Citoslovce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5230
3.10.11 16:45

Citoslovce

Ahojky :mavam:
Další téma pro pobavení.
Přemýšlely jste někdy kolik „normálních“ slov nahradíte citoslovci ve spojitosti s dětmi?
Jako např.: Půjdeme pápá, dělat cák, cák, uděláme míchy, míchy…
Jaké citoslovce používáte vy? Hlavně ty legrační :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2891
3.10.11 17:48

teda ikdy mě to nenapadlo, ale když na to přišla řeč, tak když jdeme na plavání nebo do vany, tak říkám: jdeme dělat cáky cáky
nebo, když si hraje na zemi a bouchá ručičkou, tak říkám: děláš bum bum?
jinak mě nic moc nenapadá :nevim: ový věci jako pápá ještě nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
3.10.11 18:32
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
360
3.10.11 19:41

AHOJ, my delame taky bum bum do stolu, kdyz se prituli tak mazli mazli nebo tuli tuli a kdyz jdeme koupat tak zblunky zblunky :o))) zatim jsme maly tak toho vic neni… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
3.10.11 20:40

Snažím se s dětma mluvit „normálně“. Naše Mája kupodivu reaguje spíš na „sedni“ než na „hačí“ 8-o :pankac:
Tuhle jsem šla do kolen ze sousedky, která se mi naklonila nad kočár a přeněžněle vrkala: „Kuki kuki.“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
3.10.11 21:07

tak kromě cáky cáky a možná nějakýho bum nepoužívám nic. Osobně ani moc nechápu takový ty tramvajky, sloníčky, človíčci bydlí v baráčku.. Pak dítě ještě v první třídě mluví jak hotentot :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
3.10.11 21:36
Ywett píše:
Snažím se s dětma mluvit „normálně“. Naše Mája kupodivu reaguje spíš na „sedni“ než na „hačí“ 8-o :pankac:
Tuhle jsem šla do kolen ze sousedky, která se mi naklonila nad kočár a přeněžněle vrkala: „Kuki kuki.“ :think:

:mrgreen: :roll: naše sousedka říká naší Ami, že má krásný očička, jako nebíčko a další takový přeslazený řeči..Achjooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
4.10.11 07:46

no tak to moje tchýně je to samý, vždycky nemůžu z toho, když tam přijdem a ona hned: kuší kuší kulíšky! to je moc i na mě. Ještě ke všemu, když hodí takovej škleb, že to vyzní spíš jako „kilíšky“ než „kulíšky“ komolení slov a šišlání teda taky nesáším. Ale cáky cáky nebo bum bum není šišlání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
4.10.11 08:55

No, myslela jsem to trochu jinak, asi jsem se špatně vyjádřila :think: Spíš jsem si uvědomila jakou blbost jsem kolikrát schopná vymyslet jenom abych malýho zaujala a zajímalo jestli to máte taky podobně :nevim: Samozřejmně na něj nešišlám, to nesnášim, ale jako magor občas mluvim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí