Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak záleží, jak dlouho tu ten nábytek máš :
https://www.penize.cz/…spotrebitele
@tumpach po zkušenostech (ne se scontem, ale s jinou firmou) buď počkat a doufat že už dodají díly dobré a nebo čoi a posudek. Pak nemusí být ani 3 reklamace ani 30 dní. V tu chvíli zkrotnou a peníze do pár hodin na učtu..Já jsem koupila vadnou věc, neuznalý mi 4 reklamace vždy pro stejnou vadu. Přehazovali mě jak horký brambor, až se zapojila čoi a soudní znalec do pár hodin jsem měla peníze na učtu
Reklamovala jsem malou komodu, rozlepilo se tam co mohlo asi po mesici. Zahrala jsem si na hnusnou a zlou, co kope skrz zakony, coi atp kolem sebe a za tyden byla castka na uctu. Po dobrym to neslo
@Janli píše:
Dodali ti ty náhradní díly do 30 dnů?
no náhradní díly dodali, ale jsou mi na nic, prostě nesedí, jsou jinde vyfrezované díry
a jinde vyvrtané díry
, takže se s tím může jít tak akorát picnout
, a jediná co na to řekla ta bába na telefonu, vyfoťte to, a ještě se tomu divně divila a slov k tomu neměla
![]()
@Monchichik píše:
Tak záleží, jak dlouho tu ten nábytek máš :
https://www.penize.cz/…spotrebitele
no za chvíli dva roky, ale než vyřídili reklamaci, tak první reklamace uplatnovaná na začátku března, přinesla jsem díly za 14 dní jsem to montovala, myslela jsem, že mě tíhne
![]()
Za jak dlouhou dobu se to rozlepilo? Má se za to, že když se se vada projeví v průběhu šesti měsíců od převzetí, tak věc byla vadná již při převzetí. V tom případě bys měla právo na odstoupení od smlouvy. Jinak nezbyde nic jiného, než na každé vyřízení další reklamace počkat až 30 dnů.
@JTom píše:
Za jak dlouhou dobu se to rozlepilo? Má se za to, že když se se vada projeví v průběhu šesti měsíců od převzetí, tak věc byla vadná již při převzetí. V tom případě bys měla právo na odstoupení od smlouvy. Jinak nezbyde nic jiného, než na každé vyřízení další reklamace počkat až 30 dnů.
bohužel, již je to delší doba
, no ono jde to, že v podstatě podle mého nemohla být řeč o správně vyřešené reklamaci
, protože prstě reklamace proběhla tak, že mi dodali jinž nehodící se díly,
každodpádně, mít peníze, tak to házím směr SBĚRNÝ DVŮR
Jestli to nejde vrátit, tak je nutné počkat, když druhou reklamaci neodmítli.
Nepíšeš o co jde, proč se musí použít nové náhradní díly. Jestli ale jde jen o rozlepení kolíkových spojů, tak je jednodušší to slepit, než se handrkovat o reklamaci, když se to nedá vrátit. Truhlářské svěrky se dají nahradit upínacími pásy s ráčnou.
Dodali ti ty náhradní díly do 30 dnů?