Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,
inspirovala jsem se vedle ve vtipech od PitbulLenky, která tam vložila fajn hádanku
, hrozně mě tyhle různé kvízy a hádanky baví.. neznáte náhodou některá ještě něco?
Já zkoušela hledat na netu, ale nic moc jsem nenašla
.
Jestli se tu najde nějaká spřízněná duše, tak sem něco šoupněte..
![]()
3 kluci se chteji v hotelu jeden pokoj na jednu noc ktery stoji 30 korun. kluci se chteji slozit a tak da kazdy po 10 korun.po te co se ubytuji zjisti recepsni ze pokoj stoji jen 25 korun,posle tedy zbylych 5 po poslickovi…ten nevi jak 5 korun rozdelit na 3 dily tak da kazdemu po 1 korune a zbyle 2 si necha…to znamena ze kazdy kluk vlastne zaplatil 9 korun…a ted pozor… 9 korun krat 3 je 27 + poslicek si nechal 2 kc se rovna 29…kde lita ta koruna???
![]()
To je dobrý
Musím říct, že na chvíli mě to zblblo a musela jsem si napsat tok peněz, než jsem na to přišla
![]()
Dobrýýý!
Přišla jsem na to, ale radši nepíšu, ať se potrápí další ![]()
Víc takových hádanek!
Na dovolené v Americe si rodina zašla do obchodu. Prohlédla si nabídku a zjistila, že zde chybí cena Fanty. Kolik byste řekli, že stojí láhev Fanty?
Sweets $2,20
Whiskey $2,70
Hamburger $3,30
Tea $1,30
Fanta $ ?
Součty návštěvníku, kteří navštívili v jeden den internetové stránky mají logickou souvislost. Jaký počet návštěvníku tedy navštívil stránky www.nevimkolik.cz?
www.prvnistranka.de - 506 přístupů
www.strankydve.com - 1605 přístupů
www.treti-str.org - 1 přístupů
www.nevimkolik.cz - ? přístupů
Nápověda: Vlastníkem této domény byl Říman.
59 tam nepatří:-)) a ted mě řekněte kde lítá ta blbá koruna!!:-D
megham33 píše:
59 tam nepatří:-)) a ted mě řekněte kde lítá ta blbá koruna!!:-D
Je to stejný jako s prstama 10,9,8,7,6 a 5 je 11. ![]()
Byl král a měl tři syny. Král už byl starý a nemohl se rozhodnout, který ze synů zdědí trůn, jelikož měl všechny stejně rád. Svolal si je tedy jednou k sobě a pravil : " Jsem už stár, je načase rozhodnout kdo bude panovat dál. Jelikož Vás mám stejně rád, budete mít všichni stejnou šanci. Brzy ráno za svítání nasedněte na své koně, čí kůň bude v cíli jako první ten zdědí trůn." a tak se taky stalo, ráno nasedli princové na své koně a jeli co nejrychleji mohli.(Každý chtěl totiž získat trůn) Cesta byla příliš dlouhá, tak zastavili aby se napili vody. Když stáli, přistoupila k nim stařenka - babka kořenářka, která se tam z čista jasna objevila. Každému z nich něco pošeptala. Po té princové nasedli na koně a jeli co nejpomaleji mohli. Co jim pošeptala ?? ![]()
megham33 píše:
Jsem asi magor,ale nevím:-) není s čím se asi chválit:-(
Chvíli přemýšlej, potom zkusím dát nápovědu zvýrazněním několika slov
(pokud to teda byla reakce na krále a tři syny
)
Kallkapa píše:megham33 píše:Chvíli přemýšlej, potom zkusím dát nápovědu zvýrazněním několika slov
Jsem asi magor,ale nevím:-) není s čím se asi chválit:-((pokud to teda byla reakce na krále a tři syny
)
Já už vím. Zkusím se optat v SZ jestli jsem se trefila.
kallkapa Já to asi vim
To je ale hodně dobrý, člověk to musí číst poctivě ![]()