Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kall a emocuc, vy to asi každá znáte jinak, ne? Kall píše, že trůn dostane ten, co bude v cíli první a Emocuc to asi zná, že trůn dostane ten, kdo dojede poslední. Je to tak?
Příspěvek upraven 22.09.11 v 21:37
Lenule27 píše:strace píše:toto je co? v tom se skrývá nějaká odpověď?Iduska píše:jak snadnécrazzi píše:správně
Ohledně těch prášků, co kdyby si vzal od každého půlku?![]()
![]()
Už mi snad hrabe
![]()
Označ si celý text a bude ti to jasné ![]()
Nooo, já myslím, že smysl by to mít mohlo až do konce, ne?
Ale čert to vem…
Mmch, díky za řešení s práškama, to je geniální!!!!
Prášky jsou super!!
![]()
Lenule27 píše:strace píše:toto je co? v tom se skrývá nějaká odpověď?Iduska píše:jak snadnécrazzi píše:správně
![]()
Už mi snad hrabe
![]()
Jojo, je tam odpověď, ale napsaná bíle na bílém pozadí, ať zbytečně nenapovídám nikomu kdo chce přemýšlet.
megham33 píše:
Král ze synama mi byl vysvětlem přez SZ,ale já to stejnak nechápu,takže se za sebe stydím,fuj ostudo.
taky jsem to nepobrala
teda, chapu pointu, ale co ziskaji vymenou koni, kdyz ty jsou vsichni stejne ustvani? prosim o vysvetleni ![]()
![]()
Už mi snad hrabe
![]()
crazzi nám tu všem práskla výsledek ![]()
jestli chceš vědět řešení, označ si její odpověď - celý řádek
edit: jste nějaký rychlý všichni ![]()
Příspěvek upraven 22.09.11 v 21:41
Fiducia píše:megham33 píše:taky jsem to nepobrala
Král ze synama mi byl vysvětlem přez SZ,ale já to stejnak nechápu,takže se za sebe stydím,fuj ostudo.teda, chapu pointu, ale co ziskaji vymenou koni, kdyz ty jsou vsichni stejne ustvani? prosim o vysvetleni
Vysvětlení jsem napsala už výše.
Spočívá to v tom, že jim král řekl, že ČÍ KŮŇ bude v cíli jako první, ten získá trůn. Čili tím, že si vymění koně, budou sedět na jiném koni než na svém. Proto pojedou co nejpomaleji, aby tam byl jejich kůň dříve a tím získali trůn
Stačí takhle ?
Gina ano známe to naopak a nemůžem se dohodnout co dává větší smysl. Uzavřela bych to tím, že smysl má obojo dvojo, když si nad tím někdo potrápí mozeček a o to jde.. ![]()
Iduska píše:Lenule27 píše:Označ si celý text a bude ti to jasnéstrace píše:toto je co? v tom se skrývá nějaká odpověď?Iduska píše:jak snadnécrazzi píše:správně
![]()
Už mi snad hrabe
![]()
tak teď se stydím až na prdeli
Taky dobrý ![]()
A jak teda ta Fanta? ví někdo?
Gina108 píše:
Kall a emocuc, vy to asi každá znáte jinak, ne? Kall píše, že trůn dostane ten, co bude v cíli první a Emocuc to asi zná, že trůn dostane ten, kdo dojede poslední. Je to tak?Příspěvek upraven 22.09.11 v 21:37
jojo
![]()
znám to takhle:
Šejk měl dva syny. Na smrtelné posteli jim pověděl, že dědictví získá ten z nich, jehož velbloud dojede do určeného města z oněch dvou velbloudů jako druhý. A tak se synové vydali z rodné oázy na cestu do města. Po třech dnech pomalého poflakování potkali na cestě moudrého starce. Když mu vylíčili své trápení, něco jim poradil. Oba okamžitě vyskočili na velbloudy a uháněli k městu. Co jim stařec poradil?
crazzi píše:Lenule27 píše:Jojo, je tam odpověď, ale napsaná bíle na bílém pozadí, ať zbytečně nenapovídám nikomu kdo chce přemýšlet.strace píše:toto je co? v tom se skrývá nějaká odpověď?Iduska píše:jak snadnécrazzi píše:správně
![]()
Už mi snad hrabe
![]()
ovsem to je genialni
dalsi kviz ![]()
Kallkapa píše:Fiducia píše:megham33 píše:taky jsem to nepobrala
Král ze synama mi byl vysvětlem přez SZ,ale já to stejnak nechápu,takže se za sebe stydím,fuj ostudo.teda, chapu pointu, ale co ziskaji vymenou koni, kdyz ty jsou vsichni stejne ustvani? prosim o vysvetleni
Vysvětlení jsem napsala už výše.
Gina ano známe to naopak a nemůžem se dohodnout co dává větší smysl. Uzavřela bych to tím, že smysl má obojo dvojo, když si nad tím někdo potrápí mozeček a o to jde..
Spočívá to v tom, že jim král řekl, že ČÍ KŮŇ bude v cíli jako první, ten získá trůn. Čili tím, že si vymění koně, budou sedět na jiném koni než na svém. Proto pojedou co nejpomaleji, aby tam byl jejich kůň dříve a tím získali trůnStačí takhle ?
ahaaaaaa
dekuju
ted muzu jit v klidu spat ![]()
Já teda napíšu tu Fantu, mám samohlásku za 50 centů a souhlásku za třicet… tj. Fanta za $1,90
![]()