dobrý, já osobně nakupování přímo nesnáším, kdybych nemusela (a neumřela bych hlady
a nemusela chodit oblečená:)) vůbec nenakupuji :lol: Taky skoro nic nemám:) Je tady ještě někdo takový :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9649
6.10.11 20:18

Tak hlasim, ze jsem dnes opet byla v DM… :cert: :cert: :cert: jsem na facku, fakt!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
6.10.11 20:21

Mimochodem, jednou mi sestra vykládala, že si na noc maže rty medem, jen tak mírně přejede, pak se jí prý tak nevysušují (hlavně v zimě:))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak