Kvízy, IQ testy, složitější hádanky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72
11.6.15 02:14

@chocholka @MillaJ highfive :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
11.6.15 02:15

Které číslo následuje v řadě?

11 13 17 25 32 _

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zakousek
9.9.15 13:22

Zasekla jsem se tam a nevim jak dal, treba tady najdu spriznenou dusi…

• Citovat
  • Upravit
360
9.9.15 15:19

@zakousek A kde ses zasekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zakousek
9.9.15 15:21

V nekterych levelech adventurky a jine ukoly a rada bych sis nekym vymenovala nejaka nakopnuti a zkusenosti, nekdy vse hned nedocvakne…

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
14.3.17 19:31

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte o nějakých Iq testech ZDARMA i s hodnocením na internetu, kde se nemusejí posílat zpoplatněné sms k vyhodnocení testu? Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
6672
14.3.17 19:56

@Andrejka81

Vím, že tohle je něco jiného, než co hledáš, ale hned jsem si na to vzpomněla:
 http://www.udelejsitestiq.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
15.3.17 13:37
@klamonožka píše:
@Andrejka81Vím, že tohle je něco jiného, než co hledáš, ale hned jsem si na to vzpomněla:
http://www.udelejsitestiq.cz/

Nejde mi to bohužel otevřít. A víš ještě nějakou jinou stránku na test iq zdarma?

• Citovat
  • Upravit
6672
15.3.17 17:29

@Andrejka81 Musíš povolit plugin na Flash Player, mně to taky nejdřív nešlo spustit (mám prohlížeč Chrome).
Ale jak jsem psala, není to asi to, co hledáš (ale iq test zdarma to je). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
15.3.17 19:41

@klamonožka
hledám iq testy zdarma, abych se procvičila, ten flash player musím asi stáhnout z internetu, že? Děkuji moc, přes tyto počítačové věci jsem úplný antitalent.

• Citovat
  • Upravit
6672
16.3.17 13:29

@Andrejka81 Co máš za prohlížeč? Jestli Chrome, tak by mělo stačit v pravém horním rohu, na konci adresního řádku (tam, jak máš napsanou adresu, kde zrovna jsi), kliknout pravým tlačítkem na ikonku „puclíku“ a zmáčknout „Tentokrát na stránce povolit pluginy“. Pokud to nezabere (nebo tam tu ikonku nemáš), tak kliknout na obrázek s bílým „f“ na červeném poli (Get Adobe Flash Player) a pak dát „Povolit“.

Ale jestli ti to nepůjde, tak se na to vykašli - není to úplně to, co hledáš. Je to IQ test zdarma, ale s takovou neobvyklou pointou, a navíc hrozně pěkně graficky udělaný. Ale nechci tu prozrazovat pointu, protože pak už to není ono ;)

Jen jsem si na něj vzpomněla, když jsi tu psala o nějaké IQ testy zdarma.

Myslím si, že ten Flash Player mít stažený budeš, protože jinak by ti nefungovala skoro žádná videa na internetu (třeba Stream. cz, DVTV, videa od Seznamu…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
16.3.17 21:36

@klamonožka
Děkuji moc, no mne ty videa fungují, takže ten Flash Player asi mám. No škoda, že se mi to stále nedaří otevřít. Prosím Tě, kdybys věděla ještě o jiné stránce, kde jsou Iq testíky zdarma bez té smsky, co stojí 90,–Kč, budu moc ráda za typ. Měj se hezky, zatím :-)

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
16.3.17 21:43

@klamonožka
Mám i ten Chrome prohlížeč a píše mi to, že ten Plugin adobe flash player potřebuje povolení ke spuštění. A to fakt nevím, jak docílit, ale děkuji ještě jednou za radu :-)-

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
25.3.17 12:02

@klamonožka
Ahoj, tak se mi to podařilo otevřít, ale bohužel ve výsledku to hodnocení neukázalo. Jen tam bylo něco o amnesty international.

• Citovat
  • Upravit
108
2.6.17 08:56

Když mi bylo 10 můj bratr byl o půlku mladší, teď je mi 80, kolik je mému bratrovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí