Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak k jakemu datu mate platit najem budete mit ve smlouve. Co a jak plati kamaradka je nepodstatne.
@Cenarius píše:Žejooo, já to říkala, že je blbost abych platila jen půlku měsíce a pak zase… Uvidíme tedy. Každopádně děkuji za reakci!
Tak k jakemu datu mate platit najem budete mit ve smlouve. Co a jak plati kamaradka je nepodstatne.
@Anonymní píše: Žejooo, já to říkala, že je blbost abych platila jen půlku měsíce a pak zase… Uvidíme tedy. Každopádně děkuji za reakci!
No ale najem se plati mesic v mesici, takze ten duben budete platit zvlast a pak hned naskoci kveten. Pokud to teda nebude brat az od kvetna.
Myslím, že teď zaplatíš na květen a pak už budeš platit vždy 5. v měsíci. Na stránkách píšou, že nájem se hradí v daném měsíci. Reálně by to znamenalo, že další nájem zaplatíš 5.6. U takhle velké společnosti nepředpokládám, že budou mít splatnost nastavenou různě. Ale rozhodující je, co máš v smlouvě.
@vokishka píše:
No ale najem se plati mesic v mesici, takze ten duben budete platit zvlast a pak hned naskoci kveten. Pokud to teda nebude brat az od kvetna.
Ale tím pádem bych neměla platit celý najem, když nebudu bydlet celý měsíc. No nejlepší bude si počkat
holt když mi někdo něco dá do hlavy tak to musím vědět hned
Zdravím holky
. Ve čtvrtek jdu na prohlídku bytu a případně rovnou podepsat smlouvu. Ano, vím, že residomo není nic moc, ale bude to na max rok, dva.. Paní mi v telefonu řekla, že při podpisu zaplatím kauci, administrační poplatek a nájem. Jak je to tedy s tím nájmem, když například zaplatím nájem 20., tak pak budu další platit až další měsíc 20. ne? Je to blbá otázka, ale zmátla mě známá, když mi dnes řekla, že u residoma se platí nájem vždy k 5. v měsíci. Tak chci aby mi to někdo polopatě vysvětlil
a když si ihned po nastěhování zažádám o příspěvek na bydlení, dostanu ho i na ten první nájem? Díky předem za odpovědi.