Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobrý den minulý týden jsem přes net koupila synovi botičky peddy za 500kč dnes je měl poprvé na sobě a zakopl a spadl a špička boty je hned sedřená, myslíte že je to k reklamaci sem docela naštvaná
![]()
To si myslim, te k reklamaci neni v zadnem pripade. Bota se znicila synovo pricinenim. Ale zkusit to preci muzes za to nic nedas ![]()
Ty blaho. Tak syn si je odres a ty je chces reklamovat? Bych musela reklamovat vsechny. S tim se holt u deti musi pocitat. A co uvedes jako duvod reklamace? Dite zakoplo a spicka se setredela, muzete za to vy?
![]()
@Anninka2
naštvaná na co?
tphle na reklamaci není, za top, že syn zakopl oni nemůžou…
To teda podle mého tedy není, na t se reklamace určitě nevztahuje…ale podle prodejců se v podstatě nevztahuje skoro na nic. Reklamovala jsem dceři boty Nike v A3 sportu, po půl roce podrážka prochozená až na díry, paty uvnitř úplně sedřené, z vnějších stran oloupaná kůže…a dnes mi přišlo vyjádření -reklamace zamítnuta!!! No ještě se s nima o tom pobavím
.
Příspěvek upraven 03.09.14 v 18:26
Reklamuj syna, že neumí zvedat nohy
ne jako vážně, na co jsi naštvaná? Tvůj syn zakopne a sedře botu, tak obrať naštvání na viníka, ale výrobce ani prodejce bot to není
jako ještě tímhle se nervovat, no to by mě ani nehlo ![]()
@Anninka2 Na reklamaci to neni, holt musis pocitat s tim, ze male decko hazi cumaky a odnesou to boty.
Mně se takhle po týdnu rozpadl podpatek. Fak jsem je měla 5× na sobě v práci v kanceláři na koberci. A verdikt reklamace byl běžné opotřebení… Boty za skoro 1000 kč. A nazdar bazar. Prodavačka mi je prostě podala zpátky odnes si je. Vůbec se se mnou nebavili.
@Lerista ale to je trochu něco jinýho než se ukopnout a tím botu odřít
@atominnka Já to myslela spíš tak, že všeobecně reklamace bot je hrozná šmelina a podfuk. Odřenou dětskou botu bych asi nereklamovala, to nevím na co bych to svedla. Nejsem zrovna moc průbojný typ. Dceři se stalo to samé, naprosto nové botky a odřená špička.
@Šarlota4 píše:
To si myslim, te k reklamaci neni v zadnem pripade. Bota se znicila synovo pricinenim. Ale zkusit to preci muzes za to nic nedas
no dá, bude muset platit poštovné a to pro nic za nic, zakladatelko, toto ti rozhodně neuznají