Kvízy, IQ testy, složitější hádanky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pjajaj
22.9.11 21:36
Fiducia píše:
vymenim tabletky za krale :mrgreen: :pankac: :pankac:
:palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
23847

Kall a emocuc, vy to asi každá znáte jinak, ne? Kall píše, že trůn dostane ten, co bude v cíli první a Emocuc to asi zná, že trůn dostane ten, kdo dojede poslední. Je to tak?

Příspěvek upraven 22.09.11 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
Lenule27 píše:
strace píše:
Iduska píše:
crazzi píše:
Ohledně těch prášků, co kdyby si vzal od každého půlku?
správně
jak snadné :zed: :zed:
toto je co? v tom se skrývá nějaká odpověď? :think: :think: Už mi snad hrabe :roll: :mrgreen:

Označ si celý text a bude ti to jasné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

Hahá, tabletky už vím, vyměním za fantu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
22.9.11 21:37

Nooo, já myslím, že smysl by to mít mohlo až do konce, ne? :hug: :hug: :hug: :srdce: :palec: Ale čert to vem…

Mmch, díky za řešení s práškama, to je geniální!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Prášky jsou super!! :palec: :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1297
22.9.11 21:37
Lenule27 píše:
strace píše:
Iduska píše:
crazzi píše:
správně
toto je co? v tom se skrývá nějaká odpověď? :think: :think: Už mi snad hrabe :roll: :mrgreen:

Jojo, je tam odpověď, ale napsaná bíle na bílém pozadí, ať zbytečně nenapovídám nikomu kdo chce přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
22.9.11 21:38
megham33 píše:
Král ze synama mi byl vysvětlem přez SZ,ale já to stejnak nechápu,takže se za sebe stydím,fuj ostudo.

taky jsem to nepobrala :oops: teda, chapu pointu, ale co ziskaji vymenou koni, kdyz ty jsou vsichni stejne ustvani? prosim o vysvetleni :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
22.9.11 21:38

Kallkapo už to chápu.Jejda,já jsem blb:-)

• Citovat
  • Upravit
1212
22.9.11 21:40
Lenule27 píše:
strace píše:
Iduska píše:
crazzi píše:
správně

crazzi nám tu všem práskla výsledek :mrgreen:
jestli chceš vědět řešení, označ si její odpověď - celý řádek

edit: jste nějaký rychlý všichni 8-o

Příspěvek upraven 22.09.11 v 21:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.9.11 21:41
Fiducia píše:
megham33 píše:
Král ze synama mi byl vysvětlem přez SZ,ale já to stejnak nechápu,takže se za sebe stydím,fuj ostudo.
taky jsem to nepobrala :oops: teda, chapu pointu, ale co ziskaji vymenou koni, kdyz ty jsou vsichni stejne ustvani? prosim o vysvetleni :huban:

Vysvětlení jsem napsala už výše.
Spočívá to v tom, že jim král řekl, že ČÍ KŮŇ bude v cíli jako první, ten získá trůn. Čili tím, že si vymění koně, budou sedět na jiném koni než na svém. Proto pojedou co nejpomaleji, aby tam byl jejich kůň dříve a tím získali trůn :kytka: Stačí takhle ?

Gina ano známe to naopak a nemůžem se dohodnout co dává větší smysl. Uzavřela bych to tím, že smysl má obojo dvojo, když si nad tím někdo potrápí mozeček a o to jde.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
22.9.11 21:42
Iduska píše:
Lenule27 píše:
strace píše:
Iduska píše:
crazzi píše:
správně
Označ si celý text a bude ti to jasné :)

tak teď se stydím až na prdeli 8-) Taky dobrý :palec:

A jak teda ta Fanta? ví někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
Gina108 píše:
Kall a emocuc, vy to asi každá znáte jinak, ne? Kall píše, že trůn dostane ten, co bude v cíli první a Emocuc to asi zná, že trůn dostane ten, kdo dojede poslední. Je to tak?Příspěvek upraven 22.09.11 v 21:37

jojo :palec: :palec:

znám to takhle:

Šejk měl dva syny. Na smrtelné posteli jim pověděl, že dědictví získá ten z nich, jehož velbloud dojede do určeného města z oněch dvou velbloudů jako druhý. A tak se synové vydali z rodné oázy na cestu do města. Po třech dnech pomalého poflakování potkali na cestě moudrého starce. Když mu vylíčili své trápení, něco jim poradil. Oba okamžitě vyskočili na velbloudy a uháněli k městu. Co jim stařec poradil?

• Citovat
  • Upravit
35418
crazzi píše:
Lenule27 píše:
strace píše:
Iduska píše:
crazzi píše:
správně
Jojo, je tam odpověď, ale napsaná bíle na bílém pozadí, ať zbytečně nenapovídám nikomu kdo chce přemýšlet.

ovsem to je genialni :potlesk: dalsi kviz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
22.9.11 21:43
Kallkapa píše:
Fiducia píše:
megham33 píše:
taky jsem to nepobrala :oops: teda, chapu pointu, ale co ziskaji vymenou koni, kdyz ty jsou vsichni stejne ustvani? prosim o vysvetleni :huban:

Vysvětlení jsem napsala už výše.
Spočívá to v tom, že jim král řekl, že ČÍ KŮŇ bude v cíli jako první, ten získá trůn. Čili tím, že si vymění koně, budou sedět na jiném koni než na svém. Proto pojedou co nejpomaleji, aby tam byl jejich kůň dříve a tím získali trůn :kytka: Stačí takhle ?

Gina ano známe to naopak a nemůžem se dohodnout co dává větší smysl. Uzavřela bych to tím, že smysl má obojo dvojo, když si nad tím někdo potrápí mozeček a o to jde.. :palec:

ahaaaaaa :mrgreen: dekuju :hug: ted muzu jit v klidu spat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
22.9.11 21:43

Já teda napíšu tu Fantu, mám samohlásku za 50 centů a souhlásku za třicet… tj. Fanta za $1,90 :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak