Uznají reklamaci bot?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25160
3.9.14 19:20

To si myslím, že ne. Leda, že by se sloupla celá špice a byla vidět nekvalita boty.
Já půjdu reklamovat Peddy botky, prootže se po týdnu nošení začla praskat a loupat se koženka v místě, kde se bota jakoby ohýbá při chůzi. Snad to uznají… neumím se hádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
3.9.14 19:40

Nejde o to že zakopl spíš sem myslela kvalitu botiček 8) to bych čekala spíš od bot od vietnamců a ne značkových vyrobených zvlášt pro děti :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
3.9.14 19:41

A jsem naštvaná na ty boty :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
3.9.14 19:43
@Anninka2 píše:
Nejde o to že zakopl spíš sem myslela kvalitu botiček 8) to bych čekala spíš od bot od vietnamců a ne značkových vyrobených zvlášt pro děti :,(

co mám zkušenost tak boty od vietnamcu jsou kvalitnější než značkové

• Citovat
  • Upravit
21575
3.9.14 19:50

@Anninka2 hele to bych musela reklamovat všechny boty. Syn je má pravidelně okopane během 14 dnu bez ohledu na značku. Specielne se značkou peddy nemam moc dobře zkusenosti, ty vydržely ze všech nejméne. Naopak nejlepší byly superfity. Ale v porovnání s peddy taky skoro jednou tak drahé. Na tvém miste bych se na reklamaci vykaslala a smirila se s tím, ze minimálně do 6 let budou ty detske boty vždy během chvilky okopane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.9.14 19:52

@Lerista no,ono jak kde asi… třeba v deichmannu jsou reklamace peklo, nicméně poté, co jsem pohrozila ČOI, tak mi reklamci uznali a vrátili peníze (rozlepené zimní boty). Jinak jsem nikdy neměla problém, možná i proto, že působím na pohld přísně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
3.9.14 21:31

@Anninka2 Dceři kupuji boty ve více než jednonásobné cenové hladině než jsou ty Pedy, od prvních celoroček, kdy ještě neuměla ani sama pořádně stát, měla je během týdne poloplazení totálně sedřený a teda upřímně by mě ani v nejmenším nenapadlo jít takovouto „vadu“ reklamovat. A to dávám za její boty opravdu dost peněz - cirka dvoje sandálky, troje celoroční a jedny zimní. Všechny po sezóně můžou letět z estetického hlediska do koše. Jakožto prodavačka, u které bys zkoušela reklamovat, bych se ti asi vysmála, jestli to opravdu můžeš myslet vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
3.9.14 21:49

@Anninka2 Dej fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
3.9.14 21:58
@atominnka píše:
@Lerista no,ono jak kde asi… třeba v deichmannu jsou reklamace peklo, nicméně poté, co jsem pohrozila ČOI, tak mi reklamci uznali a vrátili peníze (rozlepené zimní boty). Jinak jsem nikdy neměla problém, možná i proto, že působím na pohld přísně :mrgreen:

Třeba na Deichmann já nedám dopustit :D 3× - 4× do roka nové boty a jen jednou zaplatím, vlastně jsem se už naučila jejich nehorázné šmejdy neustále reklamovat a nemám problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.9.14 08:39

Jen sem se ptala dámy :D ještě nikdy jsem boty nemusela reklamovat, máme ještě jedny adidas a ty máme už z jara a jsou super nosí je i na zahradu a stačí jen očistit a může vyrazit do města ;) a předtím jsme měli nike ty jsem mohla i vyprat a bez poškození a ještě je mohla za dobrou cenu prodat, jen mě prostě překvapila ta špatná kvalita botky,,před šesti lety jsem dvojčatům kupovala jen peddy a nikdy žádná vada :nevim: prostě ty botky měl jednou na sobě a může je mít fakt už jen na tu zahradu :,( a to jsem se radovala z krásných celoročních botek které jsou vhodné pro jeho malou nožičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
5.9.14 20:18
@Anninka2 píše:
Jen sem se ptala dámy :D ještě nikdy jsem boty nemusela reklamovat, máme ještě jedny adidas a ty máme už z jara a jsou super nosí je i na zahradu a stačí jen očistit a může vyrazit do města ;) a předtím jsme měli nike ty jsem mohla i vyprat a bez poškození a ještě je mohla za dobrou cenu prodat, jen mě prostě překvapila ta špatná kvalita botky,,před šesti lety jsem dvojčatům kupovala jen peddy a nikdy žádná vada :nevim: prostě ty botky měl jednou na sobě a může je mít fakt už jen na tu zahradu :,( a to jsem se radovala z krásných celoročních botek které jsou vhodné pro jeho malou nožičku…

Osobně si nemyslím, že by boty adidas či nike byly na normální (denní) chození ty nejvhodnější. Ale samozřejmě každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
6.6.18 00:25

Mám dotaz na váš názor. Koupila jsem si ne zrovna levné sandály německé značky (téměř 2000 za boty).
Dneska jsem je měla poprvé na noze a na chodníku mi lehce podklouzla noha a trochu jako by se vyvrtla.
Nicméně se vy tím vytrhl celý jeden postranní pásek u kotníku..
Jsem z toho rozladěná, podle mě by obuv měla něco vydržet a kor takhle drahá..
Myslíte, že mi uznají reklamaci?:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
6.6.18 03:57

To by me nastvalo taky. Tohle by snad meli uznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
6.6.18 04:01

Drive zalezelo i na typu obuvy, je vychazkova a dalsi typy uz z hlavy nevim:-D. Jeden typ je spise „na okrasu“ a ne na chozeni venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
6.6.18 04:59

@pedigka S tim jsem se uz setkala taky. Napr. u modni ci vysoce modni obuvi se temer nepredpoklada, ze by se v ni chodilo :mrgreen:

@Kacatko1986 Zkus to a ividis. Oni ti to mozna jen prilepi zpatky. Ale uz mas predpoklad, ze se ti to muze stat kdykoli znovu. Opet jde videt, ze vysoka cena (a 2 tisice za sandale je fakt dost) nejde ruku v ruce s kvalitou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková