Reklamace mobilu

Lentilka04
15.10.12 11:33

Reklamace mobilu

Nevíte někdo jestli se dá reklamovat mobil Nokia v kamenném obchodě, když jsem ho tam ale nekupovala??? Kupovala jsem ho na jedné stránce v e-shopu. :) Díky za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1848
15.10.12 11:35

Info o reklamaci by měli mít uvedené na webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
15.10.12 12:01

Buď tam, kde si ho kupovala anebo by to musel být autorizovaný servis pro Nokii, tam pak můžeš uplatnit bezplatnou opravu…
ale celkem jsem nepochopila ten dotaz na obchod… to je kamenný obchod stejné firmy, jako ten internetový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
15.10.12 12:44

Tak hodně záleží, co to bylo za eshop, jaký kamenný obchod máš na mysli. To je moc obecný dotaz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.12 12:53

Pokud jsi kupovala mobil z eshopu a mají i kamenný obchod tak ho tam určitě můžeš reklamovat. A nebo přímo v autorizovaný prodejně Nokie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
17.10.12 16:46

Na eshopu jsem ho kupovala a kamenný obchod nemají. myslela jsem když je to nokia, tak jestli ho můžů normálně tam reklamovat a nebo ho poslat, tam kde jsem ho kupovala přes net.

• Citovat
  • Upravit
1
16.4.14 21:14

zte blade q

Prosím o radu, koupili jsme dceři mobil zte, po chvilce používání se tam přes display objevily barevné čáry a nešlo s ním nic dělat. Poslala jsem ho na reklamaci, ale tam mi napsali, že je prasklý display - mechanická závada - na kterou se reklamace nevztahuje. Vím, že s ním nikde nebouchla ani jí nespadl, udělalo se to tam samo. Jedině, že by příliš zmáčkla display, ale to se mi nezdá. To by musela být velká síla, seděla jsem u ní a ničeho jsem si nevšimla. :-( Ani jsme nesundavali ten igelit, tudíž jsme prasklý display neviděli. Poraďte mi, prosím, jak mám v tomto případě postupovat. Mám vůbec nějakou šanci na reklamaci? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.21 23:34

Reklamace mobilu

Potrebovala bych poradit, z jakych duvodu muzu vratit iphone? Zaruka je 1 rok, mam ho asi 4 mesice a spousta veci mi nejde, vyresi se to vzdycky tak ze mobil restartuju ale za chvili je to znova, zkousela jsem snad vsechno a nic nepomaha. Myslite ze mi za to vrati penize? Ma s tim nekdo zkusenosti? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Janli
24.7.21 23:47

Nejdřív to musíš reklamovat.

• Citovat
  • Upravit
2690
25.7.21 00:37

Reklamuj to a uvidíš… Já měla iphona 7 a poslala sem ho na reklamaci a přišel mi nový bylo tam něco špatně… Už je to ale dva roky zpět.. Nevím jak to teď chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20891
25.7.21 05:54
@Anonymní píše:
Potrebovala bych poradit, z jakych duvodu muzu vratit iphone? Zaruka je 1 rok, mam ho asi 4 mesice a spousta veci mi nejde, vyresi se to vzdycky tak ze mobil restartuju ale za chvili je to znova, zkousela jsem snad vsechno a nic nepomaha. Myslite ze mi za to vrati penize? Ma s tim nekdo zkusenosti? Dekuji

Prvně reklamace. Udělej si videa, kde jsou ty problémy vidět a ty přilož/pošli když budeš tu reklamaci podávat. Ale jelikož máš telefon starší než 6 měsíců, tak v případným sporu je na tobe, aby jsi prokázala, že tam ty vady opravdu jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová