Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chci se zeptat, jak tady kdo dopadl s reklamacemi u firmy Tako. Před asi třemi měsíci jsme měli na opravě prasklý podvozek a dneska se nám úplně rozbilo polohování zad ve sporťáku, uznali vám někomu podobnou reklamaci? Případně, máme po dobu reklamace nárok na náhradní kočár? Jsem úplně vytočená. Minule jsem byla 40dní bez kočáru a bylo to strašný, tak doufám, že budu znova… ![]()
No ja jsem kocarek tako mela taky a az po dvou letech a par mesicich mi praskl ram u kocarku. nevedela jesm kde to dat opravit a kamoska mi poradila stranky www.bebinka.cz. oprava nebyla draha a kocar jsem mela za tyden zpatky. Zkus jim napsat, nevim jestli to jeste delaji.
Tak to asi záleží na prodejci - my teda máme taky Tako (Alive) Nějak hned z kraje se nám rozbilo skládání kočárku - nějaká pružinka praskla a nešel složit podvozek - opravili nám to do pár hodin - fakt asi za 3 hoďky to bylo hotový. Jo a pak jsme měli prasklý nějaký plast o kolečka - nepřiznala jsem, že s ním skáču ze schodů… v pohodě to opravili na počkání… Jinak, když to nejde na počkání, nebo ještě ten den, tak půjčují buď podvozky, nebo celé kočárky…
Všechny reklamace byly vyřízené v pohodě a dělají i pozáruční servis. Je to prodejna kočárků v Opatovicích nad Labem.