Stěhování se psem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1419
13.4.19 11:52

My se stěhovali před rokem (máme dva JRT tehdy 3 a 4 roky), žádnou změnu jsem nezaregistrovala.Ale máme to naopak, z paneláku do domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12830
13.4.19 11:56

Vůbec bych se nedivila, kdyby z toho bytu dělal kůlničku na dříví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
13.4.19 12:23

@Ivana 85 tak zalezi na jeho povaze. Moje tchyne se stehovala se psem z vesnicke chalupy do panelaku a pes to vzal uplne v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
13.4.19 12:24

@Ivana 85 Jo a jeste jedna nase pribuzna to same. Tomu psovi bylo uz snad dvanact let dokonce a zvyknul si na byt v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
13.4.19 12:28

Já bych řekla, že pejskovi je jedno kde bude, ale hlavně že bude mít u sebe své nejbližší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
13.4.19 12:37

@Ivana 85 A je zvyklý být doma sám? Nebo je v boudě a jen venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.4.19 12:39

Záleží hodně na povaze psa, ale časem si zvykne každý. My se stěhovali s pejskama už tak 4× a vždy bylo vše oukej. První dny nechápali kde to vůbec jsou a museli se pár dní rozkoukat :D ale pak bylo vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
13.4.19 12:54

@lasička1 neni zvykla sama doma.Kdyz nejsme doma tak je na zahrade.Domu chodi uplne minimalne.Ze zacatku ji nebudem nechavat samotnou doma dlouho, planujem ze tak tyden bude jeden z nas porad s ni doma a pak zacnem treba na 10 minut odchazet a postupne to prodluzovat.Ale tak do 14 dni bud muset oba odchazet do prace a bude tam cca od 7:30-14 sama.Tak jestli je to realny. Jinak povahove je celkem klidas, kdyz po ni chcem at beha a hejbe se tak ji to za chvilku otravuje a zaleze radsi do boudy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.4.19 13:34

Ja se se psy stehovala 4× :lol: vyrostli v dome se zahradou, sli jsme do bytu, ze kteryho jsme museli jinam prave kvuli jejich stekani. Nebyli zvykli byt pres den zavreni doma :nevim: papirove zdi a sousedi to nedavali, kdyz jsem jeste chodila na nocni.. :zed: v dalsim byte zadni sousedi, v dalsim tolerantni a ted jsme zase v domecku se zahradou :lol:
U nas byl problem to stekani, coz by se dalo vyresit protistekacima obojkama. U Vas muze byt mozna problem ta velikost, aby to doma nezmasakroval.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
13.4.19 13:48
@lucielorenc píše:
Já bych řekla, že pejskovi je jedno kde bude, ale hlavně že bude mít u sebe své nejbližší

Taky si myslím. Minimálně za zkoušku to stojí a uvidíš. Pokud bude mít dostatek pohybu a nemá jiný poruchy chování, nebála bych se toho. Můj pes je taky občas na pár dní u našich na baráku, někdy i týden a po návratu do malýho panelakovyho bytu nejsou žádný problémy, mimoto že spí jak zabita, protože na baráku celej den lítá na zahradě. Vím že je to nesrovnatelný, můj pes je v bytě zvyklej odmala, ale nebála bych se toho. Zvykne si. Navíc starší psi už bývají klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
13.4.19 14:03

Když jsem se se zlatým retrívrem přestěhovala na krátký čas z obr bytu do garsonky, tak přestože byl kliďas, rozkousal celý gauč a celou sbírku mých dřevěných koček :mrgreen: přestože dřív nikdy nic nezničil! chtělo to čas, musela jsem mu vyčlenit chodbu a další dveře zavírat.. ještě hůř ale nesl jednu dobu kotec.. nejlíp mu nakonec bylo samozřejmě na zahradě a na noc doma s náma.. nejde to generálně říct, každý pes je jiný a nejde to ani podle plemena, ale připravte se ze začátku na potíže a buďte s ním co nejvíc… stěhování do menšího pro něj bude samozřejmě stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
13.4.19 15:22

Kolegyne se takhle stehovala z domku do bytu. Fena byla cely zivot venku na zahrade.
Bohuzel jim v byte hrozne steka na cokoliv, co se hne na chodbe ci ulici, ve dne, v noci… Maji s tim dost potize, takze bych se bala tohohle no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
13.4.19 22:09

@Ivana 85 Tak už nyní jí zkoušejte na to, že bude doma. Musí se naučit, že bude azvřená, bez prostoru, na který je zvyklá. A potom hodně procházky, aby měla pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
14.4.19 06:52

Podle popisu je zakladatelky fenka starší klidná nehyperaktivni dáma. Tam bych se stěhování do bytu tolik nebála. Pokud budete řádně venčit, možná dokonce uvítá, že je s vámi v bližším kontaktu doma.

• Citovat
  • Upravit
4248
14.4.19 08:16

@lasička1 dekuju za rady, to jsem prave taky rikala ze ji asi koupime novej pelech, dame ho domu a at si na nej zacne zvykat. Stehovat se mame az cca za mesic, tak snad se to do te doby nauci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí