Reklamace- vrácení peněz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
139
3.11.10 18:26

reklamace- vrácení peněz

nevíte někdo jak postupovat když mám 2 krát opravovanou pračku (v záruce) a nyní jsem před měsícem nahlásila další vadu ale nikdo se mi celý měsíc neozval mám nárok na vrácení peněz jak postupovat děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7887
3.11.10 18:32

Na vraceni penez mas narok pokud jsi stejnou zavadu reklamovala 3× nebo pokud pracka nebyla opravena 30 dní od podaní reklamace, rozhodne bych dosla do prodejny a nenechala se odbyt, tim, ze musis pockat až proběhne oprava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
3.11.10 18:50

no já náhlásila závadu a celých 30dní se mi nikdo neozval to se taky počítá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
3.11.10 19:15

Měli by s Vámi sepsat nějaký protokol o reklamaci zboží, pokud uběhne 30-denní lhůta a „nic se neděje“, má se za to, že je vada neodstranitelná. Pak bych sepsala písemně odstoupení od kupní smlouvy a tohle bych předala v obchodě (oproti podpisu).
Takovýmto způsobem jsme před téměř 3 lety vyreklamovali sedačku za 32 tisíc :roll: (po drobnější „výměně názorů“ nám vrátili peníze - ale nesmíte se nechat, zkoušeli na mě všechno možné netuše, že vím, „která bije“ 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.11.10 19:17

Ahoj. Záleží na tom, JAK jsi vadu nahlásila. Prokazatelným způsobem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
4.11.10 06:32

pračka byla zakoupená přes internet a volala jsem na servisní linku kde tě před začátkem hovoru upozornují na to že hovor je nahráván tak by to mělo být snad prokazatelný ne? i když oni jsou sv..ně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
4.11.10 09:04

Já bych jim možná zaslala raději buď e-mail, nebo ještě lépe doporučený dopis na dodejku (abys měla v ruce doklad o tom, že dopis převzali a kdy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
4.11.10 11:34
domi píše:
Já bych jim možná zaslala raději buď e-mail, nebo ještě lépe doporučený dopis na dodejku (abys měla v ruce doklad o tom, že dopis převzali a kdy).

Telefonat nemusi byt prokazatelny. Hovory si nahravaji pro vlasti potrebu a ne vsechny. Pokud nebudou chtit reklamaci resit, nahravku proste zaprou. Nejlepsi je tedy poslat doporuceny dopis s dodejkou jak pise DOMI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová