Uznají reklamaci bot?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9030
6.6.18 06:02
@cecetka píše:
@pedigka S tim jsem se uz setkala taky. Napr. u modni ci vysoce modni obuvi se temer nepredpoklada, ze by se v ni chodilo :mrgreen:@Kacatko1986 Zkus to a ividis. Oni ti to mozna jen prilepi zpatky. Ale uz mas predpoklad, ze se ti to muze stat kdykoli znovu. Opet jde videt, ze vysoka cena (a 2 tisice za sandale je fakt dost) nejde ruku v ruce s kvalitou :?

Jo, taky jsem zažila otázku od prodavačky u podzimních bot: „a vy jste v nich chodila venku v tomhle počasí“? :mrgreen: na boty by se měl dle nich člověk koukat v botníku a na podzim si nechat vyřezat dřeváky, vyložit je novinka a hurá ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
6.6.18 07:28
@alisekR píše:
Jo, taky jsem zažila otázku od prodavačky u podzimních bot: „a vy jste v nich chodila venku v tomhle počasí“? :mrgreen: na boty by se měl dle nich člověk koukat v botníku a na podzim si nechat vyřezat dřeváky, vyložit je novinka a hurá ven.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.6.18 07:34

@Kacatko1986 podle mne uznají. Já hodila epesni tlamu ve skoro novych botách a vytrhla si kus pásku v přední části. Normálně je vyměnili za nový par

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
6.6.18 07:40

Buďto je vymění nebo opraví. Já reklamovala boty a i když reklamaci neuznali, botu opravili a byla dál nositelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
6.6.18 08:57

Díky za reakce..
Já jsem z toho děsně naštvaná.
Mám širokou nohu a boty v klasickém obchodě neseženu, takže musím nakupovat v nadměrkách a tenhle eshop má velký výběr.
Jenže s mojí smůlou posílám rovnou dvě reklamace..
Jedny sandálky se mi po 3 týdnech na pravé noze prošoupaly v podrážce a leze z nich nějaké železo.
Tak jsem si právě objednala ještě tyhle druhé, abych měla více bot na střídání, než mi vyřídí tu reklamaci a hned první den, co jsem si je ráno vyzvedla z pošty, se mi stalo to s tím páskem :((
Fakt jak kdybych byla prokletá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
6.6.18 22:50

@Kacatko1986
Muzu te uklidnit, prokleta urcite nejsi :hug: :hug:, chyba je v botach :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
6.6.18 23:18

Tak to neni na reklamaci, to ze syn upadne a odre boty, tak to by me ani nenapadlo reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková