Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Přišel nám leták z firmy 4HOME kde bylo povlečení s motivem konopí : http://www.4home.cz/…i-aromatica/ . A u toho tento popis : „Povlečení vás na první pohled upoutá svým originálním potiskem zelených listů, ve kterých se budete cítit jako byste usínali v přírodě. Okoření vaší ložnici.“ Vzhledem k tomu, že tyto katalogy čtou především důchodci, tak mě pobavila ta představa, že nějaká důchodkyně usíná v tomto povlečení nebo ho dává vnukovi jako svatební dar. ![]()
Jé pěkný
koupím pubertákovi ten bude nadšený ,ale je fakt že už vidím duchodce jak šetří a dá to vnučce ke svatbě ![]()
Sumaya píše:
Joo toho jsem si všimla a ještě to mělo název Aromatica
Třeba je vonavé na lepší spaní ![]()
emma12 píše:Sumaya píše:Třeba je vonavé na lepší spaní
Joo toho jsem si všimla a ještě to mělo název Aromatica
Jenže ono tam nic o tom, co to je za listy není. Prostě to jsou listy.
motomoni píše:
Moje tchýně , to povlečení má.
A je pěkný i na živo
já ho asi koupím mladýmu .
Taky by k tomu mohli nabízet peřinu se speciální aromatickou výplní…
to by se důchodkyni teprv spalo a vnuci by byli nadšeni ![]()
iwetax píše:
Přišel nám leták z firmy 4HOME kde bylo povlečení s motivem konopí : http://www.4home.cz/…i-aromatica/ . A u toho tento popis : „Povlečení vás na první pohled upoutá svým originálním potiskem zelených listů, ve kterých se budete cítit jako byste usínali v přírodě. Okoření vaší ložnici.“ Vzhledem k tomu, že tyto katalogy čtou především důchodci, tak mě pobavila ta představa, že nějaká důchodkyně usíná v tomto povlečení nebo ho dává vnukovi jako svatební dar.
Příspěvek upraven 26.09.11 v 22:10
iwetax píše:
Jenže ono tam nic o tom, co to je za listy není. Prostě to jsou listy.
Etcetera78 píše:
Taky by k tomu mohli nabízet peřinu se speciální aromatickou výplní…to by se důchodkyni teprv spalo a vnuci by byli nadšeni
To netvrdím, že to je něco divnýho. Jenže, mojí skorotchýni se moc líbilo a ona má takové ty názory, že dneska je to samej feťák. Tak mě to pobavilo.